Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli 2019 model bisikletler görücüye çıktı

@alper52

Bayi toplantısı yaptılarsa yakın bir zamanda yeni eklenen modellerle beraber sitesi güncellenir 2019 kataloğu eklenir :)

@ahlaksız

Tahminim şu yönde. Misal Eti fabrikasına işe giriyorsun diyelim, orada çalışan bir tanıdığın var. Geliyor seni tebrik ediyor ve " Sende Eti'li oldun artık" diyor. Burada da Korel firmasına işe girdin diyelim. Tanıdık birisi sana "hayırlı olsun artık sende Korel'li oldun diyor. - Korel'li - Korelli- Corelli :D Detaylı değil düz mantık kurulup düşününce bu çıkıyor ;) İsim çok önemli değil bence, milli düşünceyle desteklenmeli firma.

@Bisiklet sever 93

Ar-Ge çalışması bence çok yoğun yapılıyor. Sürekli gelişmeye, geliştirmeye açıklar. 2016 yılında ki Corelli nerede 2019 yılında ki Corelli nerede. Yurt dışı sitelerinde Almanya, Hollanda başta olmak üzere bir çok yabancı firmaya kadro gönderiyorlar. Eğer çok kötü olsaydı gönderebilirler miydi? Ya da yabancı firmalar tercih eder miydi?

@Ali Kılıç 35.5

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sonuçta markaya takılmamak lazım. Türkiye'de ilk ve tekler aluminyum kadro yapma konusunda. Sonuna kadar desteklenmeli.

@krep

Tahminim şu yönde. Misal Eti fabrikasına işe giriyorsun diyelim, orada çalışan bir tanıdığın var. Geliyor seni tebrik ediyor ve " Sende Eti'li oldun artık" diyor. Burada da Korel firmasına işe girdin diyelim. Tanıdık birisi sana "hayırlı olsun artık sende Korel'li oldun diyor. - Korel'li - Korelli- Corelli :D Detaylı değil düz mantık kurulup düşününce bu çıkıyor ;) İsim çok önemli değil bence, milli düşünceyle desteklenmeli firma. (Deja Vu :D)

@Mhmm@

Kaynak izi silme değil. İlki normal kaynak ki Snoop serisi bu şekilde. 3. resimde ki Smooth Kaynak oluyor firmanın açıkladığı şekilde.

@CeRKeZ

Muhtemelen diye tahmin ediyorum ama 2019 modellerinin tamamını bilmiyoruz umarım daha güzel süprizler görürüz :) Heyecanla bekliyorum.

Scudo
@chuck_schuldiner

Ben markaya ilk baktığımda ki düşüncem böyle tamam marka 2-3 yılda çok gelişmiş olabilir ama yinede kadro olsun diğer parçalar olsun çok yüksek bir tasarım çalışması içermiyor bence ha ben bir specialized veya cannondale gibi olmasını beklemiyorum ama yine de kadro ölçülerini biraz daha iyi ayarlanmalıdır özelliklede yol bisikletlerinde :)

@Bisiklet sever 93
rastgele dogma f10 geometsını actım baktım alakası olmadıgı halde benzerlık gorunuyor.corellı kadrolar dusunulerek tasarlanmıs cok bellı bastan sagma degıl.
yılların salcanosunu da dusunursek yerlı pınarello ya :)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@bayırniyazi

184931
184932

Doğru mu anladım yoksa siz bu iki bisikleti aynı kefeyemi koyuyorsunuz bir kere bu bisikletletlerin neresi benziyor ben anlamadım lütfen açıklarmısınız

@Bisiklet sever 93
tabloları ınceleyebılırsın 54 kadroya baktım ben

Ben burada ne tartışıldığını anlamadım. İsmi corelli konması hataymış. Kadro geometrisi bilmem neymiş. Bahsettiğimiz aliminyum konusunda ve kaynağında uzmalaşmış bir türk firması. Ben şuanda almak için tercih etmem. Bunun tek sebebi yerli ve yeni bir üretici olmasına rağmen fiyatlarının rekabetçi bulmamam olur. Onun dışında gurur duyarım. Birkaç sene içinde kesinlikle çok iyi olur. Bahsetiğimiz şey bisiklet , roket teknolojisi değil. Zaten kadro dışındaki kompanentler hepsinde tedarikçi bilindik firmalar tarafından sağlanıyor. Yerli malını eleştirin ama saçma sapan marka fanatizmliği ile yerden yere vurmayın

@ahlaksız

Ne bileyim loo, ben mi koydum adını :D :D Şaka bir yana gene düz mantık kuruyorum... Korelli olsaydı bizim millet bunu yerli üretim değil Sahibi Kore'li veya bu adamlar Kore'li galiba deyip firmadan uzak durabilirlerdi ki Corelli ile ilgili eski konuda ki bir arkadaşımız Fuar'da standları gezerken bu firma Koreli galiba deyip bakmadan geçtiğini itiraf etmişti :D ( Düşün yani başında "C" harfi olmasına rağmen böyle düşünülmüş. Birde "K" olduğunu düşün :D) Bunun böyle olacağını firma önceden kestirip isimi Corelli koymuş olabilir.

