Scudo Sports

Corelli Bisiklet

Kaang96

Aktif Üye
Tepki
222
İsim
Kaan
Bisiklet
b'Twin
Corelli web sitesinde fiyat sunmamış fakat google'da küçük bir araştırma sonucu websitesinde hiçbir bağlantıyla gidemediğimiz sayfasında fiyatlar sunulmuş, sanırım önerilen bayi satış fiyatları.

MTB LİSTE BİSİKLETLER:
(link)

YOL LİSTE:
(link)

TÜM FİYATLAR:
(link)

Scudo
Destek olunması lazım.
Bu işe çok sıfırlı para yatırmak zor bir iş hele Türkiye de zayıf olan bisiklet kültürü belli markaların elindeyken.
Umarım daha iyi modelleri çıkar.
Güzel modeller var uygun fiyatlı alınabilir.
Destek olunması için reklamları yapılabilir
Yolları açik olsun düşünce olarak sonlarına kadar yanlarındayım

Terra 2.0 yol bisikletinin ozelliklerine baktiniz mi mobilden girebilsigim icin suanda kisitli zamanim var nasil is yapar mi

Tasarimlardan ziyade modellere koyduklari isimler cok egzortik . keko işi degil en azindan

Bisikleti almadan önce markadan haberim olsaydı corelli alırdım hem yerli hem daha uyguna geliyor tasarımları da fena değil

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Bu akşam tv izlerken reklamlarına denk geldim. Televizyona reklam vermişler hızlı ataklar sanki. Yıllardır prime timeda bisiklet reklamına denk gelemiyoruz. Anca cumhurbaşkanlığı turu olacağı zaman. Umarım adam akıllı şekilde ilerleyip kaliteli işler ortaya çıkar. Bi de şu yerli markalar ucuz yollu alabileceğimiz bi fs dağ bisikleti yapsa tadından yenmeyecek.

ASDASDAD :D Arkadas yol bisikletlerini en ucuz mallardan koymuslar birde geometri tablosu yanlıs :D 2,0 olculer dogru 1,0 yanlıs :D

• Beğen
genelde ağırlıklar fazla geldi bana..(yol bisikletleri hariç)

• Beğen
Bence cok fazla model ve alt model olusturmuslar cogu modelin 16" yok bile. Yol bisikleti direkt 51 ile basliyor

Ayni fiyata acera setli Merida satiliyor donanim seviyelerini fiyata gore biraz zayif tutmuslar.

• Beğen
Ya tamam eyvallah yerli malı kullanalım diyoruz da kardeşim gel gör ki farklı model olsa da hepsinin kadro geometrisi xc geometrisine yakın ve model kadrolar arasında çok çok az fark var. Anlamadım sadece 2-3 şekil değiştirip ve renk değiştirip başka bir model diye mi satıyorlar? Ayriyeten bu marka isimleri neden türkçe karakter bile içermiyor? Salcano ve Corelli'ye kıl oluyorum bu noktada, ihracat yapmalarını anlıyorum ancak dünya çapında ithalat yapan birçok marka kendi ülkelerinin diline uygun ya da ingilizce isimler koyuyor markalarına. Mesela Alman Focus, Cube, Canyon gibi isimler koyuyor, Amerikan Specialized, Trek vs. Bizim neden tüm ihracat yapan markalarımız sanki İtalyan markasıymış gibi lelli lollu isimler alıyor ki? Çok sinir oldum birkaç gündür buna :D
Biraz sert eleştirerek başladıysam da sonuçta yerli markadır, başarılı olurlar umarım. :/

Geri