Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok Şaşirdim

M.Haktan Derin

Forum Bağımlısı
Tepki
78
Bu aksam bi arkadaslarımla gezeyim dedim(yuruyerek) yanımdan yawasca bi bisikletli gecti beni cok sasırttı. Nedeni ise bisikletinin ust borusuna kocaman bi radyo takıp sesini sonuna kadar acmasıydı :D :D koptum o an superdi foto cekmek cok isterdim ama o an aklıma gelmedi yine gorurum belki cekerm o zamn inş :)

• Beğen
Tepkiler: r_scribble
Scudo
burda çok var onlardan ekolayzırlı , pompalı korna ( şimdi çok moda) ve araba direksiyonlu . tabi trend değişiyor ben alıştım sende alışmaya bak bizde modifiye kültürü farklı , avrupalı bisikleti nasıl hafifletirim diye düşünürken biz nerdeyse oturak koyucaz. e tabi türkiyede hayat şartları avrupa gibi olmayınca bisiklete oturak koyup mıçmak hakkımızdır diye düşünüyorum :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: r_scribble
evet bende çok rastlıyorum araba direksiyonlu ve radyolu bisikletlere doğru trend değişiyor

Eskişehirdede var bitane arkadaşımız, bisiklette ışık ve ses sistemi var, sele borusunda bagaj, bagajın üstünde akü :D kornası var, sellektör yapıo, müzik çalıyo, bi tuşa basıyo sesi dışarı veriyo bi tuşa basıyo kulaklığa verio :D teknoloji ne boyuta geldi görüyoruz :D

@EMREEDE

Onun bir sitesi mi, yoksa youtube da bir videosu mu ne vardi... Birisi bulabilirse cok iyi olur.

@EMREEDE

evet onu adalarda bende gördüm çift amortisörlü ve 30 kilo ama ne arasan var araba da denilebilir sellektör bile var:D

Ben ne diyorum size, adam eski beldeyama bisiklete akü taktırmış, havalı kornadan inek sesi çıkıyordu. Yer: MErzifon. :D

Geri