Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çocuk istismarcısı sapıklara idam gelsin

Hakkında kesinleşmiş suçu sabit şahıs

• Toplam katılım
    127
@mariokaldato
Budizm ve satanizm aynımıdır ? Yada diğerleri ?
Kaç budist tanıdınız veya kaç satanist ?
İslam hariç hepsi öcümüdür ?
Herneye inanırsan inan, inancını toplumsal alana yansıtmadığığın sürece sorun olur mu ?
"Diğerleri" hep kötü ve düşmanmıdır ?
Metafizik inançlar, insanın algılayamadığına tapınmasımıdır ?
Sevgi ve dürüstlük ortak payda ve her kapıyı açan anahtar olabilir mi ?
Çok soru var...

Scudo
@Erensoy
Soru yok abi Alemleri tek bir kudret yarattı
Onunda Alemlerin Rabbi Allah olduğuna inanıyorum ben.
Ona tapmayan muza ,inege yada full karbon bir bisiklet e de tapsa şeytana tapiyordur.

Insan kendi aklı ve zekasiyla bunları cozebilir ama iman etmedikce kendini kandırır durur

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@ahlaksız
Çoban ve sürü konusu Tevratta ve incilde detaylandırılmış !
Yoksa ?

Biz burda çocuk istismarı gbi iğrenç bir şeye nefret dolu nalet ler ederken kimse sevgi kelebeği pozları kesmesin bi zahmet

Bu serefszler direk oldurulmeli die savunuyoruz.

Yok oldurulmesin yasatilsin diyenler de bi zahmet içlerindeki humanizmi ameliyatla aldirsin

Hayvanlar aleminde dahi ceza sistemi varken bırakın böyle insanliktan nasibini almamış insan seytanlarinin idamini savunalim

Neyin pesindesiniz? O.kadar şey yazmisimda islam harici tüm inanclara satanizm dedim diye zorunuza gidiyor

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz

@Rip
Kusura bakmayın, sadece bir kez "beğen" butonuna basabiliyoruz ...
Ağzınıza, yüreğinize sağlık ...

@mariokaldato Allahın varlığını kabul etmeyen biri nasıl oluyorda şeytana inanıyor ? Cidden anlamak güç sizi Ateist demek hiç bir dini inanç ve yaratıcıya inanmamak demek ama siz dinlerde geçen şeytana inanır diyorsunuz :snzdglsn:

çok özür dileyerek pat diye araya gireceğim ama konu başlığı farkında iseniz çocuk istismarı yine çok basit nüfusu yüzde 99 demeyeceğim ama yüzde 50-60 herneyse altı üzeri islam kimliği altnda yaşayan bir ülke de (forumda bir avuç kişiyiz)neden islam dini fobiciliğine kadar geldi konu.hayır her ne kadar 4×4 bir müslüman olmadığımı kabul etsemde İSİD ve zihniyetininde Allah diyerek yaptıklarını ıslamiyetle alakalı olmadıklarını ve Müslümanlığa kötü bir örnek olduklarını ben müslümanım diyen kime sorarsanız bilir ve yaptıklarını kabullenemez...lütfen bu hassa konuya baba anne kardeş her ne olursa olsun biraz varsa içimizde insan olarak bakalım...saygıyla kalın

@EnesKlf07

Abicim sen tartışmak istiyorsun ama benim sana harcayacak tek bir harfim kalmadı.

Meseleleri hiç anlamadigin gbi birde laf sokma kafasında takiliyorsun.

Hadi kendine iyi bak Yakınlarda ölürsende toprağın altında devam edersin sohbetlerine Budist ve ateist arkadaslarinla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@mariokaldato

Bu ne hırçınlıktır kaldırato hiçmi kadim anadolu tasavvufundan ilim irfan terbiyesi almadın, hiçmi yunus emreye, mevlana celalettini rumiye, Hacı bektaşı veliye kulak vermedin. Kin ve öfke perdesiyle gözünü kapatıp buna nasıl bir konuşmaktır.
Bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil yetmiş iki millet bile elin yüzün yumaz değil.

