Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratech Revolution CARBON Kadro

Scudo
gule gule kullanın karbon kadro yılan derisi gibi duruyo (o goruntuyude cok seviyorum:D)

Çok güzel bir bisiklet özellikle kadro şahane güle güle kullanın.Hayırlı olsun.

Kadro görsellik olarak çok hoşuma gidiyor.İznik turunda bir kaç tane yakından görmüştüm,gerçekten çok hoş duruyorlar.
Güle güle kullanın,kazasız keyifli sürüşler dilerim

Çok güzel bir tercih.Drag'la yaşadığınız maceraların daha fazlasını yaşamanız dileğiyle.Güle güle kullanın.

Paylaşımınız ve güzel temennileriniz için candan teşekkürler. Bol ormanlı sakin yollarda hep birlikte pedal basıp muhabbet etmek dileğiyle.

Hepinizin bisiklerini Allah Kazalardan belalardan uzak tutsun...Daha bebek gibi duruyor bisiklet kaç km de....

Çok güzel bisiklet hayırlı olsun....
Corratec görselliği çok iyi beceriyo,dizayn ve renk uyumu harika,keşke Scott gibi markalarda bu estetiğe dikkat etse:)

çok gsl bir bisiklet hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

Selamlar bisiklet çok güzel hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin

Merak ettim de fabrika çıkışı hali mi bu yoksa değişiklik mi var?
yada sadece kadro olarak mı aldınız? (başlık da kadro olarak belirtmişsiniz de..)

Sİzinle güzel bir ikili oluşturacaktır eminim. Güzel sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Çoğu kişinin hayallerindeki kadro. Güle güle kullanın, fazla çizmeyin. Hem carbon hem corratec olması çok iyi.

@McQueen

Evet haklısınız, hala bir bebek o. Bu aralar fazla motora takılıyorum, sülüklügöl, kıyıköy vs gezmekten bisiklete fırsat kalmadı. Aldım alalı sadece biriki defa çamlıcadan pendik yakınlarına kadar gidip geldim.

Okadar güzel bi' bisikletki diycek bişey bulamıyorum...

Geri