Evet güzel görünüyo ama bununla ne yapıcağını hala anlayamadım.Neden disk fren kullandınki ilgi çeksin diyemi.Bence böyle bişeye gerek yoktu ama bu da senin ayrıcalığın olmuş güzel bişe.
Çok ama çok hoş ve çok kaliteli bi bisiklet olmuş hayırlı olsun =) ben şunu merak ediyorum bende aynı cenceptte bi bisiklet toplamak istiyorumda bu bisikletin ön maşası nerde satılıyo ve ne kadara aldın orjanali bu diil muhtemelen ondan sordum
Ben kesınlıkle yapıcam ama ekonomı suan darda Hıdrolık fren almıs olmasaydım kesınlıkle sedona duz maşa takıcaktım 781'e.Şehırde gezen ıcın hem hafıf hemde rigidliğin keyfını yasamaya değer ...Ayrıca çok amortisore nazaran daha zarif gosterıyor bısıkletı asfalt lastıklerıyle beraber
henüz 28" hibridler yokken Al. dağ kadrosuna kromoli maşa ile böyle hafif bisikletler toplanırdı... şehirde ve turda binmek için. Bana onları hatırlattı...
Bu tarz bisikletlerde scandinium bir kadro, V fren ve doğru jant seti ile sanirim 9 kg altini görmek mümkün.
çok güzel olmuş... bunun keyfini bilen bilir yol bisikletinden başkadır. Hem kıvrak hem akıcı...
sayın Technetium rictey yarış gidonunu almak istiyorum özel mesaj atamıyorum ben mustafa erdoğan telnom 05422044442 ulasa bilirmisiniz veya telnosu verin biz ulasalim
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Gerçi bu konudaki resimler biraz eski, bisikletimin güncel halinin fotoğrafları için yeni bir konu açmıştım orada görebilirsiniz: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=56163
Şu anda ağırlığı yol bisikleti üzerine verdiğimden X-Vert üzerindeki çalışmamı henüz bitiremedim ama devamı gelecek!! :in: