Scudo Sports

Çocuklarımız ve onların bisikletleri

Scudo
Allah, yavrularımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin... Bahtları güzel olur inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Bu konu başlığını gözümden kaçırmışım. Halbuki forumda en çok konuşulması gereken konuların başında geliyor. Çetin Bey size özellikle teşekkür etmek istiyorum böyle bir konu açtığınız için.
Biz başlangıçta taytay ile yola çıktık. Oğlan iki senede bu bisikletle baya ustalaştı. Zaten ilk haftada iki tekerde gitmeyi kendi kendine öğrendi. Kaldırımda yayaların arasında giderken o kadar kıvrak manevralar yapıyor ki benim aklım gidiyor. Ayrıca kendi çapında downhill tutkunu diyebiliriz. Uzun mesafede pedallı bisikletli arkadaşlarını geçemese de kalkışta rakipsiz bir bisikletçi. Şimdi dört yaşına geldi ve benim postacı bisikletimi gözüne kestirdi. Seneye pedallı bisiklet alacağıma söz verdim artık.

2016-06-11 22.27.34.jpg
2016-10-17 16.04.34.jpg

@şamilkafkas Müthişsiniz dostum, sahilde gördüğüm mutlu ve endişeli babalar ve çok mutlu oğullarından biri de sizsiniz sanırım.
Sizleri gördükçe o kadar seviniyorum ki geleceğe çok iyi çocuklar yetiştirebileceğimize emin oluyorum.
Sanırım Einstein demişti yanılmıyorsam;
Ne zaman bisiklete binen bir yetişkin görsem, insanlığın geleceğine dair umutlarım artıyor...

@Çetin ŞAHİNÖZ
Eyvallah abi..

kızım Defne, 40 aylık kendisi :)

19338p.jpg

@BF Okuru Maaşallah, hep diyorum çocuklar ile bisiklet birbiri için yaratılmışlar.
Neyse ki bizde bu yaşta bile kıymetini biliyoruz

@Şeref Tuzcu Zaten bizim eşyaları kullanabilmeye başladılar mı değmeyin keyfimize...

Geri