Scudo Sports

Corratec Revolution

Scudo
Kadroya göre donanım biraz düşük kalmış gibi ama renk uyumu çok hoş.

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
Video başarılı olmuş, kazasız belasız günlerde keyfini çıkarmanız ümidiyle :)

• Beğen
@Burak Özen dostum bisikletten ziyade video daha dikkat çekici olmuş. :) Hakikaten süper bir video olmuş. Emeğine sağlık.

• Beğen
@Burak Özen

Hiç beğenmedim, Video ya gıcık oldum. Tek teker kalkıyorsunuz, ön teker üzerinde görsellikleriniz ise tam gıcıklık.
bu yaştan sonra bisiklet sürmeye başlamış birine bu videolar ağır geliyor. Yapmayın kardeşim böyle hareketler. 2 teker üzerinde gitmenin suyu mu çıktı. alla alla..töv be ya:confused:

@Burak Özen mtb ile stoppie yapanı ilk defa gördüm. Maşada sekmek keyifli görünüyor. Deneyeceğim bunu :harika:. Videoya gerçekten bayıldım. Emek akıyor resmen. Kazasız belasız pedallamalar.

• Beğen
@enqinHLC Dene kardeşim senin de videolarını bekliyoruz:) Evet video süreci biraz uzun ve zahmetli oldu. Bi kaç ay boyunca yüz küsür video çektim ve sonrasında montaj işleri... Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Beğenmene sevindim.

@Burak Özen Sağlam maşaya sahip bir mtb bulayım kesinlikle deneyeceğim. Şuanda mtb sahibi değilim kiralayıp falan denerim büyük ihtimalle. Kesinlikle videosuda olur Back stage ile birlikte çekerim hemde :D

• Beğen
Çekimi olsun kurgusu olsun çok emek harcağın belli, Bende fotoğraf ile ilgilendiğim için az çok bu işin zahmetini biliyorum eline sağlık, Birde spor ayakkabıların markasını öğrenebilirim, adidas galiba, hangi model:) ,Bende bakıyorum bu ara ayakkabı ondan sordum.

• Beğen
@aso2 Çok teşekkür ediyorum.
Kırmızı spor ayakkabıları soruyorsanız markası adidas fakat modelini tam bilmiyorum.Rahat ayakkabılar ama reebok ya da skechers öneririm rahatlık arıyorsanız(yürüyüş için).

• Beğen
Tepkiler: aso2
Bisiklet ayri guzel video ayri guzel. Radyo Televizyon mu okuyorsun ya da mezunsun degerli kardesim. Cok begendim tebrik ediyorum.

• Beğen
Videodan ayrı bisikletten ayrı bi keyif aldım.iyi günlerde kullanmanız dilegiyle

• Beğen
@Yusuf Z. Şipal Çok teşekkür ederim güzel hocam. Ben üniversiteyi sporla alakalı olarak okudum ama bu tarz video ve foto montaj, tasarım ve müzik işleriyle amatör olarak uğraşıyorum ve keyif alıyorum. Beğenmenize sevindim.

@AlperArslan Teşekkür ettim kardeşim daha iyileri senin olsun

Geri