Scudo Sports

CORRATEC X-VERT CROSS COUNTRY mi? TREK 7500 mü?

Birde şu modele göz atın. Biraz pahalı ama bütün sorunları hallediyor. Hafif, amartisörlü. Tek problem tur sırasında çalınmasın diye birlikte uyumanız gerekebilir:)

CANNONDALE QUICK CX ULTIMATE TUR BİSİKLETİ 2010http://www.ikiteker.com.tr/default.asp?git=9&urun=62073

Scudo
@emre karakoç

Teşekkürler aradığım bisikleti buldum. Allah razı olsun. Ufak bi ayrıntı var 4000 TL ye daha ihtiyacım var gibi duruyo.. :eek: :boese157: :)

sanırım benden bahsediyorsunuz .kimsenin delta bisikletin reklamını yaptığı yok .corratec deyince akla ilk gelen mağaza delta bisiklet olduğu için belirtildi.kaldıki hakaret içermediği sürece istediğim gibi konuşma yada firma ismi vermem izninize tabiyse durum değişir tabii.

Kıvanç bey,
ben de bisikletimi sizinle aynı şekilde kullanmayı düşünüyordum ve corratec x vert ile cannondale q.5 arasında bir karar verecektim. bir hafta önce cannondale quick 5 aldım. kullanım şeklinize bakılırsa, amortisöre tüm sürüşünüzün %10'unda ancak ihtiyaç duyabilirsiniz. öte yandan 1-2 kg fark da kullanım beklentiniz için çok önemli olmayacak gibi. corratec x vert hem sağlamlık hem de tasarım olarak gayet iyi bir bisiklet.

@soner kulak

Kıvanç bey,
ben de bisikletimi sizinle aynı şekilde kullanmayı düşünüyordum ve corratec x vert ile cannondale q.5 arasında bir karar verecektim. bir hafta önce cannondale quick 5 aldım. kullanım şeklinize bakılırsa, amortisöre tüm sürüşünüzün %10'unda ancak ihtiyaç duyabilirsiniz. öte yandan 1-2 kg fark da kullanım beklentiniz için çok önemli olmayacak gibi. corratec x vert hem sağlamlık hem de tasarım olarak gayet iyi bir bisiklet.

Forumda bir cok baslik altinda 27 vitesin dayaniksiz, turcular icin dezavantaj ve gereksiz oldugundan bahsedilmis. On ve arkadaki dislilerin oranlari cok daha onemli gibi. Bu durumda kadronun hafifligi, masanin karbon olmasi ve bisikletin saglamligi daha on plana cikmakta. bunlardan yola cikarak trek 7.3 bana yeter diye dusundum kullanan cogu kisi de memnun. Ama karbon masa degil ve on aktarici icin bi yerde olumsuz yorum yapilmis. Shape pro yu dusunuyorum ama ayna kol 50 34, rampada zorlar mi bilemedim ama 9 kg ve shimano 105 yol bisikletlerinde kullanilan bir set ve alternatiflerim arasinda baska bi bisiklette kullanilmiyor. Tam bir kapali kutu. Okumaya arastirmaya devam ediyorum. Katki lariniz icin sagolun.

Sevgili kıvanç kardeşim sadece iki bisiklet ile kendini şartlandırma bence ankarada iki büyük bisiklet firması var delta ve erdoğanlar ben sana birde erdoğanlara bak lütfü beyle tanış o sana anlatsın sonra karar ver bisikletinle mutlu olamazsan onu kullanmak kabir azabı gibi gelir adama ben ne yaptım der ve geri dönüş zor olur.
saygılar
ali baba

• Beğen
Tepkiler: KIVANÇ ATILGAN
Güle güle kullanın,bende gecen sene incelemiştim sirrus,güzel bir model aldığınızı söyleyebilirim! Ankaralı biri olarak söyleyebileceğim tek şey lastikleri değiştirmeniz iyi olabilir,tabiki bu önerimi yaşadığınız semti dikkate almadan söylüyorum,ev-iş arası uygun yollar varsa bu değişimede ihtiyaç duymayabilirsiniz!

• Beğen
Tepkiler: KIVANÇ ATILGAN
@özgür bağdatlıoğlu

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin bisiklet ankaraya gelip lastikleri gordugumde ben de sizin gibi dusundum ama bi muddet boyle kullanmaya karar verdim. Simdilik guzel.

Geri