Cevabınız için çok teşekkür ederim. Farklı bir kanaldan sensörler ile ilgili bilgiyi almıştım. Ama ışık yok yada ben farkedemedim. Bir şekilde o durumu çözdüm.
Yazılım son sürümüne geldiğimizde dediğiniz uygulama üzerinden kontrol ettiğimde 1.0.2 son sürüm gözüküyor. Nasıl çözebilirim başka türlü
Coosporide uygulaması son sürüm olarak 1.5.9 yazılımını göstermesi gerekiyor. Cihaz geldiğinde hangi sürüm vardı üzerinde...
Coosporide uygulaması son sürüm olarak 1.5.9 yazılımını göstermesi gerekiyor. Cihaz geldiğinde hangi sürüm vardı üzerinde...
Eğer cihazın üzerindeki yazılım çok eski ise son yazılıma (1.5.9) güncelleme yapmıyor olabilir. Coosporide uygulaması çıkmadan önce Coospo firması bana 1.4.9 yazılımı göndermişti. Bu yazılımı size göndereyim. Önce 1.4.9 yazılımını kurulur sonra coosporide uygulamasından 1.5.9 a yükseltilebilir. Denemek gerekir.
Eğer cihazın üzerindeki yazılım çok eski ise son yazılıma (1.5.9) güncelleme yapmıyor olabilir. Coosporide uygulaması çıkmadan önce Coospo firması bana 1.4.9 yazılımı göndermişti. Bu yazılımı size göndereyim. Önce 1.4.9 yazılımını kurulur sonra coosporide uygulamasından 1.5.9 a yükseltilebilir. Denemek gerekir.
1.4.9 yazılımı ekte
1.4.9 yazılımı ekte
Bu yazlımı cihazı usb kablosu ile pc'ye bağlayarak yüklüyorsunuz. Aşağıda yükleme talimatı mevcut.
Step1:
File name : USB_COOSPO_BC200_Upgrade_V1.4.9.bin
Put the file into the "Upgrade" folder in the U disk directory, and then unplug the USB (Note: Please make sure that the computer has at least one battery))
Step2 :
File name : Font_Upgrade_full_Arial_xbf_V1.0_CRC32(A4D3EFEC)
Put the file into the "Upgrade" folder in the U disk directory, and then unplug the USB (Note: Please make sure that the computer has at least one battery)
Dosya ile yazılım yüklemeyi anlatayım.
1- BC200 cihazınızı usb kablosu ile pc ye bağlayın. BC200 cihazınızın SYNC kısmından USB yi seçiyorsunuz. Pcde cihaz üzerindeki klasörleri göreceksiniz.
2- USB_COOSPO_BC200_Upgrade_V1.4.9.bin dosyayı U disk dizinindeki "Upgrade" klasörüne kopyalayıp USB kablosunu çıkarıyorsunuz.
3- Tekrar USB kablosu ile BC200 cihazını pcye bağlıyorsunuz.
4- Font_Upgrade_full_Arial_xbf_V1.0_CRC32(A4D3EFEC) dosyasını U disk dizinindeki "Upgrade" klasörüne kopyalayıp ardından USB'yi çıkarıyorsunuz.
(Dikkat!!! : BC200 cihazının pil seviyesi yüksek olmalı. Düşük seviye olup yükseltme esnasında pil biterse cihaz bir daha çalışmayabilir.)
5- Dosyaları cihaza kopyaladıktan sonra cihazı açtığınızda cihaz otomatik olarak yazılımı kuracaktır.
Özgür Duygu ve Tuzlu fıstık arkadaşlar ve tüm Coospo BC200 kullanıcıları;
Yükselti (altitude) kalibresi yapmanıza gerek yok. Cihaz son sürümle birlikte yükseltiyi GPS'ten alıyor. Sürüşten önce GPS sinyallerinin gelmesini bekleyin sonra yükselti otomatik olarak ekrana geliyor. Resimdeki gibi biraz önce test ettim.