Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

corratec motion alınır mı? öneriyor musunuz

fazla su neden arka göbeği dağıtsın ki? bu arka göbek şekerden değilya erisin...
çelikten olsa yıllarca dayanamaz tabiki bakım şart. ama bunun sebebi su değildir.

Scudo
2005 yılında alınmış deore donanımlı bir bisikletin göbeği herhalde suya maruz kalınca dağılmaz...Peki düzensiz bakım oalyını hesaba kattın mı belki bakım olayında bir sorun vardı...Çünkü ben o kadar atlayıp zıplıyorum, arka göbeğim hala sağlam ve Çooook eski bir göbek inanın...

Bakım olduğu sürece fabrika hatası da olmadığı sürece bu kadar kolay olmaması gerekir diye düşünüyorum...

Saygılar:)...

Bende Corratec Motion 2010 x vert serisini Aldım Mat siyah deore parçalar felan var üstünde ama 800-830 değil :) 1270 TL fiyatı bisikletin Ve kadro 18 inç
araştırdımda Sıtandart mış 18 17. inç 17.5 inç olmadını söylediler 18 inç kadro geldi ve bana büyük geliyor kadro :(

kemal hayırlı olsun bende de 18" motion var 2010 model bike and outdoordan peşin 1000tl ye aldım 2 ay önce. Boyun kaç acaba ?

bende expert istiyorum ama biraz daha para biriktirmem gerekiyor.. o yüzden beklemedeyim.. ama motion ın siyak renkli modeli çok tatlı duruyor.. :)

aynen siyah kırmızı baya seviyorum ben agresif bi görüntüsü var :D

bende bir motion kullanıcısı olarak çok sağlam olduğunu ve yolda kesinlikle bırakmıyacağına inanıyorum 2009 da aldım 1 yıldır kullanıyorum 6000 km yol yaptım lastik patlaması dışında en ufak bir arıza akort hiçbir sorun çıkarmadı. inanın çok sessiz giden bir bisiklet çıt sesi dahi yok ayrıca rüzgarı giderken hiç hissetmiyorsunuz buda onun dizaynından kaynaklanıyor müthiş bence. bu bisiklete 2 ayda bir bakım yaparsan dünya turu bile çıkartırsın.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Arslan
hayırlı olsun arkadasım çok iyi bir seçim yapmışsın bende de expert var:)

geotech team e bakın derim birde 2010 model olanı.yada motion tabiki.

o fiyata alınabilecek 2 bisiklet var ya carraronun deoreli bir modeli vardı disk frenli falan o yada motion carraronun tek avantajı hidrolik firenli serisi motion la hemen hemen aynı olması ama corratecde iyidir bu sene martda aldım motion sürekli kullanıyorum yağmur çamur arazi her türlü kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı daha bakımlarınıda kendim yapıyorum zaten temiz kullanırsan yağsız bırakmazsan pek bi sıkıntı yaratmıyor ;) en büyük sıkıntısı vites geçişlerinde oluyor bazen oda çok kolay çözülüyor normal olan bişey yani.

Corratec motonu kullanan bir çok arkadaşım var çok iyi bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim

öneririm, abimde 2008 moldeli var, yengemde de 2010; zaman zaman sürüyorum ve bakımlarını falan yapıyorum ve beğeniyorum. iyi bir seçim olmuş, güle güle kullanın..

Geri