Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

coçuk taşıyıcısı hakkında yardım

macerakolik

Forum Bağımlısı
Tepki
2.598
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar bisiklete çocuk taşıyıcısı almak istiyorum. Aşağıda linkini verdiğim tarzdaki bir ürün istiyorum fakat bu ürünler ne kadar güvenli ve emniyetlidir. Aranızda kullanan arkadaşlar var mı? Birde şöyle bir kaygım var bu üründen alırım birde benim ufaklık binmez, hoşuna gitmez, korkar vs. elimde kalır sonra at kenara dursun istemiyorum. Bunu satan firmaların denetme imkanı olur mu acaba yada sizin önereceğiniz başka bir yöntem var mı? Birde bunların seleden - gidona doğru giden ön kısıma takılanları varmış galiba. Oraya takıldığı zaman bisikleti ayakta sürmemiz gerekirse nasıl oluyor. Lütfen kullanan, bilen, gören, bilgisi olan varsa yardım etsin. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: evrenolb
Scudo
hiç kullanan bilgisi olan kimse yok mu?

Selam.ben GeÇen Sene Bİr ArkadaŞima AlmiŞtim Çocuk KoltuĞu.ama O Arka Bagaja Takiliyordu.sİrkecİdekİ Asli Bİsİkletten AlmiŞtim.40 Ya Da 50 Ytl Cİvarindaydi.o Kullandi Baya Memnun Kaldi.ama OĞlu Artik SiĞmiyo KoltuĞa.İstersen Bİ Sorayim Belkİ Yari Fİyatina Fİlan Verebİlİr.ne Dersİn?

Link'i eklememişsiniz. Ama benim kullandığım hakkında birkaç bilgi vereyim.
Bende ki model 3 nokta dan emniyet kemerli, bagaja monte edilen model.
Ayaklıkları olup mesafesi ayarlanabiliyor.

Emniyet ve sağlamlık açısıdan hiç bir sorun yaşamadım. Montaj ve sökme işlemi gayet basit. Sizin alacağınızında çok farklı olduğunu düşünmnüyorum.
Yalnız bu taşıyıcıların 26" yada küçük boy bisikletlerde bir sorunu var. Pedal çevirirken topuğunuzun taşıyıcıya sürtme ihtimali yüksek. Bunun çözümü ise uzun bagaj yada 28" kadro bisiklette kullanmak. Bendeki 26 ve 28" bisikletlerde denedim ve 28" bisikletimde sorunsuz olarak kullanabiliyorum.

Birde çocuğun korkması, sevmemesi gibi bir ihtimal bence hiç yok. Valla benim 2 çocuğumda da bu tür bir tepkiyle karşılaşmadım. Sizin çocuğunuzunda seveceğinden eminim.

Sele borusuna bağlanarak ön tarafta sürüş yapılan modeller Türkiyede yok. Hollanda da bulabilirsiniz. Ama pek konforlu bir sürüş yapacağınızı sanmam. Arkada çok daha rahat ve sorunsuz yol alabiliyorsunuz. Hatta 2 yaşındaki oğlumun taşıyıcıda seyir halindeyken uyuduğu bile oluyor.

Bence hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün.

@b_burcu

B-burcu bir sorar mısın. Birde eğer satma gibi birşey düşünürse resimde rica edeceğim. İlginize çok teşekkür ederim.

G-trek sizin kullandığımız daha profesyonel galiba, inanın içimi rahatlattınız. Siz nereden almıştınız. Benim bisikletim 26 " pedala sürtme olayı biraz canımı sıktı peki taşıyıcı bagaj büyük olursa sürtmeyeceğini söylemişsiniz. Bunlar ile ilgili herhangi bir site veya link var mı? Bu delta bisiklette satılanlar biraz ufak, sanırım bu sürtmez gibime geliyor. Öne bağlananları zaten bana Hollanda'da ki arkadaşım ebay.nl ve başka sitelerde göstermişti sizde şimdi Hollanda deyince şaşırdım başka ülkede yok mu? Olmazsa Eylül ayında Hollanda'dan bahsettiğim arkadaşım gelecek onunla getirtsem mi? Benim bisikletime uyum sağlar mı? Sitede açıklamaları var ben arkadaşıma tercüme ettireyim bakalım neler yazıyor.

yeşil bisikletin sitesinden aksesuarlar-çocuk koltuğu sayfasından bakarsan flinger taşıyıcı olanın aynısı ya da çok benzeri.resim çekmem çok zor o yüzden bu adrese bakıver.bu hafta cumaya kadar bana vermeye çalışacağını söyledi.fiyatı da 30 ytl.hiç kullanmamışlar bu arada haberin olsun.bu arada ben beşiktaşta oturuyorum,yakınsan bi bakarsın.almak zorunda değilsin..

@b_burcu

b-burcu cumartesi kaçkar bisiklete gitmeyi düşünüyorum o ara uğrayabilirim diye düşünüyorum. Tabi siz de müsait olursanız. Birde birşey daha sormak istiyorum. Bu yeşil bisikletteki ürün için arkada bagaj gerekmiyor arka sele borusuna takılıyor sizinkide öyle miydi? Tekrar birde bagaj ile uğraşmam en azından.

@soneryen

Taşıyıcı bagajları değişik boy ve modellerde bulmanız mümkün. Esas sorun taşıyıcı bagajdan ziyade kadro açıları ile alakalı. Kullandığınız bisiklette denemeden almamanızı öneririm.

Hollanda da ulaşım aracı olarak bisiklet çok yaygın olduğu için bu tür ilave komplümanları orada bulmak daha kolay. Bisiklete ilave olarak takılabilen bir sürü araç gereç bulmanız mümkün. Hatta gidon önüne ve kollarınızı arasına alabildiğiniz ikili çocuk taşıyıcı modelide var. 2 çocuğunuz varsa ve yaşlarıda birbirlerine yakınsa o modelden kulanmanızı tavsiye ederim.

Hollanda da ki arkadaşınızı bence değerlendirin.

G-trek çok teşekkür ederim.

@soneryen

Benim çocuklar büyüdüğü için yeni koltukları pek bilmiyorum ancak bu konuyla ilgili şu başlık vardı bir bakarsın.

Güvenli sürüşler
Bulent

@evrenolb

Evren abi başlık nerede başlığı yazmadınız mı bulamadım.

@G-trek

Merhaba, konuyu henüz gördüm.Sele borusuna bağlanarak kullanılan modeller Türkiye'de var.Kızıltoprak'ta Kaçkar bisiklet'te mevcut.
Bu modellerin avantajı çocuğun yolcu konumundan çıkıp sürücü konumuna geçmesi, çünkü kendisi de bir bisiklet üzerinde seyrediyor.
O da pedal çevirerek;
hem size destek olabiliyor,
hem bacakları güçleniyor,
hem de bisikletçilikten zevk alıyor.

Dengeyi bozmuyor, aynı uluslararası turcuların treylerleri gibi, dengeli bir sürüş imkanı sağlıyor.Tavsiye ederim.

@athletic

Ya bu senin dediğin nasıl oluyor hiç birşey anlayamadım. Çocuk nasıl pedal çevirerek bize destek oluyor. Bununla ilgili resim video yok mu? Bu bahsettiğin çok ilginç bir olay koltuk pedala nasıl bağlanıyor fiyatı ne kadarmış bu ürünün. İlgine teşekkür ederim.

Geri