Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago extreme - c BIKE BUILD (Videolu)

kudretozbay

Forum Demirbaşı
Tepki
1.094
Colnago extreme-c

Colnago'nun ikonik c-40 modelini temelde referans alıp, daha geniş boru çapı ve yeni arka bacak tasarımı ile üretilen extreme ailesi ile karşınızdayım.

Colnago piyasaya extreme serisi altında tırmanış ve sprint odaklı iki farklı model sunmuştu. Bu modellerden tırmanış versiyonu olan extreme-c kadrosu sprint odaklı olan extreme power modelinden sadece 150 gr daha hafifdir.

Dönemine uygun olarak campagnolo record 10 titanium set ve her ne kadar yeni nesil bir jant olsa da dönemin tasarım dilinden çok uzaklasmamış campagnolo bora one jantlar ile toplanmıştır.

Toplam pedal dahil ağırlığı 6.8 kg dır.

Daha farklı bisikletler için youtube kanalımı ve instagram hesabımı takip edebilirsiniz.

Scudo
Ellerine saglik Kudret, basarili bir video olmus. Seni ayakta alkisliyorum.

Ama malesef bu forum artik bunlar icin yanlis yer. Burada bir kac kisi haric bunun ne oldugunu bilmezler. Foruma firin da ekmek nasil yapilir, kasap da et nail kesilir tükenmez kalem nerden bulabilirim, Internetten arastirdim bulamadim acil yardim. Kafam popom agriyor yardim lutfen, doktora gitmem ora parali vs vs bu tür konular olmasi gerekiyor yada bisiklet hakkinda kron ve sedona konusu olacak ama para harcama olmasin lutfen, ince lastik ne önerirsiniz, üc bisiklet hakkinda karar veremedim yardim, karar veremedigi bisikletler de kron, sedona ve bilmem ne marka.

Ha merdiven altinda kutu spray boya ile ne oldugu belli olmayan bisikleti boya temizlemesinide kola ve mazot ile yap bak konuyu acar acmaz saylarca yorumgelmyormu, begenen den gecilmez ve sahibi de kendini restorasyon profösörü sanar.

Son düzenleme:
Ellerine saglik Iskender, basarili bir video olmus. Seni ayakta alkisliyorum.

Ama malesef bu forum artik bunlar icin yanlis yer. Burada bir kac kisi haric bunun ne oldugunu bilmezler. Foruma firin da ekmek nasil yapilir, kasap da et nail kesilir tükenmez kalem nerden bulabilirim, Internetten arastirdim bulamadim acil yardim. Kafam popom agriyor yardim lutfen, doktora gitmem ora parali vs vs bu tür konular olmasi gerekiyor yada bisiklet hakkinda kron ve sedona konusu olacak ama para harcama olmasin lutfen, ince lastik ne önerirsiniz, üc bisiklet hakkinda karar veremedim yardim, karar veremedigi bisikletler de kron, sedona ve bilmem ne marka.

Ha merdiven altinda kutu spray boya ile ne oldugu belli olmayan bisikleti boya temizlemesinide kola ve mazot ile yap bak konuyu acar acmaz saylarca yorumgelmyormu, begenen den gecilmez ve sahibi de kendini restorasyon profösörü sanar.
Abi yorumun için teşekkür ederim. Lakin ülkenin ekonomik koşulları kötü olduğu için doviz endeksli ürünlere malesef çoğumuzun ulaşımı yok, bu yüzden kalite algısını kendi markası ile bütünleştirmiş markaların ürünlerine ilgi son derece az.Elimdeki imkanlar doğrultusunda üretebildiğim en iyi içeriği üretip buradaki insanlara ulaştırabilmek beni mutlu ediyor açıkçası.

