Scudo Sports

Corratec Bisikletimde Jant Sorunu

Sürekli olarak bir sürtme varsa fren ayarı bozuktur. 360 derecelik bir dönüşte 2 3 5 defa sürtme varsa akort ayarı bozuktur.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Scudo
Merhaba Ulaş Bey,
Corratec jant problemim benim de var.
2 ay önce bikeandoutdoor'dan Delta Bisikletin dağıtımında olan markanız Corratec X-Vert Mayon Disc aldım. Kullandığım süre içinde çok memnun kaldım. Hatta beklentilerimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim.

Ancak;
Geçen haftasonu Soma'dan Cunda'ya giderken Bergama'da arkadaşlara uğramak istedim. Bergama girişinde çok fazla derin olmayan bir kasise girdiğimi farkettim. Arka bagajda çok ağır yük yoktu. Sanıyorum 10 kg kadardır. Arka teker çok fazla darbe ile kasise düşmedi ama yinede kasise vurur vurmaz lastik patlamış olabilir diye düşündüm. Bir süre daha yol aldıktan sonra lastik patlamış. Neyse tamirini yapıp yola devam etmeye başladığımda jantın sanıyorum kasise vuran yerden içe doğru eğilmiş olduğunu ve yolda giderken bu noktaya geldiğinde epey rahatsız edici derecede sarsıntı olduğunu gördüm. Bu şekilde Cunda ve dönüş derken 190 km yol yaptım. Jant şu an ben çok rahatsız ediyor. Bunun tamiri var mı? Bence bu kadar kolay eğilmemeli diye düşünüyorum. Garantiye girer mi? Ya da bu problemi nasıl çözebilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz?

benim viteslerde acayip sıkıntılarım var artık arka aktarıcının ayarlarında sorun var heralde ilk seferde geçmiyor ikincide geçiyor bi bakıma götürcem bakalım inş. düzelir sinirimi bozmaya başladı artık tık tık sesinden bıktım.

Arkadaşlar teknik sorunlar her zaman olabilir. Delta'ya götürürseniz gerekenler fazlasıyla yapılır.

Jantın değiştirilmesi olayı gerçkten etkileyici, bu olay sadece o müşteriyi değil bir çoğumuzu da yakından ilgilendiren bir durum.
Deltayı bu olaydan ötürü takdir ediyoruz.

ulaş hocam saolasın getircemde boş vakit yok işte o yüzden getiremiyorum haftasonu tur oluyo haftaiçi ben şehir dışında oluyorum yarında iznik gölüne gidicez yine yokum haftaiçi birgün gelcem inş.

bu arada kontak spreyiyle rubleyi zinciri temizledim pis yağsını akıttım sonrada üstüne wd 40 sıktım çok güzel oldu kontak spreyinin zararı varmıdır. rubleye falan kiri tozu alıyo normalde zararının olmaması lazım ama.

Geri