Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago CX Zero Alu - Trek Domane 2.3 - Cube Agree GTC vol carbon Seçim si

Colnago CX Zero Alu - Cube Agree GTC vol carbon - Trek Domane 2.3

• Toplam katılım
    52

Tuguj

Daimi Üye
Tepki
93
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
Evet iyi günler forum okurları :) Amsterdam dan bisiklet getirtmeyi dusunuyorum . Bu 3 bisiklet arasında kaldım sizin görüşleriniz nelerdir ? Şimdiden herkese teşekkürler .Oylama yapmayı unutmayın :)

Colnago CX Zero Alu 105
Colnago_CX_ZeroAL_LANE.jpg
  • Bottom Bracket Shimano
  • Brake Calipers Colnago X-Brake 3
  • Cassette Shimano 105 5800, 11-28
  • Chain Shimano
  • Crankset Shimano 105 5800, 50/34
  • Fork Colnago Street Carbon
  • Frame Material Aluminum
  • Front Derailleur Shimano 105 5800
  • Handlebar Deda RHM EL
  • Headset FSA No.44E/51
  • Pedals Not Included
  • Rear Derailleur Shimano 105 5800
  • Saddle Selle Italia Q-Bik
  • Seatpost Colnago Alloy
  • Shifters / Levers Shimano 105 5800
  • Stem Deda EL
  • Tires Continental Ultra Sport II, 700x25c
  • Wheel - Front Alex CX28 Rim, Formula RB51QR30 Hubs
  • Wheel - Rear Alex CX28 Rim, Formula RB57QR30A Hubs
  • Fiyatı 1049 euro ya gelcek

Cube Agree GTC Vol Carbon
cube.JPG

Gonlum cube da carbon olma sebebı nedınıyle
  • Afmontage: Shimano Tiagra
    Wielset: Fulcrum Racing 77
    Stuurbocht: Cube CRB
    Stuurnok: Cube CPS
    Zadel: Cube
  • 1014 euro
Trek Domane 2.3
trek.JPG
  • FRAMESET

Frame
    200 Series Alpha Aluminum, IsoSpeed, vanishing fender mounts
    Fork
    Trek IsoSpeed carbon, SpeedTrap compatible
  • WHEELS

Wheels
    Bontrager alloy hubs, Bontrager Tubeless Ready rims
    Front Hub
    Bontrager alloy
    Rear Hub
    Bontrager alloy
    Rims
    Bontrager Tubeless Ready
    Tires
    Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
  • DRIVETRAIN

Shifters
    Shimano 105, 11 speed
    Front derailleur
    Shimano 105
    Rear derailleur
    Shimano 105
    Crank
    Shimano RS500, 50/34 (compact)
    Bottom bracket
    Press Fit
    Cassette
    Shimano 105, 11-32, 11 speed
    Chain
    Shimano 105
  • COMPONENTS

Saddle
    Bontrager Paradigm R, hollow chromoly rails
    Seatpost
    Bontrager alloy, 2-bolt head, 27.2mm, 8mm offset
    Handlebar
    Bontrager Race, VR-C, 31.8mm
    Stem
    Bontrager Elite, 31.8mm, 7 degree, w/Blendr computer & light mounts
    Headset
    1-1/8" integrated, semi-cartridge bearings
    Brakeset
    Alloy dual-pivot
  • WEIGHT

Weight
    56cm - 9.08 kg / 20.02 lbs
Fiyatı : 1049 euro

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Trek yada Colnago. Trek'i o fiyata nerde buldunuz internet sitesinde farklı yazıyorda?

Bu bisikletler arasında hemen hemen hiç bir fark yok ama Türkiye'de belki bin bisikletçiden birinde olan bir markayı almak kim istemez :) Colnago + Campagnolo Scirocco veya Zonda jant diyorum.

bu colnagonun beyazi merlincycles@ta var, ordan alirsan gumruk vergisi dahil daha ucuza geliyor. (link)

@caucAsian tax free olayı oldugu ıcın daha ucuza gelıyor
@hasanalparslang fıyatı amsterdamda bır bısıkletcede buldum aradım konustum suan bısıklet tercıh yapmamı beklıyor 1 ay sonra tanıdıgımız gıtcek ordan getırtcem ondan bukadar ucuz@Serkan Mıstınoğlu cubenın carbon olması ılgımı çekiyor or renk konusuda ılerde plastı dıp yaparım dıye dusunuyorum ama bakalım

@Serkan Mıstınoğlu serkan bey colnago yu bıraz arastırınca benımde gorusum colnagoya dondu Mesaj atıp sordum kadro boyu varmı dıye varsa secımım colnago olcak

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Formula jantların nasıl olduğunu bilmem ama Colnago çok iyi duruyor. :harika:

1-Colnago
2-Cube
3-Trek derdim...

Calnagonun gercek fotografını koyıyım burda gercekten hos duruyor ama

IMG_5439.JPG

Listenizdeki Colnago ve Trek endurance modeller, Cube ise compact racing sınıfında. Tercihinizi yaparken buna da dikkat etmelisiniz.

Colnago markasının piyasadaki konumu tartışılmaz ancak kadro kaynak noktaları çok belirgin duruyor. Alüminyum racing kadro tercih edeceksem bu fiyatlara Cannondale Caad 10 bakardım ben.

Diğer halde ise Cube bu listenin fiyat/performans canavarı.

Bence Cube. Herşeyiyle daha üstün. Colnago'nun tek üstünlüğü var, marka imajı.

@Sadettin Z. Compact racing ne oluyor anlamadım sadettın? Kadrosuna bakınca trekın endurance yapıda oldugunu anlamıstım ama colnago ıle cubeyı bılmıyordum bıde cubenın donanımı 105 tıagra yanlıs yazmısım orda

agırlıklarını da bılmelısınız..Colnago nun bu segment bısıkletının kotu oldugunu dusunuyorum.Ayrıca son foto da baya endurance oldugu bellı oluyor..Berbat bır goruntu..yarım metre alınborusu btwın'ı andırıyor( kınaye yaptım fakat gercekten cok kotu bır geometri )....ben olsam bu bısıkletlerden en hafıf olanını alırdım ..Agırlık acısından degıl bıraz kalıte hakkında bılgı verır alumınyum ve hafıf ve rıjıt kadro..Ha bı daha ben olsam alumınyum alıcaksam caad10 dan sasmazdım ))

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@İsmail ATALI ne yazıkkı butcem kısıtlı okadar cıkamam amsterdam dan alcagım ıcın her ıstedıgım modelı bulamıyorum

@İsmail ATALI çok güzel yazmışsın hocam katılıyorum size çok haklsın bencede,2. el caad10 lar yada başka markalar,bende bisikletimi holandadan aldım,2. el bir siteden hemde burda imkansız bir fiyata,bence ikinci el sitelere bakım,maarplaats adlı siteyi tavsiye ederim,şu an 14 bin küsür tane yol bisikleti ialnı var bu sitede,2. el sıfır bisikletler var,öyle uygun ki fiyatları,hemde pazarlık çok güzel edebiliyorsunuz,sadece dil bilseniz az uğraşsanız ciden muhteşem biiskletler var uygun temiz,fiyatları uygun şekilde,bu üç bisikletden bence hiç biri güzel değil.

@Tuguj ozman kendi fikrim bu üç bisikletde bence güzel değil,baska bir seçeneğin yoksa eyer içlerinden colnago,kolay gelsin yinede salkano,sedona kron gibi bisikletlerden iyidir bunlar

hocam amsterdamda hangi bisikletçi ile iletişime geçtiniz? internet sitesi varsa yollayabilir misiniz?

Geri