Scudo Sports

corratec 2008 dırt bıke two yardımmmmm!!!

punkermanmania

Forum Demirbaşı
Tepki
205
arkadaslar eger bunu alıcaksam bıraz daha dısımı sıkıp beklemem lazım

sızce bu fıyat ve performans bakımından ıyımıdır .dusunce ve yorumlarınızı beklıyorum .

(link)

Scudo
yakında bnde alıyorum üzerinde bir kaç değişiklik yapınca çok güzel bişi olacak ama performansı hakkında bi bilgim yok. Alican bu konuda daha detaylı bilgi verecektir.

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum...
Performansından ve açılarından gayet memnunum...
Alın borusu açısı kendi kataloğunda ve sitesinde max 85 mm versede 130 mm kullanıma kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Bunun dışında yaklaşık 14 inch'e denk gelen 38 cm lik 2 numaralı kadrosu için üst borunun 57 cm'lik uzunluğu ve yine bu boyda bir kadro için oldukça iyi olan 415 mm'lik Chainstay uzunluğu bu kadroyu aşırı kıvrak yapıyor...
Bunny potansiyeli çok yüksek...
Tekerlek aralığı(WB) gayet makul 85 mm maşalı kullanımda 1060 mm...

Kadro borularının dörtgen yapıları sert kullanımda sağlamlığı arttıran bir özellik...

Komple bisiklet olarak alındığında üstündeki komponentler gayet yeterli olsada, birazcık daha sert kullanıcıların maşa ve jant seti ile değişime başlamalrı gerekiyor...
Aynakol inanılmaz güzel...ÜStündeki 4mm kalınlığında ki koruyucusuyla(Chainguard) beraber gelen 42 dişli aynakol özellikle serbest sürüş yapanlar için gayet güzel...Ama Street ile ilgilenilecekse 32 yada 36 diş çok daha mantıklı olacaktır...

2.35 e kadar lastik destekliyor...Ben 2.50 ile kullandığımda yeni örülmüş jantlarımın ikinci akorları yapılmadığı için hafif bir sürtme yaşasamda...İkinci akorttan sonra hiçbir sorun yaşamadım...

Şimdilik bu kadro ile ilgili yazacaklarım bunlar...

İyi günler:)

http://img81.imageshack.us/img81/9060/s5003443wo2.jpg

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
@Alican

bn demedimmi cvp gelir die :D

bnmde bi sorum olacak jant seti değişimi demişsin üzerindeki jantlar çokmu yetersiz acaba birde eğer sert kullanılacaksa hangi jantı önerirsin.bir soru daha :) üzerindeki göbekler 6 vidamı çünkü yakında aldığımda bnde ilk önce maşa ve frenlerden başlayacam avid code kullanacağım için 6 vida lazım :) hadi elim değmişken bi soru daha sorayım üzerindeki frenler avid code den daha iyi değildir değilmi ona göre ona yapacağım masraf yerine güzel bir çift jant alayım :)

gürkan avid code a hiç gerek yoktur. avid code un bir kere hakkını veremzsin:D ve yani bir dj-street bisikletle bence en yüksek kullanılcak fren (ülkemizde bulunan) avid juicy 7 .avid code almak hem gereksiz hemde fazla para israfı. kısaca avid code tek maşalı bir bisiklette gereksizdir. boşu boşuna paranı çarçur etme bir de sen x11 almıyormuydun?

• Beğen
Yukarıdaki yoruma katılaraktan;
Üzerinde gelen Magura Julie 180-160 fren setine; gerek dozlaması, gerek hızlı inişte devamlı sürtünmeden dolayı normalde oluşması gereken performans kaybının oluşmaması(iyi soğutma da diyebiliriz) ve gerek şekilleri ve en önemlilerinden biri kollarının kırılmalara karşı yaylı olması dolayısıyla "aşığım" diyebilirim...
Performansları çok iyi...

Bunun dışında üzerinde gelen Jant seti Rigida X-Star 19...
Adından da belli ettiği gibi iç genişlikleri 19 mm olan ve kısmi olarak Zac-19 lara göre daha sağlam olan bir jant seti...ÜStünde Shimano seri dışı centerlock göbekler ve Disk rotorlarının 6 vida olmasından dolayı adaptörlerle geliyor...

Benim ördürdüğüm set Supra BH (25mm) ve deore 6 vida göbekler, DT teller VE siyah DT tel başları oldu...Set tam bir taş...Eğilme gerilme bükülme esneme sıfır...Ayrıca kullandığım üç türdeki lastiğide (Schwalbe muddy Mary 2.50,Continental Diesel 2.50 Maxxis Holy Roller 2.25), genişliği dolayısıyla en iyi destekleyen kalınlıkta...

üstünde gelen jant seti ile hiç kullanmadım...Satılığa çıkardım kimse almayınca yeni topladığım bisiklete koyma kararı aldım...

Sonuç itibari ile...
Maşa ve jant seti değişimiyle muhteşem bir makina oluyor...;)

• Beğen
@cakhiy

ikisinide alıyoruz bn c-two kullanacam kuzen x11 kullanacak ileride onunda frenlerini hidrolikle değişitrecez ona yeterli olacak zaten

Alican abi cvp için teşekkürler

Corratec çok iyi markaydı be.
Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum...
Performansından ve açılarından gayet memnunum...
Alın borusu açısı kendi kataloğunda ve sitesinde max 85 mm versede 130 mm kullanıma kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Bunun dışında yaklaşık 14 inch'e denk gelen 38 cm lik 2 numaralı kadrosu için üst borunun 57 cm'lik uzunluğu ve yine bu boyda bir kadro için oldukça iyi olan 415 mm'lik Chainstay uzunluğu bu kadroyu aşırı kıvrak yapıyor...
Bunny potansiyeli çok yüksek...
Tekerlek aralığı(WB) gayet makul 85 mm maşalı kullanımda 1060 mm...

Kadro borularının dörtgen yapıları sert kullanımda sağlamlığı arttıran bir özellik...

Komple bisiklet olarak alındığında üstündeki komponentler gayet yeterli olsada, birazcık daha sert kullanıcıların maşa ve jant seti ile değişime başlamalrı gerekiyor...
Aynakol inanılmaz güzel...ÜStündeki 4mm kalınlığında ki koruyucusuyla(Chainguard) beraber gelen 42 dişli aynakol özellikle serbest sürüş yapanlar için gayet güzel...Ama Street ile ilgilenilecekse 32 yada 36 diş çok daha mantıklı olacaktır...

2.35 e kadar lastik destekliyor...Ben 2.50 ile kullandığımda yeni örülmüş jantlarımın ikinci akorları yapılmadığı için hafif bir sürtme yaşasamda...İkinci akorttan sonra hiçbir sorun yaşamadım...

Şimdilik bu kadro ile ilgili yazacaklarım bunlar...

İyi günler:)

(link)

Geri