Scudo Sports

Corelli

Scudo
@Hakorman
çok güzel duruyormuş alet güle güle kullanın :) Benim bu markaya içim sindi şahsen, aletleri gayet güzel ve fiyatı diğerlerine göre daha uygun

@Hakorman
Hocam güle güle kullanın. Bu başlık ilk açıldığında bakmıştım. Şimdi sizin bisikleti görünce bir kez daha baktım. Cidden çok beğendim tekeriniz düz bassın. İmrenmiş gibi olmayayım yanlış anlaşılmasın.
Salcanodan daha kaliteli iş yaptıkları bence ortada fabrika tanitım videosundan izlediğim kadarıyla.
Bence kadrosuna güvenilir. Çünkü 88 den beri aluminyum ile uğraşan bir firma elbet bir şeyleri aşmış kendini geliştirmiştir.

Deneyimlerinizi ve yorumlarınızi alırsak çok iyi olur
Iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Hakorman
@Hastateker teşekkürler. Bugünkü deneyimimi yazmıştım önceki mesajda, kullandıkça yorumlarımı eklemeye çalışacağım. Şu kadarını söyleyeyim. Sabah olsa da ormana vursam kendimi diye bekliyorum :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Bende kısa bir sure içinde corelli ailesine katılacağım inşallah.
Scopri 2.2 20'' modelini sipariş verdim. Fabrika ile de görüştüm. Önümüzdeki hafta üretimden çıkacağı bilgisini paylaştılar benimle.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Triban 520yi hafife almayın en iddial olduğu yönü hafifliği. Scultura 100 veya 200 sora setiyle 3binlerde satıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Saru
MotoBike Expo'da Corelli'nin fabrika müdürü ile görüşmüştüm.Söylediğine göre firmanın ilk amacı alüminyum kadro üretebilmek.Bunun için ciddi bir arge çalışması yapmışlar.Onun dışında bisikletlerin satışlarından çokta fazla kar etmediklerini söylemişti.Ayrıca yurt dışında birkaç firmaya alüminyum kadro satışı gerçekleştirmişler.Üretim kapasiteleri ise son derece yüksek.Bana kalırsa alt seviye grubunda bu sene dengeleri değiştirecek gibi.

Yakın zamanda Terra 2.0 almaya niyetliyim

Şehir Bisikleti eğer hafifse almayı düşünebilirim...Decathlon'daki hibritlerin benim boyuma uygun modelleri 14 kg falan,ağırlığı fazla bence...

Ailemi kandırabilirsem bende Corelli Scopri 2,0 20 kadro boyundasn alcam arkadaşımda Cyborg 1.2 20 kadro boyu olanı alacak inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Hakorman
Merhabalar.

Bu bisiklet markasını reklamlarda görünce biraz araştırdım, ağırlıklaır biraz fazla gibi geldi bana. Ben mosso legarda 1721 almayı düşünüyordum ama bu markada daha ucuz modeller görünce sizede sormak istedim. Mosso legarda yaklaşık 1000 tl iken bu markanın bazı modelleri mesela; pıerre 1,2,3 modelleri daha uygun. Sizce aralarında çok fark varmıdır ? alırsam 250-300 lira tasaruf ettiğim için pişman olurmuyum.

@Korfez4141 Sanmıyorum . Pierre 5.0 kullanıcısıyım oldukça da memnunum. Ancak daha alt segmentleri kullanmadım. Modelleri incelediğimde ise kullanıma göre öyle aşırı farkettirecek bişey göremedim. Tasarruf ve kullanım tamamıyla sizin seçiminiz ancak ben bisikletimden oldukça memnunum.

Corelli Terra 2.0 hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk defa yol bisikleti almayı düşünüyorum.

(link)

@Yeshilmen Fena bir bisiklet değil gibi bence ama 42-52 aynakol var o beni düşündürdü.

Bu aralar çok kullananına rastlıyorum.Reklamları da arttı.Güzel şeyler dşünüyorum hakkında...

Corelli Terra 2.0 gören, kullanan veya donanımları hakkında yorum yapabilecek kimse varmı acaba?
(link)

@Yeshilmen başlangıç için iyi diyebilirim("Özelliklerine bakıldığında").Ancak yazılan ve teknik aksama göre diğer arkadaşlarımız aynakoldan şikayetçi. Bence denemeden görmeden daha detaylı bilgi almadan tercih etmeyin. Fiyat olarak ucuz ama sonradan pişmanlık duyacak bir durum oluşturması bir tek sizi üzebilir. İyi bir araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri