Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çocuk istismarcısı sapıklara idam gelsin

Hakkında kesinleşmiş suçu sabit şahıs

• Toplam katılım
    127

bilalfidanboy

İstanbul
Tepki
2.284
İsim
Bilal Fidanboy
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kısa ve öz ..
İstedikleri zaman istedikleri şekilde anayasada tüm hızı ile bir yasayı yine biz uyurken bir gecede resmiyete döken devlet büyüklerimiz,lanet olası bu sapıklar ile ilgili bir idam yasası çıkarmak için daha kaç tane can yanmasını,kaç anne babanın babanın geri kalan hayatlarında her gün ölmesini bekliyor..burada Uluslarası ülkeler veya AB ne der falan filan bahaneleri artık bize anlatmasınlar...yetmedimi kıyılan canlar,yetmedimi toplanan imzalar,yetmedimi kahrolan anne baba görüntüleri....ama şahsıma canıma yetti o kahpelerin her dakika yaşaması,cezaevlerinde tek kişilik hücrelerde koruma altına alınmaları (orda yaşadıkları veya yaşatılanlar her ne olursa olsun gözle görmeyince yürek soğumuyor)
Belki dediklerim sinirle( iki evlat sahibi bir baba olarak )biraz duygusal birazda öfke ile karışık yanlışda olsa, benim fikrim suçüstü yapılmış yada suçu işlediğine kesin kanaat getirilmiş kişilerin kayıtlardan silinip ailesine yada konuda hassas toplumun şefkatli eline teslim edilmesi...
Ne olur birkezde halkın sesini duyup koltuk seçimi için değilde, idam için referandum yapınnnn...burası TÜRKİYE ,bırakın dış güçler ne der... hiçbir şey yapamıyorsanız Aklın yolu bir halkın seside bence bir ...bu şahısların cezasını gerekirse halk versin,merak etmeyin herkesin canına minnet,kimseler duymaz herşey usulüne uygun yapılır,eskiden olduğu gibi(intihar etti,kendini karyolaya astı vb)bakalım ondan sonra bu tür olaylar olacakmı.....

Tam bu konuyu açtım 5 dakika sonra haberlerde bir başka kayıp kızımız ile ilgili acı haber okudum....

(link)

Son olarak çocuklarımızı bu kanı bozuklardan korumak için bizde anne baba olarak üstümüze düşeni yapalım...onlar bizim canımız,öksürse ölürüz biz...
images.jpeg images (1).jpeg

Scudo
Öncelikle bu konuyu açarak farkındalık yaptığınız için teşekkür ediyorum. Benim de son zamanda keyfimi kaçıran ve tv de izlerken bile psikolojimi bozan bir durum. Bunu kız çocuğu babası olarak söylüyorum. Bunlara köpek diyeceğim köpeklere hakaret etmiş olacağım namuzsuz desem orspulara hakaret edeceğim nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum. Bunların çözümü hadım etmekte değil, kesinlikle ve kesinlikle İDAM ile son bulacaktır. Başka alternatifi yok. İDAM İDAM İDAM gelmeli.

Keşke soyut değil somut birşeyler yapabilsek...ancak o mahlukatlar içerde iken içimizden sövdüğümüz küfürler,elimize verseler akla hayale gelmeyecek hayallerde yapabileceğimiz işkencelerle kendimizi avutuyoruz......aslında içerde olanlardan ziyade aramızdakiler,,,,ve yüzdeye vurulsa 90lık kısım bu olaylara karışan kişilerin aslında çok ama çok yakınlarda oldukları.....

Cenab-ı Allah(c.c)'ın verdiği canı,biz alamayız.Bizim böyle bir hakkımız yok.

Benim fikrimce idam, bu sapıklar için kurtuluş olur. Hapiste tek kişilik hücrede tutmak yerine, diğer mahkumların yanında tutacaksın. İşte o zaman o sapığa orda neler yaparlar, tahmin edersiniz.

