Çağdaş Ali Dilek
Üye
- Tepki
- 14
- Bisiklet
- Geotech
Öncelikle yazıyı okuyup yorum yazanlara teşekkürlerimi ileteyim.ilk başta kendimi tanıtmak istiyorum.Tanışma bölümünü ekstradan konu açıpta konu kirliliği yapmak istemedim.18 yaşındayım bu sene üniversiteye hazırlanıyorum,bisiklet özellikle 5 aydır ilgimi çok fazla çekmekte,eskiden çift amortisörlü dağ bisikletim vardı(çocukluk işte şehir içinde sürmek için bilinçsizce bir seçimdi) ve çok fazla seviyordum lise 1 den sonra hem okuyup hem çalıştım,çalıştığım iş ve okul dolayısıyla bırakın bisikleti kendime ayıracak 2 saatim bile olmuyordu,bu sene ise lise son sınıfta işten çıkıp üniversite hazırlanmak için dershaneye yazıldım,ilk sınav YGS ortalama bir puan ile atlattım sırada LYS var.Konuyu çok fazla uzatmadan asıl soruma geçmek istiyorum,lys'den sonra bisiklete yeniden başlamak istiyorum fakat şimdiye kadar ailemde para konusunda beklentim olmadı kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamaya çalıştım çalışarak bu yazda alacağım bisikletin bütçesi benden çıkacağı için en fazla 500 zorlarsam belki 600 tl bütçem olucak o yüzden 100-200 daha koy şunu al gibi yorumlar yazmassanız sevinirim açıkçası .Sorum Hangi bisiklet ideal benim için kullanım olarak gerektiğinde uzun yol yapabileceğim ve beni fazla yormayacak gerektiğinde ise topraklı tozlu yollarda sürebileceğim bir bisiklet fakat çok fazla bilgim olmadığı için hangi marka hangi model olması gerektiğine karar veremiyorum.Şimdiden cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler ve iyi forumlar...
Bu arada ekstra olarak boyum 1.82 kilo 103 ( fakat biraz kalıp fazla olduğu için göbek filan çok fazla büyük değil Kemik ve kas ağırlığından sanırım)
son olarak tercih edeceğim yerler Antalya,İzmir,Ankara,Eskişehir olacak coğrafyarından dolayı bilmiyorum bisiklet seçimi konusunda etkilermi.
Bu arada ekstra olarak boyum 1.82 kilo 103 ( fakat biraz kalıp fazla olduğu için göbek filan çok fazla büyük değil Kemik ve kas ağırlığından sanırım)
son olarak tercih edeceğim yerler Antalya,İzmir,Ankara,Eskişehir olacak coğrafyarından dolayı bilmiyorum bisiklet seçimi konusunda etkilermi.