Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok geniş açılı rüzgar geçirmeyen gözlük tavsiyesi

@Veysel A. Bu tür ürünler spor için uygun değil. Sizin aradığınız tarz gözlükler mutlaka buğu yapacaktır hem hava almasın hem buğu yapmasın ne yazık ki birlikte imkansız. Benim de önerim kendi kullandığım Oakley Jawbreaker olacaktır.
 
Scudo
@Pamuk

Bunlar büyük gözlüklerin içine tutuşturularak numaralı cam takma aparatı. Aslen kullanışlı. Tabi benim gibi görüş alanı takıntısı olan biri için bu aparatın farkedilebilir şeffaf çerçevesi işi yine bozuyor. Yine de vakit ayırıp çözüm sunmanız beni çok mutlu etti. Çok incesiniz, sağolun...

@Oğuzhan Y.

Bunu söylediğinize göre tecrübe ettiğiniz birşeyler var. Ben öyle bir problemle karşılacağımı düşünmemiştim siz söyleyene kadar. Çıksa bile camı yaptırırken ek özellikler ile camı inceltmeyi, yansıma engelleyici koydurmayı ve buhar engelleyici katman eklettirme düşünüyordum. Tabi bu buhar engelleyici işini ne kadar yapıyor hiçbir fikrim yok...
 
arkadaşlar selam bende oakley jawbreaker alma arifesindeyken oakley trillbe modelini buldum

gözlük yeterince hafif burun ve kafa bölgesinde ağrı sızı yapmıyor rüzgarı içeri almıyor

görünüş olarak daha sade olduğu için spora giderken günlükte vs de kullanılabilir spx mağazasında 380 TL gibi bir fiyatı var

memnunum güzel bir alternatif olabilir

bir kaç rengi daha mevcut
 
  • Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Oakley'in gözlüklerinde hatta replikalarında mercek koyma yerleri de var.
 
  • Beğen
Tepkiler: Veysel A.
merhabalar; ben gözlükçüü gezerken işbir optiğin sporcu çerçevelerine denk geldim.
sizin bahsettiğiniz gibi çerçevem,n iç kısmı süngerli ve görüş açısı ise bana göre geniş. (ben takdığımda çerçeveyi görmüyordum bence denemek gerekli)
camları numaralı ve polarize olarak üretilebiliyor. shimanonun içerisine küçük çerçeve takılan gözlüklerinden kullanıyorum çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. ancaka araba kullanırken numaralı güneş gözlüğümle kullanıyorum ve çok memnunum.
incelemeniz için linkleri attım. süngerli veya geniş birçok model mevcut.
benim kişsel kanaatim süngerliler çok buğulanır. oakleyin jawbreakeri bu konuda bence başarılı (rüzgar neredeyse almıyor ve buğulanma yok)
(link)
(link)
aklınıza yatarsa işbir optikle anlaşması olan bir gözlükçüde denersiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@kayihani

Ali'den geniş çerçeveli bir gözlük sipâriş ettim. Gözlükçüm camları değiştirebielceğini söyledi. Bakalım, istediğimi elde edemezsem sizin bu bahsettiğiniz modellerden birini incelemek için girişimde bulunabilirim.

İlginiz için çok teşekkür ederim, saygılar...
 
Selamlar gözlük konusu aradım ama yazabileceğim yer olarak burayı seçtim. Halihazırda şeffaf gözlüğüm var ama daha çok gündüz sürdüğüm için siyah camlı bir gözlüğe geçsem mi diye düşünüyordum.
Şu gözlük alınır mı uygun mudur sizce?
(link)
Decathlon'da da gözlükler var ama o kadar para verme konusunda kararsızım açıkçası. Başka öneriniz varsa da kabulümdür. Teşekkürler.
 
Selamlar gözlük konusu aradım ama yazabileceğim yer olarak burayı seçtim. Halihazırda şeffaf gözlüğüm var ama daha çok gündüz sürdüğüm için siyah camlı bir gözlüğe geçsem mi diye düşünüyordum.
Şu gözlük alınır mı uygun mudur sizce?
(link)
Decathlon'da da gözlükler var ama o kadar para verme konusunda kararsızım açıkçası. Başka öneriniz varsa da kabulümdür. Teşekkürler.
30E8AF96-EF9B-4074-B420-14BA5F48A0AA.jpeg çakma Çin malı Poc ama rüzgar geçirmemesi efsane.
 
Geçenlerde şu gozlukten abime almıştım. 1 defa kullandım rüzgarı kesmesi aşağıda linki olan 3 camlı gozlukten daha iyi. 3 camlı olanın fiyatıda zaten ortada tekrar bi gözlük alayım dediğimde 300 tl olduğunu gördüm ve şuan 360 A çıkmış.

Diğer gözlükten 2 tane daha sipariş verdim kardeşim ve kendim için. Rüzgar kesmesi ve dalgalanma yapmaması (görüntüyü dagıtmaması) diğer gozlugume göre daha iyi gibi geldi bana. Ayrıca diğer gozlugumde beyaz cam cızılmıstı sıyahta güneş batınca görüşü biraz kısıtlıyor diğer renkli olanda aynı şekilde olunca kendime bundan aldım. Fotocromatık gözlüğü gece veya alacakaranlıkta henüz denemedim. Güneşli ve bulutlu havasa güzeldi ama yazın biraz terletır gibi. Onunda çok sorun olacağını dusunmuyorum. Yaz aylarında havanın tam güneşli olduğu zamanlarda performansını merak eden olursa alıntılasın :) dışarıdan gözlerinizde zor gözüküyor yani 1-2 metrenıze gelip dikkatle bakması lazım gözlerinizin gözükmesi için. Bunu yazma sebebim ilk defa gözlük kullananlar gözlerinin gozukmesını pek istemiyor :) (bende öyleydim abımınde sürerken sorduğu aklıma geldi) hareket halındeykende kimse kolay kolay goremez

(link)

(link)
 
Geri