@Nolan bir yerde durum bu haklısınız,yani bunu bir birey olarak dış pencereden bakınca eyvallah,ama aynı şey olayı yaşayan bir aile bireyi için söyleyebilmek mümkün değil üstelik anlatılamaz...ve birde bu artık nerdeyse hergün yaşar olduk...Rabbim düşmanıma hemde en azılı düşmanıma yaşatmasın...mahlukatlarıda Kahhar ismi ile kahretsin...az evvelde Ağrıda uzun zaman önce kaybolan dünya güzelinden acı haber geldi:(:(
Kaynak:(link)

@bilalfidanboy
Travma yaşayan bir aileden rasyonel bir karar almasını talep edemezsiniz.Zaten mahvolmuşlar,bu halleri ile herşeyi söyleyebilirler,söylemeliler de ama suç ne olursa olsun,suçun cezası ölüm olmamalıdır.Kimse kendini Allah(c.c) yerine koymamalıdır.
Toplumun misyonu ceza vermek değil,suçu engellemek olmalıdır.Türkiye'de herkes cellat gibi asalım/keselim demektedir.Kimse de ''bu çocuk katilleri,bu toplumda nasıl yetişti?'' diye sormuyor.Cenabı Allah(c.c) OKU,haliyle düşün/sorgula/tefekkür et/tedebbür et demiş ama müslümanlar uyuyor.Müslümanlar bu gaflet uykusundan uyanmadıkları müddetçe,bu tarz haberler çoğalmaya devam edecektir.

@Nolan tabiki veren Allah alır canı ve maalesef dedikleriniz hakkında ne kadar haklıda olduğunuzu kabul etsemde önce tövbe haşa diyerek kısasa kısasında dinimizde yeri olduğu kanaatindeyim...( tabiki yanlış biliyor isem ve de eksik bilip yanlışım varsada özür dilerim)..

@Nolan Kuran-ı Kerim'de kısasla ilgili ayet var. Sen bu kadar cahil kalmayı nasıl başardın? Hem Allah'a inandığını ima ediyorsun, hem de Allah'ın hükmünü beğenmiyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?!!!

Lütfen konu yanlış anlaşılmalara veya çekişmelere dönmesin..ayrıca olaya asla dini siyasi veya benzeri tartışmalara meyilli tarafı ile bakmayın...ben sadece minicik bedenlere zarar veren yada verdiği kesinleşmiş olanlara caydırıcı bir ceza verilmesi yanlısıyım... ..anketi bile yaparken,yalan yok bir nevi kendimi provakatör gibi hissettim ama sonuçta bende bir babayım...
Devlet cezayı vermeyecekse,yaptığı yanına kalacaksa,küçük bedenlerin değil sapıkların canları korunacaksa ben ne anladım bu işten....ben o ailelerin yerinde olsaydım diyemiyor empati bile yapamıyorum...

Bakın bugün 2 Temmuz. Sivas Katliamı üzerinden 25 yıl geçti. Davasının zaman aşımına uğradığını bilmiyorum herkes biliyor mu? Sanıkların avukatları kimdi, hatırlayan var mı? Çocuk tacizlerine 1 kerelik bir olay diyenleri, küçüğün rızasından bahsedenler animsadiniz mi? Çocuklarını katakulliyle askere göndermeyenleri bildiniz mi? Sanatçıya çarparak ölümüne yol açtığı davayı sumenalti ettiklerini unuttunuz mu?
Demem odur ki bu pislik dolu yapıdan, adalet beklemek hayalcilik olur. Allah muhafaza idam falan gelirse bunlar en önce seni beni asar, ölen gene öldüğüyle kalır. Öyle bir yerlere adalet yazmakla bitmiyor herşey. Sinirimizi anlıyorum ama idam çığırtkanlığı yapmayalım gözünüzü seveyim.

@Rip zaten bizim dememizle olmuyor sadece hissiyat işte...dediğiniz gibi ölen öldüğü ile kalıyor...bize sabır dilemek, küfür etmek,Allah rahmet eylesin gibi iyi yada kötü dilekler kalıyor

• Beğen
Tepkiler: Rip
Toplumsal gelişme ile mümkün bazı şeyler. Ve maalesef biz bu dönüşümü menfi doğrultuda yaşıyoruz.
Münferit olayların üzerine söylenen her şey mesnetsiz kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: chuck_schuldiner
Önce dilimizi değiştirmemiz ve düzeltmemiz gerekiyor. Peşinden milyonları sürükleyen ve hocaefendi lakaplı bazı soytarıların acilen hapsedilip müebbet verilmesi gerekiyor. Bu soytarıların vaazlarının çoğunluğunu kadın düşmanlığı oluşturuyor.

Vatan hainlerine,teröristlere,tecavüzcülere idam değil işkence yapılsın istiyorum. Benim şahsi fikrim budur.
@bilalfidanboy ilk cümleniz ne kadar doğru keşke doğru olmasa:İstedikleri zaman istedikleri şekilde anayasada her hızı ile bir yasayı yine biz uyurken bir gecede resmiyete döken devlet büyüklerimiz.. Milletvekili zamlarına gelince aynı büyüklerimiz hiç ama hiç,kesinlikle ama kesinlikle,katıyyen, dünya yıkılsa hepsi aynı fikirde olur. İşte bu yüzden hiç bir parti için kimse ile polemiğe dahi girmem
Keşke elimizden bir şey gelse..Allah ailesine sabır versin. Umarız gereken adımlar atılır

@Nolan

Hocam sana ilk defa katılıyorum saygılar.

