Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum...
Performansından ve açılarından gayet memnunum...
Alın borusu açısı kendi kataloğunda ve sitesinde max 85 mm versede 130 mm kullanıma kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum...
Bunun dışında yaklaşık 14 inch'e denk gelen 38 cm lik 2 numaralı kadrosu için üst borunun 57 cm'lik uzunluğu ve yine bu boyda bir kadro için oldukça iyi olan 415 mm'lik Chainstay uzunluğu bu kadroyu aşırı kıvrak yapıyor...
Bunny potansiyeli çok yüksek...
Tekerlek aralığı(WB) gayet makul 85 mm maşalı kullanımda 1060 mm...
Kadro borularının dörtgen yapıları sert kullanımda sağlamlığı arttıran bir özellik...
Komple bisiklet olarak alındığında üstündeki komponentler gayet yeterli olsada, birazcık daha sert kullanıcıların maşa ve jant seti ile değişime başlamalrı gerekiyor...
Aynakol inanılmaz güzel...ÜStündeki 4mm kalınlığında ki koruyucusuyla(Chainguard) beraber gelen 42 dişli aynakol özellikle serbest sürüş yapanlar için gayet güzel...Ama Street ile ilgilenilecekse 32 yada 36 diş çok daha mantıklı olacaktır...
2.35 e kadar lastik destekliyor...Ben 2.50 ile kullandığımda yeni örülmüş jantlarımın ikinci akorları yapılmadığı için hafif bir sürtme yaşasamda...İkinci akorttan sonra hiçbir sorun yaşamadım...
Şimdilik bu kadro ile ilgili yazacaklarım bunlar...
İyi günler
(link)