Scudo Sports

Cokfena

Scudo
Hem de çokkk

Gecmis olsun :(

Ancak sunuda eklemek istiyorum:

Marka sovalyeligi yapip dusuk butceli bisiklet ve alicilarina demedigini birakmayan az sayidaki arkadaslar; kaza ve ariza her zaman her markada olabilir! Overken ve karalarken daha dikkatli ve daha az kirici olun lutfen...

Geçmiş olsun. Kaza nasıl olmuş acaba bilginiz var mı. Şimdi marka tartışmaları başlar.

Marka tartışmasından ziyade kırık kısımda yere vuruk, çizik gibi bi hasar olmaması dikkatimi çekti benim. Nasıl düşmüş acaba, sol tarafını da görmeden bi şey söylemek zor tabi ama gidonun sol tarafında da ciddi bi hasar varmış gibi görünmüyor. Ciddi bi düşüş olmamış sanırım.

Ekleme: Sayfaya baktım, yorumlar içinde bunun nasıl olduğuyla ilgili bi bilgi vermemişler.

sağlam bi kaza yapmış. jantın tamamını çekmemiş çakal. Trek dandik de der şimdi bu :mad:

Bu fotoğraftaki bisikletin sahibinin neler hissettiğini gayet iyi biliyorum.
Durduk yere haybeden maşanın kırılması, kilometrelerce yolun ayaklarda spd ile yürünmesi, yeni maşanın tedarik safhası, yeni maşadan sonra akılda "acaba bir daha buna benzer bir şey olur mu?" tedirginliği vs vs...
Yine bi tarafımı kırmış olsaydım, o kadar içim yanmazdı. :)

alüminyum , karbon = hiç tarzım değil
yaşasın çelik en reynolds 501'inden

Darbeden değil de frenlemeden dolayı kırılmış gibi geldi bana, tabi bir seferlik frenlemeden dolayı değil.
Genelde mtblerde gördüğümüz disk fren balatasından kaynaklanan kırıklara benzettim.

Batmaz denilen Titanik bile battı bu markaların bisikletleri mi kırılmayacak...

@Eser Sevinç

Frenin baskı yaptığı yer çok daha yukarıda. Ya kaza yapılmış, ya da janta bir şey girip maşa ile arasına sıkışmış. Başka açıklama bulamıyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Önemli olan cana zarar gelmesin. O bir şekilde kırılmıştır, miadı dolmuştur. Kadronun kırılmasından iyidir. Çok fazla üzerinde durulacak bir mevzu değil gibi...

https://imageshack.us/i/pctMRanPp

@Yusuf F.

Resim bende hala gözükmüyor ama sanırım kendisi şu;

http://i.imgur.com/C9HdzAD.jpg

imgur kullanıyorum ben, sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :)

Hızla giderken belediye çukuruna girince böyle oluyor

Geri