Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago Mester X Light '' Mapei ''

Çok güzel makine.Kazasız keyifli sürüşler dilerim.Renkleride çok hoş sıradışı

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
Scudo
Hayırlı olsun abi her zamanki gibi yine şık bir bisiklet seçmişsin.Dediğin gibi kadro şahane.Güle güle kullan.

• Beğen
Çoğumuzun rüyası, hayali böyle bir kadro, Cüneyt Bey bizim kadar şanslı değilsiniz çünkü sizin için rüya bitti gerçek oldu :D:D şaka bi yana böyle bir makinaya binmek doyumsuz bir zevk çok şanslısınız, tüm arkadaşların rüyalarındaki bisiklete kavuşması dileğiyle...

• Beğen
@Bibendum

yapanların eline sağlık çok güzel olmuş. tekrar hayırlı olsun.

iç gıcıklayıcı şeker tadında bir tasarıma sahip. Jelibon gibi :) Bakmak bile mutlu ediyor. Güle güle kullanın. İyi ki almışssınız...

Kardeşim çok güzel bir bisiklet hani şimdi yllardır göremediğimiz 56 57 chevrolet ler vardı ya bazen hafta sonları kolleksiyoncular çıkartıpta şöyle bir tur atarlar ya her kes dönüp dönüp bakar işte senin bisikletin de öyle o bir colnago bisikletten anlayan döner döner bakar allah kaza bela vermesin
ali baba

@ali albut

Teşekkür ederim ,daha iyisi sizilerin olsun.

ben canlı gördüm denk geldik cantlar değişince daha bir güzelleşmiş
abi gülegüle kullan

Hayırlı olsun, keyifli ve kazasız kilometrelerde kullanmanız dileğiyle.. Gayet güzel bir bisiklet almışsınız..

Kazasız belasız sürüşler dilerim Cüneyt ' cim ...

@Tolga Gürgün
Teşekkür ederim Tolga.Hep beraber antrenman yapmak dileği ile, herşey gönlünce olsun.

Geri