Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Connect GARMIN (Garmin GPS kayıtları)

bajak

Aktif Üye
Tepki
47
Bisiklet
Salcano
Garmin profillerimizi ve performanslarımızı bu başlık altında paylaşırsak hoş olur diye düşünüyorum. Performans paylaşımlarında bağlantı ile kısa bir bilgi verirsek çok daha kullanışlı olur. Örnek: 30-35 tempo. 25 km. Gps: (link)
İkincisi, kahvaltıdan sonra Görele. Gidişte 30 tempo. Dönüş ise 25-30 arası. 110 km.
Gps:(link)
Toplamda 135 km. Giresun

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
merhaba yeni bir garmin kullanıcısı olarak size arkadaşlık yolladım.. :)

Sn. Barış Güney, ekledim sizi. Edge 500 de tam teçhizatlı imiş. Ucuza bulabilirsem bende 510'a geçmeyi düşünüyorum. Saygılar.

• Beğen
Bugün Giresun'da öğleden sonra şiddetli karayel esiyordu. Keşke yol bisikletimi alsaydım diye çok hayıflandım. Kron xc250 ile arkadan esen şiddetli rüzgar ile 32,6 km/sa. Rüzgar o kadar şiddetli esiyordu ki, 25-26 ile giderken hiç rüzgar hissetmiyordum. Genelde 25-28 falan yaparım ve inişte ne kadar basarsam basayım 38 i geçemem ama bugün rüzgar sayesinde 42 max. gördüm. :)
(link)

• Beğen
Bolu Dağ Bisikleti için çok güzel bir yer :)

(link)

(link)

Garmin connect'e sabahtan beri giriş yapılamıyor. Mobil uygulamada sunucu bakımından bahsediyor. Erişebilen var mı?

Ben de kontrol ettim giriş yapamıyorum an itibariyle. Bakım vs vardır büyük ihtimalle.

1595489658064.png

Geri