MHP,ülkenin geleceğini düşünüyor ha
Mhpliler şunu deseydi şaşırırdım;''evlenmeye niyeti olanların ve sonrasında çocuk yapmak isteyenlerin akıl sağlıklarının yerinde olup olmadığına dair rapor alınması ve bu raporun da kolay verilmemesi açısından bir çalışma başlatılmasına dair bir kanun teklifi veriyoruz..''
Türkiye'deki hiçbir haber beni şaşırtmıyor..Her yerden cehalet fışkırıyor..Mevzu bu..
Aşı yaptırmayanlar,tabi ki bunu ''dini hassasiyet'' yüzünden yapıyorlar..Aynı vatandaşlar,mesela askerlik konusunda böyle bir tepki veriyorlar mı?
Devlet çocuğunu ''askere yolla'' dediğinde,''benim çocuğum askerlik yapmayacak'' diyorlar mı
Demek ki çocuklar sana ait değil..Sana ait olmayan bir şey için niye hayatını heba ediyorsun?Yaşlanınca sana bir bardak su verme ümidi yüzünden mi?
Yazıyım mı daha
Şimdi bu hayata din perspektifinden bakan vatandaşlar,israf ediyorlar mı?Ediyorlar..İsraf haram değil mi?Haram..Ne oldu senin hassasiyetine?!
Aynı vatandaşlar faize bulaşıyorlar mı?Bulaşıyorlar..Faiz haram değil mi?Haram..Ne oldu kardeş?!
Aynı vatandaşlar dedikodu/gıybet ediyorlar mı?Ediyorlar..Bunlar haram olmasa bile günah(mekruh) değil mi?Günah..Ne oldu yine?!
Yani,bu kişilerin dini bir yaşantıya sahip oldukları filan yok..Sadece kuru bir inat..