Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Contınental Tourıng Plus Reflex Dış Lastik 700x37c

lewent201986

Aktif Üye
Tepki
79
CONTINENTAL TOURING PLUS REFLEX DIŞ LASTİK 700X37C bu lastikler hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar birde (link) linkteki fiyatlar tek lastik için midir çift lastik için midir yardımcı olursanız sevinirim herkeze iyi pedallamalar...

Scudo
fiyat tek lastik içindir. hangi bisikletin üzerinde gördüysem hepsi yanaklardan çatlamıştı. benim 700*35 conti sportlarım da çatladığından garantiden değişmişti. conti'nin son yıllardaki yol lastikleri her ne kadar iyi olsa da tur lastiklerinin hamurunun sorunlu olduğunu düşünüyorum. bu parayı verdikten sonra isterseniz başka lastikler önerebilirim.

CONTINENTAL TOURING PLUS REFLEX DIŞ LASTİK 700X37C

Aynısı benim bisikletimde var. Arka lastikte yanaklarda çatlaklar var. Fiyatı tek lastik için.

Yaklaşık 6000 km dir ,Continental Tourıng Plus 26x1.75 kullanıyorum.Arazide dahi çok fazla kullanmama rağmen şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Bahsettiğiniz yanak çatlağıda dahil.

Yanak çatlaması genelde düşük lastik basıncından oluyor minimum 60psi gerekiyor.

Benim Şehir-Tur tipi bisikletimin üzerinde gelen "DELI" marka lastiklerde de topu topu 10 km civarında yol yapmış olmama rağmen çatlaklar var. Ben arasıra bozuk yolda da kullanabileceğim düşüncesiyle bunları değiştireceğim ve sanırım Continental Travel Contact konusunda kararım netleşmek üzere. Bu lastiği incelemenizi de öneririm.

Geri