Bu aynı terör gibi, terörü finanse edenlerin başını kesmedikçe dağda vurduğun teröristin önü arkası kesilmez, o kadar basit değildir yani bir toplumu terbiye etmek, edebilmek. İstediğin kadar idam sehpası kur, düşünceler değişmediği sürece davranışlar değişmez. Önce aileleri terbiye edeceksin, önüne gelen 10 tane çocuk yapamayacak, eğitemediğin - ilgilenemediğin çocuğu yapmayacaksın, sokağa atmayacaksın.

Ülkede işsizlik azaltılmalı, gençler iş bulabilmeli. Bu tecavüz vakalarına karışan namussuzların kaçı iyi bir eğitime - kaçı iyi bir iş hayatına - çevreye sahip araştırın bakın, tahminen hiçbiri. Ülkede işsizlik olmazsa - alım gücü yaratılırsa inanıyorum ki bunlar da fayda sağlar. Gençler evlenip ne yaşayacaksa helal yoldan kendi eşleriyle yaşasın desen bu sefer de karşına "Gramı 184TL olan altın çıkıyor", "1000 liranın altına inmeyen kira fiyatları çıkıyor" "İşsizlik çıkıyor".

Tabi bunların hiçbiri 10 yaşında dünya tatlısı bir kıza yapılan vahşetin bahanesi olamaz. Bu tip insanlar acı içerisinde infaz edilmelidir, halktan toplanan vergiler ile çocuk katilleri beslenmemelidir. Benim ödediğim vergiler ile tecavüzcülerin önüne yemek konması cidden gülünç bir durum. Ülkeye hayrı olmayan insanı beslemenin manası yoktur.

Başlığa idam gelsin büyüklerimin biraz kendini kaybettiğini düşünüyorum.Türkiye gibi bir ülkede idam vardı da ne oldu?Tutup solcu diye 17 yaşında çocuğun yaşı büyütülüp idam edildi.Bugün bu hukuksuzluklar hala devam ediyor ama allahtan nasıl kalktıysa idam cezası kalktı kalktı allah kaldırandan razı olsun.Hem taciz tecavüz son zamanlarda ortaya çıkıp türedi diyelim ki öyle değil,bu ülkenin çocuk gelinler diye bir kanayan yarası var bunu yapan adamla idam varken idam edildiler mi?Ki kaldı ki idam kalıcı bir çözüm değil,bu derece gözü dönmüş katiller için bu yaptıkları içgdüsel bir şey,adam idam ederler diye durmaz olsa olsa tedbirli davranır.

Not:2002'de kalkmış,ironiye gel.AKP seçilince yani,bugünden idam gelebilir falan diyorlar.Ben şok ben iptal.(yanlış biliyorsam bilgilendirin.)

aslında ben ailesine verilmesi konusunda her nekadar ısrar etsemde ısrarımın sadece hayalden öte gidemeyeceğinide biliyorum..madem idam konusundada tereddüt var o zaman idamdan ziyade ne yapılabilir sorusunu sormak lazım...sonuçta ne olursa olsun somut caydırıcı bir etki bırakmak gerek..yoksa buda bir nevi Allah göstermesin alışıldık bir hal gündelik olaylar gibi haberlerde servis edilecek...

Oysa biz çocukken evlere şeker toplamaya giderdik korkmazdık,şimdi bırakın alışıldık eski şeker verilme mevzularını biri gelip artniyetsiz olarak sevsede şüphe duyar (hatta duyulmalı)hale getirildik..

@mümtaz öztürk abim zaten bu AB uyum yasası çerçevesinde kaldırılan bir mevzuydu.ama ben 80 li yıllarda bir çocuk olarak yaşarken siz daha evvelinde de yaşayan biri olarak duymuş yada şahit olmuş olabilirsiniz ama ben siyasi olaylar dışında onaylanıp infazı gerçekleştirilen idam görmedim duymadım,10 kez idam verilir sonra nedense müebbete çevrilirdi...(,ben siyasi olanıda görmedim,)yani idam getirilmez,getirilsede bir şekilde yine müebette gönderilir yani sadece hükmü kalır...

Geri