Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

Müthiş bir kadro:eek:, harika parçalar, muhteşem bir bisiklet.
Kazasız belasız kullanmanız dileği ile;
Hayırlı olsun.

Scudo
Çok güzel bir bisiklet. Kolleksiyonluk bisikletler artıyor ne güzel. Güle güle kullanın.

Bsikletin renk uyumu ve tasarımı güzel... Ama bence maş sid olmuşken donanım biraz daha yüksek olabilirdi mesela...

Arka ve ön aktarıcı XTR, frenler en azından Juicy7 olmalıydı..

Ama güle güle kullan Hayırlı uğurlu olsun

@H.Çağrı

Kanka sanıyorum Murat Abi bisikleti bu donanımıyla hazır alıp kendi amortisörünü taktırmış... Bana öyle geldi.

Abi bisiklete baktıkca bakasım geldi, maşallah diyorum. Allah nazardan korusun.

Güle güle kullan.

@HaliliOzturk

evet fark ettim onu bende...

@punkermanmania

erman fazla uzağa gitmene gerek yok ,aynısının siyahı var bend e:D:D

hayırlı olsun reis

güle güle kullanın cok güzel bir mtb özellikle jantlarına hayran kaldım

Çok güzel bisiklet, hayırlı olsun. Başlık Türkçe olsaymış daha da güzel olacakmış.;)

züper gözüküo
tabi siz binince daha bi süper qözükcek:)
güle güle kullanınnn!

Gerçekten çok güzel bir bisiklet Murat abi hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

murat abi yeni bisikletiniz gerçekten çok güzel olmuş özellikle ren uymu ve jantlar çok güzel duryor Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin

:eek: Söyleyecek bişey bulamadım.Tek kelime ile özetleyeyim : Mükemmel :04: Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

İyi günler de kullanmanız dileğiyle...Gerçekten bir harika olmuş.Samsun'a ve 56'lar mahallesine selamlar....

abi elinize sağlık akıllara zara bi güzelliğe sahip.maşallah maşallaaaahhhhhhhh

Arkadaşlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum.Beğenileriniz beni mutlu etti.Sağolun eksik olmayın.
Merak eden ve soranlar için yazıyorum.Bisiklet bana 3000 eu ya maloldu.ben sadece reba team olan maşayı sid teamle bir de gidonu ve boğazı daha hafifleriyle değştirdim.Yoksa geri kalan tüm parçalar bisikletin orjinal parçalarıdır.

Tekrar teşekkürler.

saygılarımla.

Gerçekten çok güzel bir bisiklet.hayal ötesi gibi ...hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

murat abi naptın sen daha scott rüzgarı dinmemişti estirmissin yine ayaklarının altında paralansın hayırlı olsun nazar değmesin

Geri