Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

@Hasan Çağrı

Çağrıcım pedallar için de sana çok teşekkürler.

@Mustafa İçdağ

Mustafa abi teşekkürler.

Scudo
ben cantlara bitiyorum .piyasada çok ender bulununan yada kullanılan diyeyim kadro ve cantlara sahipsin Reis güle güle kullan :D :D :D

Bu hale gelmiş bir bisikletin ederi nedir peki üstat, bu konu sır değildir umarım. ;)

@alpinist63

Teşekkürler.

@Bülent ÖZER

Bülentcim sağol,eksik olma.

@afd92

Teşekkürler,sağolun.

@Dinamo

Üstadım bisiklet orjinal haliyle(hiç parça değiştirmden) 3000 eu.Ben gidon,gidon boğazı,maşa ve pedalları da değiştirince 700 eu gibi bir rakam daha bindi üstüne.

ilginize teşekkürler.

Murat abi bisikletin zaten yeteri kadar güzeldi yaptığın değişikliklerle daha da güzelleşti güle güle kullan abi nazar değmesin...inşallah en kısa zamanda bende zincirimi taktığımda birlikte gezeriz abi...

@S.GUCLU

seninkinide görelim artık bulda bir zincir...

@S.GUCLU

Selimcim teşekkürler.Daha iyileri senin olsun inşallah kardeşim.Hasanın dediği gibi bende en kısa sürede bisikletini toplamanı diliyorum.

görüşmek üzere.

İlk önce görünüm olarak çok sağlam ve dayanklı görünüyor zaten karbon olması onun hafifliğini ve hafifliğine rağmen sağlamlğını açıklar gibi... Hayırlı, uğurlu olsun...

bir kaç gün önce delta bisiklete gittiğimde aynısından bir tane daha görmüştüm kapıdan girişte camlı bir rafın üzerinde duruyordu hemen dikkatimi çekti yanına gidip yakından inceledim tabi birazda bununla ne güzel yol gidilir diye hayal kurmadan edemedim ama sadece hayal kurdum ama sen gerçeğini almışsın güle güle kullan hayırlı olsun.

abi ilk başta tebrikler böyle bi bisikleti böyle bi hale sokup emek harçadığın için 2. olarak teşşekkürler bu güzel bisikleti bizle paylaştığın için 3.olarak hayırlı olsun güle güle kullan 4. olarak allah kazadan beladan saklasın

Bu hali ile çok daha güzel durmuş. Bir de beyaz sele takarsanız çok güzel bir uyumu olur bisikletin
.

@-erkan-

Arkadaşlar çok teşekkürler.

Orjinalinde bisiklet beyaz sele ile veriliyordu fakat siyahıyla değiştirdim.Zevk meselesi tabi..

Geri