Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli 2019 model bisikletler görücüye çıktı

2019 fiyatları yerli üretimi yansıtmıyor. Yurt dışından ithal edilen bisiklet fiyatları ile aynı seviyede. Hatta bazı yabancı markalardan eş değer modellerde pahalı. Gümrük vergisi olmayan parçaları kendi ürettiği için dolar üzerinden işlem görmeyen bu firmanın fiyatları yüksek kaçıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ra1stl1n
Scudo
@BerkEvren
Bu konuya nasıl dikkat etmezler ki?

İyi bir tasarımcı ile çalışmak çokmu zor yada dışarıdan tasarım desteği almak..

C
@Bisiklet sever 93
Corelli daha çok karizma duruyor

@bysutcu
Kaçırdığınız bir nokta var bence sadece kadroyu kendileri üretiyor genel olarak üzerine koydukları kompetentler şuan mecbur olarak dolar ile alınıyor ve kıyasladığınız markalar çok daha uzun yılların tecrübesi ile kadrodan daha fazlasını üretebiliyorlar dünya geneline sattıkları ve bir isimleri olduğu için onlar 100 satıyorsa Corelli 3-5 anca satıyor (örnek olarak) haliyle bisikletin diğer parçalarını toptan alsalar bile onlar kadar ucuz alamıyorlar bunu da yansıtmak zorundalar bence

• Beğen
Tepkiler: Rozzer ve bysutcu
@Afyon35
Kendi ismini verdikleri kendi ürettikleri vites sistemi olan jant gbeğini jant çemberini kendi yaptıkları bisikletlerden bahsetmiştim
üst segment bisikletlerinde mtb deore set kullandıkları bisiklet olabilir bunlar aynı seviyeye yakın fiyatta bence maliyetleri gümrük ve ulaşım ödeyen firmalara göre daha aşağıda yerli üretimde devlet desteğini de hesaba katarsak bisikletlerde yüksek marj olduğu mantığını yürütebiliriz.
Sizin dediğiniz gibi olsaydı sadece kadro yapıyor diğer pparçaları alıyor olsalardı yerli üretim olarak yazmazdım salcano, ümit gibi markalarla aynı görür bu yorumu yazmadım.

En yüksek yol bisikleti
(link)
Bence en az tiagra'ya kadar çıkmalıydı. Diğer bir eksisi ise tek suluk takılabiliyor, suluk bağlantı noktası yapmak ne kadar zor olabilirki 1 tane ile sınırlamışlar.

Corelli'nin carbon yol bisikletini alıp deneyen oldu mu acaba??:kötü:
Eğer var ise Youtube'da inceleme videosu çekebilir mi? :harika: (merak ediyorum nasıl bir şey)

@Emre Yönlüer

Daha piyasaya sürülmedi. Fuar'da ki görevli arkadaş önümüzde ki senelerde üretimine başlayacağını söylemişti :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@chuck_schuldiner
Piyasaya sürdüler diye biliyorum:kötü: Bana da Mayıs ayında çıkacak demişti ve kendi internet sitelerinde var yani....:kötü::harika:

@Emre Yönlüer

Bilmiyorum hatta fuara katılan youtuber bir arkadaşın videosunda stanttaki arkadaş önümüzde ki sene üretime başlanacağını söylüyor. İstersen bir soruştur bakalım. Bende merakla bekliyorum sonucu :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Renk seçenekleri niye yok veya ben mi göremedim

• Beğen
@berkeonar
3 renk var sadece hepsi siyah zemin üstünde:)

• Beğen
Tepkiler: berkeonar
@Emre Yönlüer

Yine güzel de ben mavi rengin hastasıyım. Sırf mavi renk için claris setli modeli mi alacağım

• Beğen
Corelli bisikleti tebrik ediyorum. Öyle benden bedavaya bonus puan alamazlar. Ama corelli bunu haketti. Neden derseniz 19 mayısta bir grup bisikletliye sponsor olmaları. Gençlik ve spor bayramının ruhuna uygun bir hareketle bir minibüs ile genç bisikletlilere samsuna kadar eşlik etmeleri. Bununlada bitmiyor o araçta teknisyeninden fotoğrafçısına kadar bir grup görevli var ve araç bisiklet malzemeleriyle dolu. Yolda samsuna gitmekte olan bisikletlilere yardımcı oluyorlar ve çam sakızı çoban armağanı hediyeler veriyorlar. Takdir edilesi bir proje. Corelliden benzer projeler bekliyoruz. Ha bundan sonra yerli bir firmadan bisiklet alacaksın veya bisiklet önerin olacak derlerse doğrudan corelli ismini veririm. Corelli piyasaya sağlam giriş yaptı.

199174

benim tiagra setli alüminyum bisiklet daha hafif

• Muhteşem
Tepkiler: Desert Fox
Jant ve lastik değişimiyle hafifler heralde..

Geri