Scudo Sports

CONTINENTAL COUNTRY PLUS S 28X1,6 Kalitesi Nasıldır?

omer877

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar CONTINENTAL COUNTRY PLUS S 28X1,6 lastiklerinin kalitesi nasıldır. Yeni salcano city sport 30 aldım. üzerinde bu lastikler var . Yağmurda veya kuru zeminde performansı nasıldır? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirmelerini rica ederim.

Scudo
Ağırdır, biraz serttir, asfaltta ve toprak yolda performansı iyidir ama çamurda, kumda falan kayar.

Aldığınız bisiklette bu lastikler varsa kendiniz de tecrübe edebilirsiniz zaten...

@omer877

Ben araştırmalarımda kuru zeminde kullanım için ideal olduğunu öğrendim ama ıslak zeminde sonuç ne olur bilemem. Bu arada bisikletinizden memnun musunuz artıları ve eksileri neler anlatırsanız çok sevinirim. Ben de salcano city sport 30 ya da 40 almayı düşünüyorum. Sevgiler ve saygılar

henüz toplamda 35-40 km kullandım. daha önce uzun zamandır kullanmadığım için kıyaslama ile anlatamıyacağım yani artı eksi diğerlerinde nasıl olur, bunda nasıl gibi. Genel olarak bisikletten memnunum. Vites geçişleri çoğunlukla akıcı bazen hafif takılır gibi oluyor ama yine geçiyor hemen. Lastikleri continental ve bu bildiğim kadarıyla oldukça kaliteli bir marka. Bisikletin hızlanması iyi, yüksek viteslerde çabucak hızlanıyor ama yoruyor tabii. Henüz ıslak zeminde kullanmadım, kuru zeminde de kayma yaşamadım. Sele çok rahat değil sanki belki ben yıllar sonra ilk kez sürdüğüm için öyle gelmiş de olabilir ama ilk izlenimlerime göre sele ağrıya sebep oluyor biraz. bisikletin ağırlığı 14 kg sanırım ama aksesuarlarla 15 i buluyor yani çok hafif değil ince gibi görünse de. Pedalları ayağa iyi oturuyor. Eksi bi durum diyebileceğim vitesle ilgili yine. ben bilmiyor da olabilirim ama mesela 2 ye 3 te iken vitesler zincir hafif sürtüyor sanırım tır tır ses geliyor biraz ama 2 ye 6 da bu sorun olmuyor veya 3 e 5 te iyi ama 3 e 7 ye alınca sürtme sesi duyuluyor. Frenler yeterli gibi V fren ama şehir içi performansı iyi diye düşünüyorum çabucak yavaşlıyor veya durabiliyosunuz. Maşasını ben aldığımdan beri kilitli kullanıyorum o yüzden süspansiyonu ile ilgili pek bişey diyemeyeceğim. İlk izlenimlerim bu yönde ...

@omer877

Merhaba! öncelikle hayırlı olsun
Sele agrısı ilklerde normaldir uzun zamandır bisiklet kullanmamışsın zamanla geçer.Lastikler patlamaya dayanıklı lastikdir.vites nereye sürtüyor bilememde büyük ihtimal vitesi yanlış kullanmandan kaynaklanır.Resimde göründüğü gibi kullanmalısın. :cool: http://2.bp.blogspot.com/-LsFLT1gFHyo/Uq2rktL9TgI/AAAAAAAAGnY/ubRvgmY4xrs/s1600/1025838_625927760764613_1761931702_o.jpg

bende city sport30 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak.
bisikleti kaça aldınız?

maşayı kitledigin zaman az da olsa yaylanma oluyor mu? yoksa kitledigin zaman düz maşa gibi mi oluyor? bunu merak ediyorum çünkü bir arkadaşın xc750 si vardı maşayı kitlediginde 3-4 cm yaylanıyordu,bu olmaması lazım esasında.

Yolda akıcılıgı nasıl?teşekkürler.

Teşekkürler Hasan Bey, koyduğunuz resim gayet açıklayıcı oldu. Bisikletin katalog fiyatı 929 TL . Sezon sonu yaklaştığı için bana 800 TL yaptılar, bilmiyorum belki de normal zamanda da yapıyorlardır. Maşa kilitli iken de sağlam bastırınca biraz yaylanıyor 2-3 cmdir heralde tam dikkat etmedim ama çok değil. Bisiklet bana akıcı geliyor gayet, uzun zamandır başka bisiklet kullanmadığım için kıyas da yapamıyorum ama oldukça akıcı bence ve çabucak hızlanabilirsiniz kondisyonunuz varsa.

@omer877

Sağolun :in:
bisikletinizin resmini eklerseniz güzel olur merak edenler açısındanda,forumda göremedim ben pek city sport 30 u

@omer877

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Geri