Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

''Covid sıvıları, askeri sır ise yasak silâhtır!''

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
899
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
(link)

Bu yazının bir bölümü aşağıdadır.Bisikletçileri ilgilendirdiği için ilgimi çekmiştir.Selamlar,saygılar..

- Bu ilacın sağlık için çok zararlı olduğu bir gerçek… Ben maratoncuydum. İtalya'da 15 şampiyonluğum var. Spor dünyasından bir dostum, kendi alanındaki sporculardan aşı yaptıranların fiziksel performanslarının yüzde 40 düşmüş olduğunu söyledi. Bu hemen hemen tüm spor dallarında böyle... Paris-Nice bisiklet turunda 40 bisikletçi birden sağlıkları elvermediği için yarışı bıraktı. Benzer bir durum İtalya bisiklet turunda da yaşandı. Gencecik futbolcular sahada kalp krizi geçirip ölüyor…

Scudo
UAE takımı ve Pogacar ilk aşı olanlardan, bakalım bu sene TdF nasıl geçecek onlar için. Rakipsiz Slovenya Turu kolaydı :)

Bahsi geçen sitede yapılan haberi de okudum. Fakat herhangi bir bilimsel araştırma sunmadan bir takım şeyler anlatmışlar. Araştırma yasaklandı diyorlar fakat yasaklandığına dair bir kaynak verilmemiş. Aşıların içinde zararlı maddeler var demişler ama ne eksik kaynak. Röportaj yapan gazeteci de ne kaynak ne belge hiç sormamış. Bu tarz haberlerde bilimsel araştırma sonuçları olmadığından benim için düz dünyacı söylemlerinden bir farkı yok.

Son düzenleme:
Yazıdan bir bölüm:

"Avrupa'da da ilaç kontrol kurumlarını kontrol ediyorlar. Tıp dergileri ile gazetelerini de yıllardır fonluyorlar. Bu gazete ve dergilerde yayımlanan neredeyse tüm araştırmalar aslında yalan. Tabii bu işin devamı da tıp okulları... Tıp okullarında kürsüleri kurup fonluyorlar, kendi adamlarını profesör olarak buralara yerleştiriyorlar. Öğrenci bu yerleştirilmiş profesörlerin saçmalıklarını ezberleyip aslında hiçbir şey öğrenmeden mezun oluyor. Bir çeşit "ilaç satıcısı cahil doktor" yetiştiriyorlar. Ama bu durum biyolog, eczacı vs. için de aynı… Bu demektir ki, günümüz tıbbı yalanla, sahtekârlıkla lekeli."

Meali: Benim dışımda kalan herkes ahlaksız, yalancı, düzenbaz, sahtekar, satılmış, rüşvetçi, kurumların hepsi çürümüş, ipler hep başkalarının elinde. Doğruları sadece ben söylüyorum. En çok bana soracaksınız, EN ÇOK BANA!

Bahsi geçen sitede yapılan haberi de okudum. Fakat herhangi bir bilimsel araştırma sunmadan bir takım şeyler anlatmışlar. Araştırma yasaklandı diyorlar fakat yasaklandığına dair bir kaynak verilmemiş. Aşıların içinde zararlı maddeler var demişler ama ne eksik kaynak. Röportaj yapan gazeteci de ne kaynak ne belge hiç sormamış. Bu tarz haberlerde bilimsel araştırma sonuçları olmadığı için benim için düz dünyacı söylemlerinden bir farkı yok.
Düz dünyacılar saçma ve yanlış da olsa, en azından veri sunuyorlar... Bu aşı "sıvısı" olayı, onlardan da saçma...

Mesela bu yazıyla ilgili ben bir kaç sayı vereyim...
demiş ki, paris-nice'de 40 kişi yarışı bırakmış...

It starts with coughing and sneezing, is followed by stomach problems, and ends up forcing you out of the race. That's not Covid, but the bug which swept through (link), decimating the field, leaving just 59 riders to cross the finish line on Sunday.
Kaynak : (link)

Benzer şekilde italya turunu bırakanlar oldu demiş...
2022 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 149 (27 kişi bitirememiş)
2021 : katılımcı sayısı 184 - bitirenbisikletçi sayısı : 143 (41 kişi bitirememiş)
2020 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 133 (43 kişi bitirememiş)
2019 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 142 (34 kişi bitirememiş)

Sanki aşı olduktan sonra yarışı bitiremeyen sporcu sayısı azalmış... bu da demek oluyro ki, aşı performansı arttırıyor... :D

