henüz toplamda 35-40 km kullandım. daha önce uzun zamandır kullanmadığım için kıyaslama ile anlatamıyacağım yani artı eksi diğerlerinde nasıl olur, bunda nasıl gibi. Genel olarak bisikletten memnunum. Vites geçişleri çoğunlukla akıcı bazen hafif takılır gibi oluyor ama yine geçiyor hemen. Lastikleri continental ve bu bildiğim kadarıyla oldukça kaliteli bir marka. Bisikletin hızlanması iyi, yüksek viteslerde çabucak hızlanıyor ama yoruyor tabii. Henüz ıslak zeminde kullanmadım, kuru zeminde de kayma yaşamadım. Sele çok rahat değil sanki belki ben yıllar sonra ilk kez sürdüğüm için öyle gelmiş de olabilir ama ilk izlenimlerime göre sele ağrıya sebep oluyor biraz. bisikletin ağırlığı 14 kg sanırım ama aksesuarlarla 15 i buluyor yani çok hafif değil ince gibi görünse de. Pedalları ayağa iyi oturuyor. Eksi bi durum diyebileceğim vitesle ilgili yine. ben bilmiyor da olabilirim ama mesela 2 ye 3 te iken vitesler zincir hafif sürtüyor sanırım tır tır ses geliyor biraz ama 2 ye 6 da bu sorun olmuyor veya 3 e 5 te iyi ama 3 e 7 ye alınca sürtme sesi duyuluyor. Frenler yeterli gibi V fren ama şehir içi performansı iyi diye düşünüyorum çabucak yavaşlıyor veya durabiliyosunuz. Maşasını ben aldığımdan beri kilitli kullanıyorum o yüzden süspansiyonu ile ilgili pek bişey diyemeyeceğim. İlk izlenimlerim bu yönde ...