Diğer bir varsayım Korel firması aluminyum üstüne yıllardır boy gösteren bir firma. Korelli koyulursa bisikletler Korel ismi altında gölgede kalabileceği riskini almayıp Corelli ismini kullanmış olabilirler. Yurt içi ve Yurt dışında da anlam karışıklığı yaşamamak adına daha akılda kalıcı olan Corelli ismini seçmiş olabilirler.

"Arkadaş ben olasıkları anlamam bana %100 doğru cevap" lazım diyorsan :

bisiklet@korel.com.tr adresine mail atarak veya 0 222 236 08 26 arayarak
ya da hazır Tur düşüncem var bu gar,gış, gıyamette dersen

Organize Sanayi Bölgesi
14. Cad. No: 18 Eskişehir

adresini de yol güzergahına ekleyebilirsin :D

@ahlaksız
Herkes sormuş niye K değil de C diye.Onun da cevabını ben vereyim madem. '' O zaman bizim 'Cevat' nolcek len!'':):)

@ahlaksız belki de bundan dolayı o isim konmuş olabilir. Telif hakkı, benzetme veya karışıtırılma olayı olabilme ihtimaline karşı... :komik::koptum:

185060

Korelli vs Corelli
Pronunciation ile ilgisi olabilir.Olmasa da sorun değil. Bu ekonomide bırakın marka olmaya çalışmayı, fasonculuğun bile çok zor olduğunu düşünürsek bu girişimlerini takdir etmek lazım.
Yol bisikleti fiyatları bir tık daha rekabetçi olaymış daha iyi olabilirmiş.

@celilyafes
Az önce duyduğuma göre Almanya'da bisiklet fuarına katılıp yurt dışına ihracat yapacaklarmış.:):harika:
Hatta yurtdışı pazarlamasını da benim bir akrabam yapacakmış:)

@chuck_schuldiner
Aslında Korel Elektrik diye bir firmaydı. İsim oradan geliyor:D

Bildiğim kadarıyla diğer markaların kadrolarını inceleyip bir bakıma tersine mühendislik çalışması da yapıyorlar.

@emir yakup bulut
Telaffuz kelimesi sanki Türkçe bir kelime.Telaffuz köken olarak Arapça bir kelime.
Corelli derken konu İngilizce'ye gelince ben de İngilizce olan pronunciation demiş bulundum.
Siz de cümleye küçük harfle başlama hatasında bulunmuşsunuz.Cümleniz de hiç şık değil,bunu da belirteyim.
Şu şekilde yazmanızı beklerdim:
Telaffuz deseydiniz ne kaybederdiniz?(İkinci çoğul şahıs kullanıyorum; dikkat ediniz.)
Uyarınız için de teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@Hurol Yoney

Evet videoda da en çok dikkatimi çeken kısım bu oldu. Kadrolarının görünüşlerini biraz daha ilerletebilir, yeni nesil aero tarzda alüminyum kadrolar yaparlarsa daha başarılı olurlar gibi. Bana kalsa yabancı firmaların kadrolarının aynısını ("kaliteli çakma") yapsınlar, Çin'den almak yerine Corelli'den alırız.

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
Geçen seneye göre kaynak estetiğinde gelişme var, bence seçilen renkler vs gayet şık. İnşallah karbon kadroda üretirler, satarlar ve başarılı olurlar. İsim konusunda ki eleştiriler yersiz, malesef insanımızda kendi markalarına karşı bir ön yargı var, bunu 'En çok hangi markadan nefret ediyorsunuz?' konusunda açık bir şekilde görebilirsiniz. İş yerine gidip geldiğim ve günlük işler için kullandığım bisikletim Salcano city sport, 6 yıl olmasına rağmen, doğru düzgün bakım bile yapmama rağmen hala saat gibi bisiklet, yine salcano xrs010 kullanmıştım bi ara, çok güzel bisikletti. Halen kullandığım mtb bisikletim Sedona 950 pro, çok memnunum. Yerli üretime sonuna kadar destek veriyorum:harika:

@Emre Yönlüer

Ama sonuçta Salcano fabrikasında üretiliyorlar sağde orda işçilik daha ucuz diye oradan getiriyorlar yani kalite açısından pek bir fark yok :)

Geri