idrisarici Daimi Üye Kayıt 19 Ağustos 2015 Mesaj 215 Tepki 104 Şehir Bergama/İzmir İsim İdris ARICI Bisiklet Giant 30 Nisan 2017 #1 Bugün ilginç denebilecek bir olay geldi başıma. Zonda jantlarımın tur esnasında bir anda sesi kesildi. Uzunca bir inişten sonra olması tesadüf mü bilmem ama cırcır öten jantlar artık su gibi sessiz akıyor. Hiç böyle birşey duyan gören var mı?
Bugün ilginç denebilecek bir olay geldi başıma. Zonda jantlarımın tur esnasında bir anda sesi kesildi. Uzunca bir inişten sonra olması tesadüf mü bilmem ama cırcır öten jantlar artık su gibi sessiz akıyor. Hiç böyle birşey duyan gören var mı?
mehmet.ali Forum Bağımlısı Kayıt 16 Nisan 2014 Mesaj 1.548 Tepki 2.409 Yaş 40 Şehir 34 Başlangıç 1990—91 Bisiklet Peugeot Bisiklet türü Yol bisikleti 30 Nisan 2017 #2 Ne güzel. İlk aldığımda bende sessiz diyordum fakat yağmur sürüşü sonrası sesi fazla açıldı. Kafa ütülüyor arkadaş böylede.
Ne güzel. İlk aldığımda bende sessiz diyordum fakat yağmur sürüşü sonrası sesi fazla açıldı. Kafa ütülüyor arkadaş böylede.
idrisarici Daimi Üye Kayıt 19 Ağustos 2015 Mesaj 215 Tepki 104 Şehir Bergama/İzmir İsim İdris ARICI Bisiklet Giant 30 Nisan 2017 #3 Ben de aynı düşüncedeydim ama birşeyimi kaybetmiş gibi hissettim Tepkiler: Serkan.Sezer ve mehmet.ali