Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 sonrası işler-güçler, planlar, turlar

Superevo
doğru duymuşsunuz şimdi alacağınız kısa çalışma ödeneği,ileride işsizlik maaşı almaya hak kazandığınızda ona sayılacak.misal ileride işsizlik parası almaya hak kazanırsanız şimdi alacağanız ödenek vakti gelince düşülecek

Scudo
Nisan 19dan itibaren işe trenle değil bisikletle gideceğim onu biliyorum şimdilik sadece.

Bi kizildereli şefinin dedigi gibi " Beyaz yakali adam karbonun yenilen bir sey olmadigini anladiginda alemyum bisiklete sarilacak "
Yani arkadaşlar uçe beşe bakmadan elinizdeki scottlari , canyonlari, pinarellolari, trrrek madonlari satin gitsin

Bi kizildereli şefinin dedigi gibi " Beyaz yakali adam karbonun yenilen bir sey olmadigini anladiginda alemyum bisiklete sarilacak "
Yani arkadaşlar uçe beşe bakmadan elinizdeki scottlari , canyonlari, pinarellolari, trrrek madonlari satin gitsin
O zaman gios tan işe başlayalım kaldato ifendü

• Beğen
Tepkiler: Equilibrium
Şahsen ben üzgünüm fiyatlar düşmek şöyle dursun bu süreçte durgun piyasa şartları,doların malum akıbeti ve şişmanlayan insanların talebi doğrultusunda fiyatlar tavana vurur diye tahmin ediyorum ... :kötü:

Ne zaman biter bu bela tahminim yok ama bana çok şey öğrettiģi kesin,

Salgın bitince;

Bisikletimde yüzüme sabah güzel bir esinti vururken yola çıkacağımı biliyorum,
Heyecanımı bacak kaslarımdaki güçle birleştireceğimi biliyorum,
Bisikletim ve gereken herşey yanımda olacak, güzel bir koyda çadırımı kurup sakin bir müzikle keyif yapacağımı biliyorum,
Sonra başka koy, başka kamp yeri olabilir bilemiyorum,
Akşam çadırımın önünde,yol yorgunluğunun üstüne 2 bira içeceğimi biliyorum,
Gerisini zaman gösterir bakıcaz su yolunu bulur biliyorum,

Herkese bu salgın günlerinde sağlıklı bir bünye ve ruh diliyorum..

O zaman gios tan işe başlayalım kaldato ifendü
Ben hayatimin hic bir evresinde E harflerini agzinda sakız varmis gibi çıkaran bir dejenerasyon abidesi beyaz yaka olmadim canim. Ben isci sinifini temsil ediyorum . Tavsiyem bana gecerli degil hsbshsh :D

7. Maddenin olmaması lazım fırsattan istifade işe bisiklet ile gidip geliyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Normal maaşıma döndüğüm ilk gün uzun süredir ertelediğim bisiklet alma işini halledeceğim(Şimdilik kısa çalışma ödeneği alıyoruz, maaş oldu mayış :))

Tabi haziranda bomba indirimler gelirse gözü karartıp bir Canyon siparişi geçebilirim :cool:

En kötü senaryoda işimden atılırsam 1 senedir araştırıp karar kıldığım bisikletlerden vazgeçip ucuz yollu fiyat/performans ürünlerine bakınmaya başlarım :hımm:

Durumlar böyle...
Ödenek alıyormusunuz ki şuan

Evet arkadaşlar uzun bir tura çıkmayı düşünüyorum antalyadan benimle gelmek isteyenler varmı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Superevo
doğru duymuşsunuz şimdi alacağınız kısa çalışma ödeneği,ileride işsizlik maaşı almaya hak kazandığınızda ona sayılacak.misal ileride işsizlik parası almaya hak kazanırsanız şimdi alacağanız ödenek vakti gelince düşülecek
vay bizim halimize o zaman.. o kadar vergi ödeyelim yine borçluyuz.. bu ödeneğin yarınımızın veya yarın işten çıkarılmayacağımızın garantisi olmayan ülkemizde kredi çekmekten farkı yok..

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Selam. şehirler arası ulaşım kısıtlaması eğer bu yaz kaldırılırsa, apar topar tura çıkmayı düşünenler var mı ? Varsa tur planlarınızı paylaşabilir misiniz?

Herkese merhabalar,

Pandemi süreci boyunca, bir şekilde, kendimi virüsten korumayı başarmıştım; geçen haftaya kadar. Geçen hafta perşembe günü zorunlu izolasyonum tamamlandı. İzolasyon süreci boyunca, tip1 diyabetli olmam sebebiyle ilk 3 gün çok ciddi insülin direnci gelişti. :hihi: Bunun haricinde herkeste görülebilen burun yanması ve boğaz gıdıklanması da kendimde gözlemlediğim semptomlar arasındaydı. 3üncü gün sonrasında belirtiler yok oldu ve insülin direncim düştü. Nefes alış verişimde bir sorun yahut öksürük ise olmadı. (çok şükür)

Covid-19 geçiren siz değerli arkadaşlara danışmak isterim; negatife döndükten sonra bisiklete (fiziksel aktivitelere/turlara) dönüşünüz nasıl oldu? Deneyimleriniz nelerdir? Bisiklete dönüş için ne önerirsiniz?

• Üzgün
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Merhaba,

Hastalığı geçen yaz aşısız olarak geçirdim. Geçirirken 37 derece ateş, kuru öksürük, baş ağrısı vardı ama 15 gün sonra herhangi bir sorun olmadan uzun sürüşlere geri döndüm. Önce kontrol ettireyim derseniz hemogram, crp, troponin, didimer testlerini ve kardiyoloji muayenesi yaptırabilirsiniz.

Covid sonrası diye bir kavramın olmayacağını düşünüyorum. Hiç bir planımı ertelemeyide düşünüyorum. Hazır nefes alabiliyorken ne istersenm onu yapacağım.

Siyasi bir gönderme yoktur. Sadece internette görünce paylaşmak istedim.

Vatandaş uygulamaya şimdiden geçmiş bile. Olay Bolu mengende yaşanmış.

(link)

Geri