Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 sonrası işler-güçler, planlar, turlar

Tehlike geçtikten sonra bisiklet sevdalılarının trafiği kilitleyeceğini düşünüyorum , inşallah ciddi kazalar olmaz :(

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
6 numara doğru bir öngörü. Üst akila sordum bunu, watsapdan canli ve goruntulu. Herifler yine maskeli parti veriyolardi. Kirmizi pelerinli bir abiye Bim posetini gosterdim . Düştü bayildi.
Ust akildakiler bana " kanka sen devam sana dokunanin #^##¤~¥~¥` " dediler.
Kesin bilgi yayalim

@mehmetsunu bisiklet mağazalarının kapanmasını geçtim fabrikaları bile ara vermiş durumda. Yazılanlar bence de olacaklardan bir tanesi neredeyse 9 aydır satılık olan bisiklete son bir günde 5 kişi görmeye geldi. Bir tanesi tam sayko çıktı adam sürekli arıyor. Herkes kendi şehrindeki alabileceği ürünü alma derdine düştü malum büyük şehirlere giriş çıkış kapatıldı, sonra kargo fiyatları 3-4 katı fiyatlara çıkınca millet kendi şehrine yöneldi. Seçenek 2 keşke olsa, dünyada olsa bile bizde olmaz.

6 numara doğru bir öngörü. Üst akila sordum bunu, watsapdan canli ve goruntulu. Herifler yine maskeli parti veriyolardi. Kirmizi pelerinli bir abiye Bim posetini gosterdim . Düştü bayildi.
Ust akildakiler bana " kanka sen devam sana dokunanin #^##¤~¥~¥` " dediler.
Kesin bilgi yayalim

Her yere mantar gibi, hatta ıssız sapa yerler bile market açan BİM benim mahalleyi es geçmiş. Senin üst akıllara yada bim yöneticilerine bir söylesen de bizim buraya da bir el atsalar ya. Hastane yanı diye 20 tane eczane açtılar atm ve BİM'den eser yok., çok mağdurum.
(link)
bu duyguyu uzun zamandır yaşayamıyorum,7 yıllık bim'den aldığım laptop soğutucu bana mısın demedi hala çalışıyor.

Eğer ekonomik çöküntü yaşamaz isek (bu ihtimal her geçen gün yaklaşıyor), iyimser bir tahminle, bu yaz bisiklete dair her şeyin el yakacağını öngörüyorum. Bunun neresi iyimser demeyin, biz bu yaz hala iş sahibi ve alışveriş yapabilicek durumda olursak kendimizi şanslı sayabiliriz ülke olarak.

Merhaba arkadaşlar, içinde bulunduğumuz kötü günlerde sektörel olarak işleriniz ne alemde , şu anda çoğumuz işlerini kaybediyor veya ücretsiz izinlere ayrılmak zorunda kalıyoruz.
Ben yaklaşık 10 yıldır içine bulunduğum emlak sektöründen ayrılmayı düşünüyorum..

Virüs sonrası ve içinde bulunduğu zaman içerisinde tahminimce aşağıdaki sektörler en az yara alarak devam edecektir..

Tarım
Sağlık sektörü tedarik şirketleri
E-ticaret / online satış
Gündelik yaşantıda ihtiyaç olacak küçük eşya üretimleri vs..

sizlerin bu konu ve önümüzde olan 10 sene için düşünceleri nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tarımın yara alıcak hali mi kaldı, mevcut kur ve ülke politikası yüzünden hiç edileli çok oldu...

İşe yeni girmiştim ,çalışıyordum, personel servisi yapıyordum ,işimi seviyordum.Vee sonra.....BİDİĞİMİZ GİBİ.

Covid öncesinde de işsiz olduğum için sonrası da pek ilgilendirmiyor açıkçası :)))

çelik saç tedarikçisi bir fabrikada çalışıyorum 1 şüpheli vakamız var test sonucu bekliyorlarmış çalışmaya gelince virüs mürüs hikaye biz çalışıyoruz sadece maske takma zorunluluğu var yemek hane de masa başına 3 kişi oturuyoruz artık, 3 vardiya çalışıyorduk 2 vardiya ya çektiler ve düzenli olarak yıllık izin kullandırıyorlar (haftada 4-5 gün) izinler bitince ne yapacaklar bakalım suanlık devam ediyoruz yine her zaman ki gibi zengiler evde biz cephedeyiz kısacası

1 aydır evdeyim. 2 hafta zorunlu yıllık izin kullandırdılar. Şimdi de Paskalya tatilinin sonuna kadar kısa çalışma ödeneği alıyoruz. Sonrasında da devam etme ihtimali var ya da en azından home office devam eder benim işim.
Şu anda çalışmadan maaşımın 80%ini devlet karşıladığı için ve kalan 20%yi de zaten evde oturma durumu nedeniyle harcayamadığım için virüsün ekonomik bir etkisi olmadı ama psikolojik etkisi büyük.

Ben kamudayım. Etkilenmem heralde. Normal mesaide Çalışmaya devam suanlik

Bu virüs işi ne zamana kadar devam edecek bir fikri olan varmı.

Normal maaşıma döndüğüm ilk gün uzun süredir ertelediğim bisiklet alma işini halledeceğim(Şimdilik kısa çalışma ödeneği alıyoruz, maaş oldu mayış :))

Tabi haziranda bomba indirimler gelirse gözü karartıp bir Canyon siparişi geçebilirim :cool:

En kötü senaryoda işimden atılırsam 1 senedir araştırıp karar kıldığım bisikletlerden vazgeçip ucuz yollu fiyat/performans ürünlerine bakınmaya başlarım :hımm:

Durumlar böyle...

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
kısa çalışma ödeneği alan var mı hiç?

• Beğen
Kısa çalışma ödenek maaşının , maaşı alanın gelecekteki işsizlik maaşından yararlandığını söylüyorlar konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Bu virüs işi ne zamana kadar devam edecek bir fikri olan varmı.

Hocam , ÇİN de katı kurallara rağmen 76 gün sonra salgını yenidiklerini ilan ettiler. bizde olsun 90 gün. Tahminimce tam bitti diyebilmek için Haziran sonu gibi görünüyor. Haziran sonuna kadar bu kadar işsiz ne olacak , eskilere yenileri eklenecek , kart borçları şişecek , kredi borçları şişecek , hazır paralar eriyecek vs.vs.

Bu kadar krizin içinde ben yeni iş buldum yalnız , ben şok , ben şaşkın :)))) Ayın 20 sinde işbaşı yapıcağım inşallah

allah sonumuzu hayır etsin.

bizde söylenen bu ödenek kapsamında maaşın yüzde 60 ını devletin ptt aracılığı ile ödeyeceği. ne zaman ödeyecek? ptt ler kapandı nasıl ödeyecek? bizim koskoca şirket bile bilmiyoruz diyor, çünkü bilgi alamıyorlar.

• Beğen
@makaram İşsizlik maaşım için pazartesi günü IBAN yolladım internet üzerinden , bugün sabah maaşım yatmıştı . Karamsar olmayın , mutlu olmanın yolunu bulun. Sağlıklı kalın inşaallah

• Beğen
Tepkiler: makaram
Benim bu yaz iç ege dolaylarında bir haftalık uzun tur planım vardı ama şu şartlarda zor görünüyor maalesef

Geri