Scudo Sports

Corratec X-Vert Road

Scudo
Evet güzel görünüyo ama bununla ne yapıcağını hala anlayamadım.Neden disk fren kullandınki ilgi çeksin diyemi.Bence böyle bişeye gerek yoktu ama bu da senin ayrıcalığın olmuş güzel bişe.

• Beğen
Tepkiler: Emre TAŞCAN
Çok güzel bisiklet, hayırlı olsun. Kadro, jant ve fren değişirse çok hafif bir şey çıkar ortaya. Bu arada seleyi satarsanız, bana özelden haber verin.

• Beğen
Çok ama çok hoş ve çok kaliteli bi bisiklet olmuş hayırlı olsun =) ben şunu merak ediyorum bende aynı cenceptte bi bisiklet toplamak istiyorumda bu bisikletin ön maşası nerde satılıyo ve ne kadara aldın orjanali bu diil muhtemelen ondan sordum

• Beğen
Güle güle kullanın...
Kafanızdaki projeyi tüm zorluklara rağmen başarmanız cidden takdir edilesi bir durum...
Keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
Ben kesınlıkle yapıcam ama ekonomı suan darda :D Hıdrolık fren almıs olmasaydım kesınlıkle sedona duz maşa takıcaktım 781'e.Şehırde gezen ıcın hem hafıf hemde rigidliğin keyfını yasamaya değer ...Ayrıca çok amortisore nazaran daha zarif gosterıyor bısıkletı asfalt lastıklerıyle beraber :p

• Beğen
henüz 28" hibridler yokken Al. dağ kadrosuna kromoli maşa ile böyle hafif bisikletler toplanırdı... şehirde ve turda binmek için. Bana onları hatırlattı...

Bu tarz bisikletlerde scandinium bir kadro, V fren ve doğru jant seti ile sanirim 9 kg altini görmek mümkün.

çok güzel olmuş... bunun keyfini bilen bilir yol bisikletinden başkadır. Hem kıvrak hem akıcı...

• Beğen
sayın Technetium rictey yarış gidonunu almak istiyorum özel mesaj atamıyorum ben mustafa erdoğan telnom 05422044442 ulasa bilirmisiniz veya telnosu verin biz ulasalim

• Beğen
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Gerçi bu konudaki resimler biraz eski, bisikletimin güncel halinin fotoğrafları için yeni bir konu açmıştım orada görebilirsiniz:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=56163
Şu anda ağırlığı yol bisikleti üzerine verdiğimden X-Vert üzerindeki çalışmamı henüz bitiremedim ama devamı gelecek!! :in:

Hayırlı olsun.Güzel bisiklet.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Muhteşem Görünüyor Güle Güle kullanın

• Beğen
Geri