Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CORRATEC 2008 X VERT TAAL düşünüyorum ama

tufan.xxxx

Üye
Tepki
0
bu bisikleti almayı düşünüyorum...aslında farklı modeller düşünüyordum bu pek kafamda yoktu ama 12 taksitle almam gerekiyor ve bunuda araştırdığım kadarıyla delta bisiklet yapıyor sadece...orda da ekonomik şartlara göre alabileceğim en uygun bisiklet bu gözüküyor...

başlangıç bisikletim olacak bu...sanırım yeni bi bisiklet bu...o yüzden pek yorum göremedim bunla ilgili....

bu modelle ilgili veya 12 taksitle başka bi yerden farklı bi modelde olabilir yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim...

KADRO : X VERT TAAL ALLOY
ÖN AMORTİSÖR : RST OMNI AYARLANABİLİR ÖZELLİKLİ
ARKA AKTARICI : SHIMANO ALTUS
ÖN AKTARICI : SHIMANO ALTUS
VİTES KOLLARI : SHIMANO ALTUS
RUBLE : SHIMANO ALTUS
ZİNCİR : SHIMANO ALTUS
AYNAKOL : SR SUNTOUR ALLOY
ORTA GÖBEK : SR SUNTOUR
FREN ÖN / ARKA : TEKTRO ZZYZX
FREN KOLLARI : TEKTRO ZZYZX
ARKA GÖBEK : CORRATEC
ÖN GÖBEK : CORRATEC
PEDALLAR : ALLOY
GİDON : ZZYZX
BOYUN : ZZYZX
FURÇ TAKIMI : ZZYZX
SELE : CORRATEC
SELE BORUSU : CORRATEC
SELE KELEPÇESİ : CORRATEC
JANT : CORRATEC
JANT TELLERİ : CORRATEC
LASTİK : KENDA
JANT EBATI : 26"
VİTES SAYISI : 24
MATARYEL : Alu
AĞIRLIK : 13,2 Kg

https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,2074,DeltaBisiklet

Scudo
Bende aynı şekilde Corratec X-Vert Taal almayı düşünüyorum ancak özellikle Amoeba Hussar 'la ikisi arasında karasız kaldım. Görüntü olarak ikiside çok şık. Hemen hemen bi fiyat farkı da yok. Benden çok daha iyi bilen dolu burda yardım edin nolur .) hangisi daha mantıklı olur ?

Üzerindekilere bakınca fiyat biraz pahalı geldi bana. Biraz daha bütçe zorlamasıyla (900 ytl civarı) deore setli bir bisiklet sahibi olabilirsin fakat bu bana ilk etap için yeterli diyorsan tabi karar senin. Ayrıca bildiğim kadarıyla 12 taksit olayını herkes yapıyor ama vade farkı oluşuyor fiyat üzerinde. bilmiyorum delta kampanya yapmışsa belki vade farkı uygulamıyodur. Unutmadan tufan eğer adana yakınlarındaysan yardımcı olabilirim sana.

@tufan.xxxx

Eğer deltadan almayı düşünüyorsan git yüzyüze görüş öyle al bence. İnternetten sipariş vermek o kadar ii olmuyo, git delta bisiklet ekibiyle tanış alışverişin sıcaklığını hisset sana taksitin dışında da bazı seçenekler sunabilirler.
Marka olarak corratecten şüphen olmasın. Hem görünüşleri hem sağlamlıkları ödediğin fiyata göre çok üst seviyelerde.

corratec bencede çok iyi bir bisiklet.Donanım olsun,fiyat olsun çok cazip.Tabi siz bilirsiniz.Sadece ağırlıklarını mukayese etseniz zaten corratec alırsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

bu bisikletin pedallari da dahil edildiğinde 13.2 kg olduğuna kesinlikle inanmiyorum. x-vert motion in 2006 ve 2007 modellerinin ağirliklari bile bundan epey fazla çikiyor tartinca(manitou maşali 2006 modeli 13,9kg, axon drl amortisörlü 16" 2007 sedona sd 711 bile-doniminin düşüklüğüne rağmen- 13kg ediyor). deltabisiklet bence bu konuda ya pedallari dahil etmeyerek ya da başka bir iki şeyi daha dahil etmeyerek kilo ölçümü veriyor. en doğrusu bisikletleri kendinizin tartması, mesela cannondale gibi çok büyük bir firma ağirliklari vermiyor sitesinde ve altına not düşmüşler ki, herkes en küçük kadrolarin ağirliğini/pedalsiz ağirliklari vb verip müşterileri şaşırtıyor, biz bu işin parçasi olmayacağiz gelin bisikletlerimizi yerinde görün tartın ona göre alın diye. bu sene kadro ağirliklarini x-vert kadrolarinin ağirliklarini 2200gr üstü gibi külçe ağirliklardan 1700gr civari ağirliklara çekmiş olsa da corratec 13,2 kg mümkün değil.

dostum erdoganlarbisikletten scot yada sedona alabilirsin yada bisikletçim sitesine bak o da pft 12 yapıyor

arkadaşım ben verdim siparişimi CORRATEC 2008 X VERT TAAL için bugün kargoya veriliyor. İlk deneyimlerimi paylaşırım gelince.. görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: sevims
Ben bodrumda yaşıyorum gecen hafta sonu cumartesi günü atladım arabaya gittim fethiye ye ve aldım geldim; bana kalırsa cok güzel bir bisiklet yeni başlayanlar için özellikle tavsiye ederim; bisiklete bakan birdaha bakıyorum çok ilgi cekiyor bana kalırsa düşünmeden alın

ben de bu bisikleti almayı düşünüyorum acaba nasıl olur bunun yerine aynı fiyatta başka bisiklet önerebilir misiniz ama üst limitim bu bisikletin fiyatı

ben unutmuşum bu yazımı ama yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.. 200 km. yaptım şimdiden.. oldukça rahat ve vitesleri, frenleri çok iyi ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum...

Corratec x-vert Mayon'um var disk frenli. Çok memnunum. Bir problemim var. Arka bagaj olarak nasıl bir şey alabilirim. Bir tane denedim olmadı. Disk frene uygun arka bagaj seçenekleri nelerdir. Bilen varsa paylaşırsak sevinirim.

Mart 2010'da Corratec X-Vert Mayon Disc satın aldım. 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Beklentilerimin üzerinde memnuniyet sağladı bende.
-Sehpa takılacak yer yok. Bu problemi kullanıcılar nasıl aşıyor. Tavsiyeleri var mı?
-Arka bagaj problemini Delta bisikletten Disc frenler için arka bagaj satın alarak çözdüm.
-Mayon kullanıcıları irtibata geçmek isterse telefonum +535 896 89 22
-Selamlar

Geri