Buarada ben Kudret abi soy isim benzerliğinden İskender abi sandın sanırım :)

Sıklıkla bisiklet montaj yada restorasyon videoları izliyorum, genelde yabancı, açık ara izlediğim en iyi videoydu, kısa, öz, siyah fonda dahi Carbon detaylar çok güzel ön plana çıkarılmış, elinize sağlık, başarılar dilerim, milyon izlensin 👍

Abi yorumun için teşekkür ederim. Lakin ülkenin ekonomik koşulları kötü olduğu için doviz endeksli ürünlere malesef çoğumuzun ulaşımı yok, bu yüzden kalite algısını kendi markası ile bütünleştirmiş markaların ürünlerine ilgi son derece az.Elimdeki imkanlar doğrultusunda üretebildiğim en iyi içeriği üretip buradaki insanlara ulaştırabilmek beni mutlu ediyor açıkçası.

Buarada ben Kudret abi soy isim benzerliğinden İskender abi sandın sanırım :)
Iste bende diyorumki, madem sen elindeki imkanlar doğrultusunda üretebildiğin en iyi içeriği üretip buradaki insanlara ulaştırabilmek seni mutlu ediyorsa ozaman o insanlarda emege saygi neden diyemiyorlar. Yukaridaki yazan arkadaslardan nefarklari var da bir eline saglik yazisini esirgiyorlar, yoksa budami ekonomik sıkıntı ile alakali?

Ellerine saglik, yok usta yazaman cok pahali bir cümle.
Güzel olmus, yok usta yazamam cok pahali
belki alibaba da ucuz bulur yazariz ama biraz zaman alir.

Bu aradar ismini yanlis yazmisim Kudret kusura bakma sen söyledikten sonra farkina vardim ve düzelttim.

Sıklıkla bisiklet montaj yada restorasyon videoları izliyorum, genelde yabancı, açık ara izlediğim en iyi videoydu, kısa, öz, siyah fonda dahi Carbon detaylar çok güzel ön plana çıkarılmış, elinize sağlık, başarılar dilerim, milyon izlensin 👍
Yorumunuz ve karşılaştırmalı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Video çekimi konusunda biraz acemiyiz fakat ortaya çıkan sonuç benide tatmin etti açıkçası. İleriyen zamanlarda farklı bisikletlerinde toplama videoları gelicek oyuzden instagram ve youtube sayfamı takibe alabilirsiniz.

instagram : (link)
Iste bende diyorumki, madem sen elindeki imkanlar doğrultusunda üretebildiğin en iyi içeriği üretip buradaki insanlara ulaştırabilmek seni mutlu ediyorsa ozaman o insanlarda emege saygi neden diyemiyorlar. Yukaridaki yazan arkadaslardan nefarklari var da bir eline saglik yazisini esirgiyorlar, yoksa budami ekonomik sıkıntı ile alakali?

Ellerine saglik, yok usta yazaman cok pahali bir cümle.
Güzel olmus, yok usta yazamam cok pahali
belki alibaba da ucuz bulur yazariz ama biraz zaman alir.

Bu aradar ismini yanlis yazmisim Kudret kusura bakma sen söyledikten sonra farkina vardim ve düzelttim.

Abi anlıyorum ama malesef insanların ilgisini çekmiyor olabilir bizim bu tarz yaptığımız restorasyon işleri vs ama forumun içerik kalitesinin yoğun bir şekilde düştüğünün bende farkındayım.

2,5 dakikaya sığan yılların tecrübesi. Çok etkileyici. Ellerinize, bilginize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@Murat Cömez şekerin düşmüş çatacak adam arıyorsun. :)
Yo Necmeddin kesinlikle catmak icin degil ama malesef forumun gidisati da pek iyi degil. Klaviye arkasi 24 yasi ve alti, kendini külhanbey sanan kisiligi oturmamis terbiyesiz nesneler dadanmis foruma, ne büyük taniyorlar ne kücük agizlarina gelene söylüyorlar.
Adamlar daha emege saygi göstermiyorlar, bu durumda kime catacaksin.

Yo Necmeddin kesinlikle catmak icin degil ama malesef forumun gidisati da pek iyi degil. Klaviye arkasi 24 yasi ve alti, kendini külhanbey sanan kisiligi oturmamis terbiyesiz nesneler dadanmis foruma, ne büyük taniyorlar ne kücük agizlarina gelene söylüyorlar.