Soru sormak ne zamandan beri laf sokmak oldu. :)

Bırakın içerideki abiler sorunu çözsün. İdam kurtuluş bu adamlar icin. Gerçi genelde şişliyorlar ama yine idam kadar hızlı olmuyordur. Ayrıca adalet sistemimizde pek guvenim yok . Saçma sapan tacizci diye herkesi asabilirler

• Beğen
Tepkiler: EnesKlf07
@selim82
Dışarıdaki abilerin sorumluluğunu bir kenara bırakıp,topu ''içerideki abilere'' atarak,çözümsüzlüğü savunmuş olursunuz..Öyle her türlü suçluyu içerideki abiler şişleme yöntemi ile çözeceklerse,dışarıdaki abilere ne gerek var?!

Bir haber çıkıyor,mesela birisi kedinin ayaklarını kesmiş,hemen ''yollayın içerideki abilere'':eek:
Bu ne ya?!
İçerideki abiler de,sanki hiç değişmiyor..Ellerinde şişlerle,yeni kurbanlarını bekliyorlar..!

@mehmetsunu yine orta yoldan provakotorluk pesindesin. Iyi yada kötü insan ayrımını ben aşali 20 sene oldu. Ilk okul 2seviyesinde saldırılar yapan dijimon tiplere asla tahammülüm yok.akıllı olsun insan olsun benden uzak olsun

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@ahlaksız ne güzel demişsiniz, yani aslında kendi sorduğunuz soruya yine kendiniz cevap vermişsiniz .dışarıdaki abilerden hala bir umudunuz var o umudun hayranıyım ama bu millet yada olayın mağduru aileler diyelim acaba daha kaç Leyla, Eylül, Zeynep,Sedanur ve ismi artık hafızamda kalmayan bebek çocuk daha hayatın kötülüğün ne olduğunu bilmeyen kişilerin ölmesini öldürülmesini bekleyecek... İdam olmasın,hadım olmasın eeeeee ne yapacak... Neymiş efendim onlarda bir zaman çocuktu, onlarında ailesi vardı, psikolojik travma geçmişleri vardı falan filan.. İyide banane bunlardan... Sizin deyiminizle Dışarıdaki abiler çare bulamıyorsa hatta bırakın çareyi birde meclise sunulan tasarı iiçerisinde yakın zamanda yine bu abiler sayesinde 180 bin kader mahkumu(elbette içlerinde vatansever veya namus vb gibilerden olanları tenzi ederim) içinde acaba kaç tane it köpek sapık bırakılacak düşüncesine karşılık artık içerdekilerden medet ummaktan başka ne kalıyor....

Tekrar tekrar altını çizerek söylüyorum SUÇU KESİNLEŞMİŞ SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞ BU SAPIKLARIN yaşama hakkı aynı şekilde elinden alınmalı....yaşatılmamalı,evet hemde en afillisinden işkenceler ile yavaşşş yavaşşşşş.. Ama hala yaşıyorlarrrr...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bilalfidanboy
İnsanı öldürmek çok kolaydır,zor olan şey,insanı doğru düzgün bir şekilde yaşatabilmektir..Dışarıdaki abiler,yani siyasetçiler/akademisyenler/bürokratlar..vb zor olan şeyi beceremiyorlar..Çünkü liyakat sahibi değiller..Bu sorunları çözecek durumda değiller..Haliyle böyle bir ortamda idam tartışması doğacaktır..

Ben sizi anlıyorum..Şöyle düşünün..Ahmet'i öldürdük diyelim..Peki,başka Ahmet'ler ortaya çıkmaması için ne yapmak lazım?Çok basit aslında..Ahmet gibilerini incelemek,üzerlerinde bilimsel araştırmalar yapmak,bu verileri kamuoyuna sunmak lazım..Niye bu hale geldikleri,sonuna kadar araştırılmalı,bu kişiler ölünceye kadar incelenmeli..Başka çareniz yok..Eğer başka çocuklara tecavüz edilmesini veya çocukların öldürülmemesini istiyorsanız,yöneleceğiniz tek şey BİLİM olmak zorundadır..

Mesajımda AKADEMİSYENLER dedim..İşte bu yüzden..Şu anda Türkiye'deki hangi üniversite bu konular hakkında bilimsel araştırma yapıyor acaba?Yapabilirler mi acaba?YAPAMAZLAR..Üniversitelerin hali de,siyasetçilerin hali gibi..
Tamamen umutsusuz aslında..Böyle olunca da İÇERİDEKİ ABİLER HALLETSİN diyoruz..

Geri