bir kaç campagnolo parça da tamam
campagnolo super record arka aktarıcı pat :83
campagnolo super record ön aktarıcı
bu da ikili campagnolo birlikdeliği
dikkatli arkadaşlarım için bir bilgi, fren bacaklarındaki orjinal olmayan parçanın siparişi verilmiştir
jant cemberi kısmında takıldım colnagoda kullanılmak üzere alçak profil klasik 36 delik clıncher jant çemberi aranmaktadır gümüş renk terciğimdir. beklediğim campagnolo aynakol da gelmiş bulunuyor. geriye sadece bir türlü bulamadığım cember seti kaldı sona yaklaştım tünelin sonunda ışık göründü jantları bulamayınca iş başa düştü önce elimdeki jantları elektrostatik boya ile boyatıp sonrada daha sağlam olması için verniklettim sonuç iyi gibi daha sonra yine elide olan eski concor super corsa seleyi beyaz kapladım ve büyük tesadüf sonucu aynı dokuda ki burası çok güzeldi arasam asla bulamazdım yardımları için halille teşekkürler bu arada ve eksik olan sugino sele borusu vidası şu an için geriye toplamak kaldı tabi son dakika golü yemessem
taner deriyi aşanteks diye bir firmadan buldum hem çok ince hemde esnek olması döşemeyi çok kolaylaştırdı döşeme içinde bir döşeme atolyesinde yapıştırarak ve başında durararak bu sonucu aldım daha sonrası ise güzel bir tesadüf üzeri aynı dokuda gidon bantı buldum buda işin kaymağı oldu
sonuç için küçük bir ip ucu vereyim boyanın ve decallerin orjinal olması büyük fark yaratıyor colombus decaller çok yıpranmıştı onlarıda ebaydan aldım ve aynı konumunda yapıştırdım boyanın rutujları için ise boya yaptırdım
bu süreçde küçük bir sitemde bulunmak istiyorum bisiklete özellikle klasik bisikletlere merak salmış bizim gibi insanlar bu işi uzun zamandır yapan bazı firmaların yaklaşımları karşısında çok zorlanıyoruz sanki bulunmaz hint kumaşı arar gibi(kısmen doğru ) firma firma uğraşmanın yanında birde bu firmalardaki enterasan? esnaflarla karşılaşmak çok yorucu geldi .benim anlamadığım bu insanlardan mallarını almak istediğimizde bir jant çemberi için deposuna bakmak gerektiği için 3 ay sonra gel demeleri sanki karşısında maliye memuru varmışcasına tavırları ,suratına bile bakmadan konuşmaları, ama işin ucunda güzel bir bisiklet varsa tavırlarının değişmesi ki iş seçmek hiç anladığım bir tavır değildir bu kadar zaman içinde halen anlayamadığım bir durum .umarım bu firmaları kendilerine getirecek kişiler çıkar .aslında bu yine bizim elimizde gibi bence bunun için farklı bir oluşum içine girilebilir gibi. umarım bunu yapacak insanlar aramızdan çıkar işte o zaman dayanışma nasıl olur bu firmalarada görür diye düşünüyorum..
mıchelın super-elan 23-622 elimde olan eski bir amber yanak lastiği kulanmayı düşünüyorum biraz eski ama daha iyisini bulana kadar idare eder gibi geliyor. deri içinse gerekli konuşumayı yaptık
bu arada colnago toplanmaya başlandı en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım
hayırlı olsun Tansu güle güle kulllan dostum, güzel bir klasik olmuş sezon sonuna denk getirdin ama aslında şu 2-3 ay tam bisiklete binme mevsimidir bu arada fren kablolarını biraz kısalt derim çok uzun olmuşlar birde metal kalpiyer takarsan daha bir güzel olur