Scudo Sports

Çok basit bir sorum var

EmirSen

Üye
Tepki
57
İsim
Emir S.
Bisiklet
Carraro
Krank takımı nedir?.Daha önce hiç dikkat etmemiştim aynakol falan galiba.

Scudo
Çok saolun Teşekkürler

@Murat Cömez
sana ne ki murat? isteyen istediği konuyu açar
Bende açıyorum hemen bir konu;
"Lastiğim patladı ama gümmm diye ses çıkmadı. Acaba patlamadı mı?

@mariokaldato abi o işlere Haydar Dümen bakıyor diye biliyorum ben ona bi mektup yazıp bu durumu sorsan daha faydalı bilgiler alırsın bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Efendi efendi kendine gel... LAstigim patladi ses cikarmadi nedemek. Dogru dürüst lastik alsan ses cikariridi, ucuz lastikler gellikle ses cikarmaz ve yanlis patlarlar.:koptum:

@Murat Cömez
:D :D :D :krsn::krsn::krsn::krsn::krsn::krsn: BAKKK SEEEEENNNNNN ÖYLEMİ BEYEFENDİ :booo::booo::booo: fakiriz diye, başlangıç seviyesiyiz diye ez bakalım bu kardeşini tamam öyle olsun küstüm işte huh :kötü::kötü::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

@mariokaldato
Ben sana fakirsin falan demedim, senin tanimam etmem maksatim kavga cikarmak degil. Ben sana sadece lastigin iyisi dogru patlayan ve ses cikarandir dedim.

OKADAR......:D:D:D:D:D:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

NOT: Bende asofman forumda üyeyim, bekleriz.

• Beğen
@Murat Cömez
:D :D :D sen demeden ben önce davrandım kendime fakir dedim ezik dedim :D fakir olmasam ne yazar hem zenginde olsam ben yine kavga ederim senle :D :D :D zevk işte kimi pisletini yükseltir bende senle kavgamı yükseltiyorum:komik::komik::komik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::p:mad::mad::mad::mad::krsn::krsn::krsn::krsn:

@big bike
:D buyur burdan yak :D @Murat Cömez kadro şey demek : neydi lan futbol takımımıydı ? :D

@mariokaldato
bisiklet sürerken renkli pembe lens taksam dünyanı toz pembe görür müyüm :D

• Beğen
@big bike
yok o dediğin kuik relayz oluyor. kadro hani vites kolları varya onun dibinde biriken insan teri oluyor

@chnkrmz
evet canım hatta çok uslu olursan şirinlerle downhill bile yaparsın :D :D

Geri