Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Scudo
Bu haberlere sadece gülüp geçiyorum...

Bilim insanlarından korkutan corona virüsü uyarısı: Kış aylarında maske ve karantina geri dönebilir…

(link)

Bilim insanlarından korkutan corona virüsü uyarısı: Kış aylarında maske ve karantina geri dönebilir…

(link)
Onlar bilim insanı görevlerini unutmuş ve sermaye grubunun hizmetkarı olmuş kişiler kesinlikle itibar etmeyiniz çok şükür ki itibar edenlerin sayısı da hızlıca azalıyor.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Fırtına öncesi sessizlik mi yoksa yaşadığımız?..
(link)

• Üzgün
Tepkiler: RoninRider
Fahrettin Koca en son yaptığı açıklamada yeni mevsimsel gribin adı Corona oldu demişti.
Mevsim geçişlerindeki hava sıcaklığı düşüşlerinde vaka artışlarını duyacağız.

...Mevlam kayıra inş...

-Kış aylarına dikkat edelim- diyor uzman...
(link)

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Geçen hafta 10 ay aradan sonra yeni bir hatırlatma dozumu vuruldum. :)
Bir tane daha vurulduğumda, artık içimdeki aşı çipleri sayesinde Elon Musk'ın starlink uydularına doğrudan bağlanıcam. İnterneti içimde yaşayarak beleşe getircem :D

Üste çıkan başlığa gel yaaa..
Ben de öğleden sonra gidip 4. Çipi taktıracağım 🤭

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Yeni varyant tehlikeli hale geldi...
(link)

Viski kürüyle koronayı 3 günde atlatan çalışma arkadaşına şahit oldum.

Totalde vantilatör açmadan bir 45 km çevirdim. Baya ter attım. İyi de geldi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
En basit örnekle, çevremde ilk dozdan itibaren aşılarını olan tanıdığım kim varsa; bunlar içerisinden covid'e yakalanan sayısı 2 bilemedin 3 kişiydi. Onlar da ayakta ve çok hafif atlattılar. Diğerlerinin tamamı ya hiç yakalanmadı, ya da hissedilmeden atlattılar. Kendimden yazayım; ben 4. dozu oldum son baharda. Bırakın Covid'i, 2021'in Ocak ayından beri hiç bir hastalığa yakalanmadım. Nezle bile olmadım? Enteresandır, 2021 öncesi her sene bi grip ya da farklı bir salgından ben de etkilenir en azından bir kez yatağa düşerdim. Benim çocuklarım iki sonbahardır sürekli okuldan mikrop taşıdılar. Biliyorsunuz bu sonbahar hemen her yerde sürekli bir salgın var. Çocuklar da sürekli hastalandılar. 2 haftada bir dönüşümlü ev ahali hastalanıyor. (Eşim şimdiye kadar 3 doz aşı olmuştu, en son aşısını 2022 haziran'da olmuştu). Eşim de çocuklardan mikrop kapıyor ama hiç değilse çok kötü olmadan atlatıyor. Çocuklarsa yatalak oluyor, ateşli hastalık kapıyorlar, şimdiye kadar 3 kez serum yediler. Ben mi? Gerçekten saçma bir şekilde hasta eşimle aynı evde aynı odada ve yatakta uyuduğumuz halde hâlâ hastalanmadım ve ayaktayım. Covid aşısının bir ilişkisi olmadığını biliyorum. Yani öyle sanıyorum. Umarım bu pozitif durumum hiç değişmez! :)

• Beğen
Tepkiler: Ekincan ve MakRo
Geri