@Murat Cömez emin olun burası halen çok iyi gözüküyor. Aslında forumculuk her konuda bitti. İnsanımız eleştri kaldıramıyor, tüm kuralların kendi çıkarları için düzenlenmesini istiyor, okumuyor, aklına geleni anında yazmak sormak istiyor. Hal böyle olunca forum yöneticileri kurallar ile ortalığı düzenlemek istiyorlar. Özel mesajlar kısıtlanıyor, konu açmak kısıtlanıyor vb.

Bu sefer daha kolay hareket imkanı olan facebook, instagram gibi mecralara kaymaya başlıyor bu egosu şişik abiler. Forumdaki hareket bitiyor

Bence acele etmeyin burada kalan bir avuç gerçekten bu işe gönül vermiş ve konusuna hakim insanlar ile az ve öz daha keyifli olacak zamanla. Çok uzun zamandır sessiz bir şekilde forumu takip eden birisi olarak söylemeliyim ki aklıma gelen tüm soruların cevabını burada buldum. Hiç keşke şunu sorsam demedim. Burada bir tarih ve bilgi hazinesi yatıyor.

Hoş ve boş konuları ise görmezden geleceğiz. Yapacak bir şey yok.

Abi yerden göğe haklısın. Foruma iki yıldır üyeyim ve bisiklet hakkında çok şey öğrendim. Bu işin spor yada eğlence olarak nasıl yapılacağını da öğrendik. Şimdi bunları öğrenirken vefalı olmalı ve bize katkı sunan arkadaşların emeklerine cevap vermezsek, yarınların sorumsuz ve sorunlu şahıslarına aday oluruz.

Kudret eline sağlık, gerçekten çok güzel bir çalışma, senden hep böyle güzel bisikletler görüyoruz.
Birebir tanışmasak ta seni, Murat Çömez ve Doğukan Aksu'yu yıllardır takip ediyorum.

Maddiyat konusunda çok haklısınız, insanlar temel ihtiyaçları karşılama derdinde ve gelecek kaygısı içinde. Batı bitti, Avrupa çöküyor vs. yorum yapanlar var ama hiç öyle görünmüyor. Aksine onların yüksek yaşam standartları ile buraların şartları arasında makas durmaksızın açılıyor.

Kendi adıma ben de gerçekten kaliteli, özellikle klasik yol bisiketlerini çok seviyorum. Romani ve Pejo bisikletlerim de olmuştu. Fakat öyle bir zamandayız ki lüks oldu artık. Tiagra setli, alu. kadro sıradan yol bisikletleri üst düzey görünür oldu.

Sanat yahut hobi ile ilgilenip çalışan, harcama yapan insanların, kendini sorguladığı zamanlardan geçiyoruz, ' acaba gerekli mi, yanlış mı yapıyorum, ertelesem mi, bencillik mi olur?'

Yanlış anlaşılmasın, ekonomik bir sorunum yok, dilim döndüğünce genel bir değerlendirme yapmak geldi içimden. Gerçek ve yükselen bir yoksulluk ve artan bir cehalet gücüyle karşı karşıyayız.
Üretim, artı değer, refah seviyesi açısından, yakın gelecekte bir kalkınma - gelişme, bir umut ta görünmüyor. Türkiye'de hangi bisiklet tutkunu Colnago sevmez?

7-8 dakikalık bir video olsaymış keşke... Bu güzelliği biraz daha detaylı görmek isterdim 😇
Elinize sağlık, devamını bekliyoruz... 👍👏
Bir dahaki sefere biraz daha uzun yaparız efenim dikkate alıyoruz yorumları :)

Bir arkadaşın adını her gördüğümde hemen polemik kokusu geliyor burnuma. Sonra mesajını okuyorum ve hiç yanılmıyorum. Ve siz bunu okurken anında o ismi tahmin ettiniz. 🙄

Ellerine saglik Kudret, basarili bir video olmus. Seni ayakta alkisliyorum.

Abi yerli markaları küçümseme. Bisanın ürünleri yok mesela şuan piyasada 😂

Bu arada video ve bisiklet sanat eseri. Ellerine sağlık @kudretozbay

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
Geri