"Sporda ani ölüm" diye de bir konu var, maalesef ki maç/yarış, antreman sırasında bir anda ölen sporcular yıllardır mevcut. Ama bu olayı da gidip aşıya bağlamak, hem de hiçrbir araştırma yapmadan buna bağlamak, saçmalık...

ani ölüm nedir : (link)

gelelim, "bir arkadaş" mevzusuna... ben de aşı öncesi narcity X3 yaptığımda bitik halde oluyordum... aşıdan sonra şimdi narcity X6 yapıyoruz, hem daha yüksek performansla, hem de bittiğinde neredeyse hiçbişey yokmuş gibi güne devam ediyorum... acaba aşı benim performansımı mı arttırdı...çok bilimsel oldu dimi...

Uçan Spagetti Canavarı'nın Kutsal Kitabı'nda dinler ve alakasız ilişkilerle komplo teorileri üretenlerle ilgili güzel bir korelasyon örneği var:
1800'lerden itibaren küresel ısınma başlıyor ve yine 1800'lerden itibaren korsan nüfusu azalmaya başlıyor. İkisinin arasındaki korelasyon grafiği veriliyor ve deniyor ki küresel ısınmanın sebebi korsan nüfusunun azalmasıdır. Bana inanmıyorsanız grafiklere ve verilere bakın!
Alakasız değişkenlerle ilişki kurarak göz boyamak ve şarlatanlık günümüzün kazandıran meslek gruplarından ve kısaca; sağdan sola yukarıdan aşağıya DONAT, DONAT, DONAT :)

Düz dünyacılar saçma ve yanlış da olsa, en azından veri sunuyorlar... Bu aşı "sıvısı" olayı, onlardan da saçma...

Mesela bu yazıyla ilgili ben bir kaç sayı vereyim...
demiş ki, paris-nice'de 40 kişi yarışı bırakmış...

It starts with coughing and sneezing, is followed by stomach problems, and ends up forcing you out of the race. That's not Covid, but the bug which swept through (link), decimating the field, leaving just 59 riders to cross the finish line on Sunday.
Kaynak : (link)

Benzer şekilde italya turunu bırakanlar oldu demiş...
2022 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 149 (27 kişi bitirememiş)
2021 : katılımcı sayısı 184 - bitirenbisikletçi sayısı : 143 (41 kişi bitirememiş)
2020 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 133 (43 kişi bitirememiş)
2019 : katılımcı sayısı 176 - bitirenbisikletçi sayısı : 142 (34 kişi bitirememiş)

Sanki aşı olduktan sonra yarışı bitiremeyen sporcu sayısı azalmış... bu da demek oluyro ki, aşı performansı arttırıyor... :D

"Sporda ani ölüm" diye de bir konu var, maalesef ki maç/yarış, antreman sırasında bir anda ölen sporcular yıllardır mevcut. Ama bu olayı da gidip aşıya bağlamak, hem de hiçrbir araştırma yapmadan buna bağlamak, saçmalık...

ani ölüm nedir : (link)

gelelim, "bir arkadaş" mevzusuna... ben de aşı öncesi narcity X3 yaptığımda bitik halde oluyordum... aşıdan sonra şimdi narcity X6 yapıyoruz, hem daha yüksek performansla, hem de bittiğinde neredeyse hiçbişey yokmuş gibi güne devam ediyorum... acaba aşı benim performansımı mı arttırdı...çok bilimsel oldu dimi...
Evet haklısınız düz dünyacı tayfa bile eline portakal vs alıp dünya düzdür diyor. Yuvarlak şey kullanıp dünya düzdür demek nasıl bir kafaysa artık :D Sizin araştırma haberde yapılan araştırmadan daha gerçek :D
Uçan Spagetti Canavarı'nın Kutsal Kitabı'nda dinler ve alakasız ilişkilerle komplo teorileri üretenlerle ilgili güzel bir korelasyon örneği var:
1800'lerden itibaren küresel ısınma başlıyor ve yine 1800'lerden itibaren korsan nüfusu azalmaya başlıyor. İkisinin arasındaki korelasyon grafiği veriliyor ve deniyor ki küresel ısınmanın sebebi korsan nüfusunun azalmasıdır. Bana inanmıyorsanız grafiklere ve verilere bakın!
Alakasız değişkenlerle ilişki kurarak göz boyamak ve şarlatanlık günümüzün kazandıran meslek gruplarından ve kısaca; sağdan sola yukarıdan aşağıya DONAT, DONAT, DONAT :)
Muazzam bir örnek :komik::komik:

