Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratec Expert - Motion kararsız kaldım.

coder1

Üye
Tepki
0
İsim
Fatih O.
Bisiklet
Dahon
Merhabalar, expert ve motion arasında kararsız kaldım. Aralarında yaklaşık 300-350 ytl fark var. Bu farkı verip expert almaya değer mi? İleride disk fren kullanma ihtiyacı hisseder miyim? Kafama takılan sorular bunlar, yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
disk fren kullanma alanınıza göre değişiklik gösterir.Genel olarak düz yollarda veya hafif arazide sürecekseniz hiç gerek yok.Ama diyorsanız iniş yapıcam,hareketler yapıcam.Yüksek süratlerden bi anda düşük hızlara inicem diyorsanız o zaman gerekir.Onun dışından V frenden şaşmayın derim.

Herkese merhaba, konunun cevaplanmasına artık gerek kalmadı.Bu akşam Corratec expert modelini aldım.Eski bisikletimle arasında baya bir fark var.Hafif ve daha atak, vites dişli sayısı farklı olduğu için düz yolda eskisinden daha yüksek hızlara çıkabildim ama disk frenlerin alışması gerekiyormuş tutuşu biraz zayıf. İlk izlenimlerim bu şekilde, benim bisiklete-bisikletinde yola alışması gerekiyor.İnşallah kazasız belasız sürmek nasib olur.Hepinize sevgi ve selamlar.

@yalcinkalay

Teşekkür ederim Yalçın, alırken sana danışamadığım için üzülüyordum ama bu akşam karşılaşmamız ve senin onayın beni memnun etti.Beraber pedal çevirmek dileğiyle :)

Geri