Böreeks kam bek
11 haziran
Ufak guncellemeler yapildi.
Ayarli gidon bogazi ile daha konforlu oldugunu dusunuyorum.
Çamurluklar takildi.
Gidonu elimde bulunan richey downhill gidonu ile degistim.
ve mesur çakma brooks seleyi yaylarindan kurtularak tekrar monte ettim.
Güzel olmuş. Benimde elimde eski model bir yol\yarış bisikleti var. Bu bisikleti restorasyon yapmak istiyorum. Vites de yok o da lazım. Ne yapmam lazım aşağı yukarı ne kadar tutar ? Yardımcı olursanız sevinirim.
@Shanks
Aşağı yukarı 50 TL ile 5000 TL arası masraf çıkar. Öncelikle forumdaki restorasyon konularını gezmen, sonra kendi bisikletin hakkında bilgileri vermen önemli.
@Shanks
Restorasyon konusu @BerkEvren inde dedigi gbi cok ucu acik bir konu. 200 e de mal eden var 2000 e de bundan dolayi net sekilde " şu kadar tutar " demek mumkun deil. Arastirmak lazm
@DurgunDeniz
Ozur dilerim mesaji gormedim. Tan rakam vermek istemiyorum ama uyguna geldi diyebilirim
11 temmuz 2017 heybe canta guncellemesi
Uzun bi zamandir arka bagaj icin heybe canta bakinmaktaydim. Gonul isterdi ki alalim en kalitesini ama ben maliyetlerin geri donusumune de dikkat ederim genelde. Baktigim uygun fiyatli bir cok heybe tek parca, iki tarafli idi ve ayri ayri kullanim imkani yoktu. O yuzden yerli firmamiz sem cantanin modellerine bakindim , ikinci el tek tur kullanilmis 35 litrelik baykus modelini ikinci el 80 e aldim. Simdilik gayet şık ve kullanisli oldugunu soyleyebilirim. Su gecirmez silinebilir kumas ve ayri ayri kullanilabilmeside avantaj tabi ki
Tavsiye ederim
@BerkEvren
Kendi bisikletim 80-85 model yol bisikleti
Kontra fren mevcut bunu değiştirmek istiyorum.
Vites yok vites eklemek istiyorum
Bunun haricinde sprey boya ve pas sökücü ilede kadrosunu düzeltmeyi düşünüyorum.
Bu kadar bilgi yeterlimidir?
Merhaba nasilsiniz? Bisikletimde eskisinden kalan tek parca shimano altus aynakol idi. Bir arkadasim sagolsun hediye etti zamaninda. Sanirim disler eridiginden takilmalar atlamalar basladi bi suredir bende bisikletime tarzina uygun bir aynakol bakiniyorken en sonunda buldum. Fsa ' nın 48 li 8 - 9 speed uyumlu bir aynakolu. Hem retro bir tasarima sahip hemde kare mil gobek uyumlu. Montaji yaptik ve test surusunde cok begendim. Yalniz 48 li aynakola alismak biraz zaman alicak o kesin Bakalim yuklu vaziyette rampalarda nasil bir performans verecegim onuda zamanla anlariz bakalim.
29 Temmuz 2017
Bagaj ve pedal guncellemesi
Iyi aksamlar arkadaslar
Nette gezerken Vintage xt kalpiyeli pedal gordum .Bisikletime guzel olacagini dusundum. Bide bagajimi sattim ikinci el Topeak Super Tourist Dx model bi bagaj ile guncelledim.
@Gariban _turcu
Tesekkurler dostum. Forum mahlasini begendim benim oyle bi yazim var belki okumusundur " Gariban Turcuya baslangic seviyesi oneriler " diye
2 agustos
İçselleşelim dedik fakat su kaybindan kafa gitti.
Baktigim manzara aha şu ;
Gördüğüm görüntü ise Aha şu