Hızına 5-10km ekleyebilir bu senin gücünle doğru orantılı olan bir şey.
Esas faydası şu, daha kolay hızlanırsın, ulaştığın hızı daha uzun süre koruyabilirsin ve daha az efor harcarsın.
@Owlknife arasıra mtb ile bir gezi yapmak gerçekten insanı rahatlatıyo ara sıra dağa çıkmak veya ormanda bir gezi yapmak lazım ama tabiki şehir hayatındada bir o kadarda eksisi olabiliyor.
Arkadaşlar kusura bakmayın burada bisikletle ilgili yanlış bir bilgi vermişim bir arkadaşımız sorarken gördüm. Bisiklet 28 değil 24 vitestir yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim .
Öncelikle çok beğendim, Hayırlı uğurlu olsun bisikletiniz güzel ve keyifli turlar yapmanız dileği ile Bu foruma yeni katıldım, sizin gibi ben de yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum, en fazla 1000 tl bütçem var, ng 450 tavsiye edermisiniz ?
@Halil.Ş öncelikle foruma hoş geldiniz . Bisiklet önerisi olarak nasıl bir bisiklet istersiniz mtb, yol, yarış, şehir vs. bilmem ama eğer ng450 yi soruyorsanız ben memnun kaldım her şeyiyle . Ama 1000 tl ile ikinci el ve daha üst özelliklere sahip bir bisiklette alabilirsiniz.
@Omerfaruksahin
Yorumunuz için teşekkürler ikinci ele bir türlü sıcak bakamıyorum, sıfır olsun fazla olsun diye düşünüyorum henüz tam kararlaştırmadım ama şuan için mtb lere sıcak bakıyorum bisikletinizin ağırlığı hakkında bilginiz var mı ve de ön maşası kilitlenebiliyor mu ?
@Halil.Ş
Ben teşekkür ederim sizin yorum ve sorularınız benim için çok önemli .Maşa gayet rahat ve kilitlenebilir. Kilosunu ölçmeye fırsat olmadı ama tahminen 14 kilo falandır belkide daha hafif kesinlikle beni rahatsız etmiyor .
@Serkan Mıstınoğlu Çok teşekkür ederim fakat kedi benim değil dinlenirken kendisi gelsi bisikletin yanına .
@Mhg değerli yorumun için teşekkür ederim . Senin bisiklet hakkında görüşlerin nelerdir ?