bence aşılar faydalı oldu. Tamamı ile bilimsel veri nerden biliyorum tartının üstüne çıkıyorum kesin net somut delil elde ediyorum :)
3 aşımı tamamlamadan önce 100-105 Kg civarındaydım, bisiklet süremiyordum, merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyordum. Aşılarımı tamamladım 75 Kg kadar düştüm, haftada minimum 3 gün bisiklet sürüyorum, fitness yapıyorum ciğer kapasitem gelişti, 5. kata asansör kullanımdan çıkabiliyorum. Hadi İtalyan arkadaş açıklasın bu durumu :)

• Hahaha
Tepkiler: Ali Eren
"Sporda ani ölüm" diye de bir konu var, maalesef ki maç/yarış, antreman sırasında bir anda ölen sporcular yıllardır mevcut.
Sporcularda ani ölüm nedeni kalp ritim bozukluğudur. Sebebi bilinen bir sorundur, gizemi yoktur diye söylüyorum.
Neden engellenemediğine gelirsek, sınırda çıkabiliyor, çevresel etkilerle de olabililiyor. Sadece kalp büyümesi veya ritim bozukluğu gibi değil, sınırı aşınca kalp ritmi bozuluyor. İlaçlardan, sıcaktan, soğuktan etkileniyor. Bazı insanların ritmi uzun, onlarda gelişme riski daha yüksek, bu genetik bir etken. Ben neden genetik analiz yapmıyoruz diye soru da sormuştum, heralde yeterince sık olmadığı için(%3).

Sporcularda ani ölüm nedeni kalp ritim bozukluğudur. Sebebi bilinen bir sorundur, gizemi yoktur diye söylüyorum.
Neden engellenemediğine gelirsek, sınırda çıkabiliyor, çevresel etkilerle de olabililiyor. Sadece kalp büyümesi veya ritim bozukluğu gibi değil, sınırı aşınca kalp ritmi bozuluyor. İlaçlardan, sıcaktan, soğuktan etkileniyor. Bazı insanların ritmi uzun, onlarda gelişme riski daha yüksek, bu genetik bir etken. Ben neden genetik analiz yapmıyoruz diye soru da sormuştum, heralde yeterince sık olmadığı için(%3).
Evet haklısınız. Benim demek istediğim, zaten var olan bu olayı sanki "aşı" sebebiyle yeni yaşanan bir olaymış gibi ortaya atmaları.
Haber içeriğinde geçen cümle şu "Gencecik futbolcular sahada kalp krizi geçirip ölüyor".

Bu "uydurma sebeplerle aşı yerme, saçma sapan "sıvı" diye tanımlama 🤦‍♂️ (sanki tüm aşılar da dahil, vücuda enjekte edilen tüm ilaçlar "sıvı" değilmiş gibi; hayır hapını çıkarsalar ne diyecekler "katı" mı? 🤔)" modası geçmeyecek galiba. Herkese kaynak göstermeyen haberlere itimat etmemelerini tavsiye ederim, çünkü kaynak gösterilmediği zaman kaynak genelde malum organ oluyor. 😊

Yaşlıların birbirlerine gönderdiği Whatsapp mesajları bunlar. Hiçbir önemi yok bunların. Yapmayın lütfen.

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
Sıkılmadılar komple teorilerinden. Sanki insan öldürmek çok zor da aşı ile yapacaklar.insanlar öyle yozlaştıki en ufak galyanda zaten birbirini öldürür.

Twitter'da da sıkça denk geldiğim garip bir aşı karşıtı grup var.
Örneğin, birisi "dedemi kalp krizinden kaybettik" yazıyor, hemen altına "dedeniz covid-19 aşısı olmuş muydu?" diye soruyor. Ulan sanki dünyada 2 sene öncesine kadar kalp krizinden ölen yoktu da aşı ile başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve can onur
Twitter'da da sıkça denk geldiğim garip bir aşı karşıtı grup var.
Örneğin, birisi "dedemi kalp krizinden kaybettik" yazıyor, hemen altına "dedeniz covid-19 aşısı olmuş muydu?" diye soruyor. Ulan sanki dünyada 2 sene öncesine kadar kalp krizinden ölen yoktu da aşı ile başladı :)
Ölen kişi de dedesi. E normal yani. Kaç yaşına kadar yaşayacaktı ki dedesi?

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri