Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Coyote & RoadRunner! In !same! Home?

xc4000 lx modeline baktım fiyatıda uygun geldi ful lx hidralik disk frenli+rocxshox pslyo cok guzel maşa var 2000ytl ye 10 taksit sizce nasıllll ozellikle kadro nasıl diye soruyorumm...:)

Scudo
XC 4000 LX'in orjinal maşası Manitou Axel, ancak Psylo daha hafif tabi ki.
Kadro olarak bana kalırsa oldukça iyi, çok kıvrak ve atak. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim ;).

İkisi de birbirinden şeker. Biri siyah biri beyaz kardeş kardeş geçinirler inşallah ;) Güle güle pedalla Halilciğim...

halilcim iki bisikletinde harika allah nazardan saklasın.. hiç düşmeden kullanman dileğiyle kazasız belasız. bişi soracam neden roadrunner'in kadro ismini vermek istemiyorsun. onu anlamış değil ben biliyorum aslında muammer saolsun söyledi nereden ve kimden olduğu oradan anladım kadro markasını neyse canım o kadar da önemli değil. bu arada bende bisikletimin ağırlığını çok merak ediyorum bunu nerede öğrenebilriz.bi bilgin varmı?

Çağatay Road Runner'ı ben kuzenimden 2. el olarak satın aldım, yani kadrosunu :). Yani özel olarak satan bir yer yok.
Bisikletinin ağırlığını öğrenmek için de bir kargo firmasına gideceksin, önce kendin tartılacaksın, sonra da bisikletini kucağına alıp çıkacaksın tartıya :D.
Bir de Gürsel Abi'de vardı bir el kantarı tarzında tartı ancak elektronik olmadığı için kesin sonuç vermiyor sanırım.

Geri