Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok sinirli XC (Corratec X-vert Expert)

lütfen foruma bu kadar güzel bisikletler eklenmesin forum sahiplerine rica ediyorum :) maşallah çok güzel bir bisiklet nazar değmesin bol pedallar darısı bana olsun :)

Scudo
@mulanbu
:D

Ya dibin düşer öyle. Senin ki gibi kibar karbon şeyler değil bunlar. Erkek adam işi.:ci:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@kir-pi

Teşekkür ederim. Eskişehir'e de getireceğim bi gün.

@zafer sidal

Bursa sizin gibi cengaverler için 5-6 saatlik yol. Beklerim.

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@freerider

Kadronun çok acelesi yok şu an için, bu kadro kırılana kadar zorlayacağım. :)

Baktım yetmiyor, çok esniyor, ya da çatladı. O zaman bi Norco ayarlamaya bakacağım.

@ali karagönlü

Teşekkür ederim. Valla sakatlanmadıkça düşmenin çok bi sakıncası yok benim için. Başka türlü ne geliştirebiliyorsun kendini ne de zevk alabiliyorsun bu işten.:)

@Süleyman Uzunköprü

Teşekkürler. Ben de aksine bu kadrolara bayılıyordum.:) Bi şekilde denk geldi ve aldım. Sonra da bu yeni parçalarla modifiye ettim. Ki açıkcası bu parçalar bu kadrodan başka bir XC kadroya da pek gitmezdi.
Malum kadro yapısı köşegenli ve sağlam. Bir çok sabit FR bisiklet kadrosuna benzer yapıda aslında. Tabi o kadar sağlam olmayacağı da aşikar.:)

@gvenc

Teşekkürler Güvenç. Evet aynı kafadanmışız. Kadro X-Vert Expert bu arada.

@sPinErGy_26

Yok ya evin içinde duruyor. Yatarken de yatağa bağlıyorum.:D (Şaka tabi ki)
Valla dışarda bi yere kilitlemem artık. Çocukluktan beri tüm sahip olduğum bisikletlerim çalındı.:)

@Mehmet Keten

Ben de bu konuda şikayetçiydim.:D

Darısı başınıza.

Onur abi bisikletin dediğim gibi gerçekten cok güzel.Ama corratec yazısı keşke beyaz olsaymıs daha iyi dururmus :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
@mulanbu

Lafı sok, sonra dil çıkar.
Kabon seni bozmuş. :p

@Furkan DURU

:D Piknik bisküvi mi?
Teşekkür ederim.

@Furkan DURU

Saflığıma ver anlamadım. :) ???

Buna nazar mazar değmez kardeşim. Çok güzel. Güle güle bin , zıpla ,uç :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
@djayo

Teşekkür ederim Djayo. Bursa'ya yeni geldim bir kaç bisikletçi arkadaşla tanıştım, sizle de tanışmak, pedallamak dileğiyle.

Geri