Scudo Sports

çokmu kamburum çıkıyor bana mı öyle geliyor?(resimli)

Scudo
memoli kocum para biriktir birak geotechi filan adam gibi gidip salcano corratec alalım :) gerçe benmki daha yeni ama sana alalım be kankis:)

peki şöyle diyeyim.bel ağrısı dışında sıkıntı yaratırmı?kalıcı kamburluk vs.?

O bisikleti sat para biriktir.1 sene de sürse bekle sen,sonra başka bir bisiklet al.Sağlığın önemli.

Aslında arkadaşın babası Fethiyenin Bianchi bayiisi :=)bu yolu yordamı bilmiyor adam gibi bir bisiklet isteyemiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@alperen48

Benim öyle babam olsa varya o bayi çoktan batmıştı.Hemen bunu isterdim. :D
(link)

Kadro küçük ama sele ayarıda biraz inik gibi kullanıyorsun sanki, forumdan sele ayarına bir bak derim, gidon boğazında yukarı çok açılı sanki, dikkat ettiysen çok dik bir sürüş olmuş seninki :).

• Beğen
Tepkiler: MehmetErtuğrul
@mustafa şükrü yıldırım

Aynı fotoğrafa mı bakıyoruz :eek:

Gidon boğazın uzun .. onu 90mm lik dik açılı birşeyle degıstırırsen daha dık konumda oturursun ayriyetten sele çok geride gibi...Kadro boyuda uygun hatta 17" kadro bıle sana uyabılır..

• Beğen
@sonEr´´

gidon boğazı dediğiniz yer neresi oluyor?
sele konumuna gelince, kimisi geriye çek diyor kimisi çok geride diyor ne yapmam gerek kafam karıştı doğrusu??

gidon boğazı - gidonu (direksiyon işte :D) tutan parçadır bu parçanın uzunlugu surusu buyuk oranda etkıler gidonu tutan parçayı daha kısa ve daha dik açılı bir boğaz ile değişirsen daha dik oturursun..

• Beğen
kadro, gidon vs olçülerin dogru mu bılmıyorum ama fotogrftakı kamburlugun en onemlı sebebı duruş bence. ben de sırtım yoruldugunda veya kasıgım agrıdıgında oyle duruyorum ondan bılıyorum. oturdugunda gogsunu öne, poponu dışarı cıkarmaya calısır gıbı yap farkı hıssedersın. bunu yaptıgında da kasığa yuklenmıs olacagından orta yolu bulman gereklı :)

@Mehmet Ertuğrul001

ters mekik :)
ilk zamanlar sekıldekı gıbı yaparsın zaman gectıkce elını enseye alırsın...
bir de ayagını saglam bı yere sabıtlersen cok daha rahat oluyor.
http://img2.blogcu.com/images/m/o/t/motorcuu/karin2.jpg

• Beğen
@tuninger_haa

öyle yapmayı denedim, dikleşiyiroum evet ama çok kasıntı duruyorum gibi geliyor bu sefer de.
bir süre sonra da sırtım ağrımaya başlıyor öyle dururken.
acaba o ters mekik hareketiyle sırtımı güçlendirsem ağrıması azalır veya yok olur mu?

Geri