Scudo Sports

Colnago C50- Campagnolo

Sonunda dün Colnago'nun montajını Cadde Bisiklet'te bitirdik.
Muhammed ( nick:Hız) arkadaşıma usta mekanikliğinden ve yardımlarından dolayı çok teşekkürler.:)

Genel olarak bilgi:

Kadro: Colnago C 50 Carbon, size:53 ( top tube 54cm. ctr.) klasik geometri.
Grup set: Campagnolo Chorus, 11spd. 2010.
Wheel set: Mavic Ksyrium Elite, clincher.
Tires: Continental Grand Prix 4season 23mm.

Seatpost: Colnago carbon, 28mm. Dia.
Seat: Selle İtalia Flite titanium-team edition.
Stem: DEDA Newton 31, 31.8mm.Dia.,(Aluminium)
Handlebar: 3T Rotundo Pro, classic bend.( Aluminium)
Headset: Chris King (sotte voce) No threadSet.
Pedals: Look KEO Sprint.

Toplam: 7.5 kg.

(link)

Ayrıca bu kadroyu ve malzemeleri teminde bana yardımcı olan Muzaffer arkadaşa çok teşekkürler. ( kendisinin Colnagosu (EPS) arka planda.

Scudo
mustafa abi pazar günü bahsetmiştin bisikletten,düşünüyorum 2 dk dır ne yazıyım diye kısaca özetlemek gerekirse; renk uyumundan,kompenantlara kadar dehşet verici güzellikte olmuş.

kazasız sürüşler.

Muhteşem bir bisiklet. Bir mağazadan görülüp beğenilip anında alınamayacak olması da cazibesini arttırıyor. Mustafa hocam, güle güle kullanın, forma girin. Alplerde başarılar :)

Mustafa abi boncuk tak, ben dahil çok kişi derin bir nefes çekip vermiştir fotoları görünce... 41milyon kere maşşallah! Bir gün mutlaka bir de yol bisikletim olacak!

süper valla on numara bisiklet olmuş güle güle kullan mustafa abi ,kıl payı kaçırdım dün bende ordaydım, selamımı ilettilermi :D

hah yalnız resimlere bakıyorumda Muhammedın içi içini yemiş
''mok gıbı bısıklet bes parra etmez işte noolcak ''gibısınden bakıslar goruyorum :D

bıde ellerını bırakmıs hah sımdı yerdeyız masayı elıne verırım sımdı dıyor ama sonrasını cozemedım...http://img101.imageshack.us/img101/6971/montaj.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/6971/montaj.jpg

Mustafa abi yeni makinen süper, güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile sevgilerimle

böyle muhabbettler yapmayı sevmiyor ,aslında gerek yok ama yazmadan geçemiyeceğim ,yukarılardaki yazıma ek olarak,benim için colnago son nokta ,colnagonun üzerinde campagnolodan başka komponent,düşünemiyorum.
belki çok daha iyileri çıktı ama ,colnago ve campagnolo,belki birgün olur.

Geri