harunbas141
Üye
- Tepki
- 22
- İsim
- Harun
Arkadaşlar 3 aydır bisiklet almak için sürekli bilgiler toplamaya çalıştım.Her araştırma yaptığımda daha fazla fikirler edindim.Tabi bu benim için bir dezavantaj oldu.Çünkü sürekli kararlarımı değiştirdim.İlk başladığımda tur bisikletleri çok ilgimi çekmişti.Hala da öyle.Ama yol bisikletlerin drob bar gidonları beni çok fazla cezbetti.Bu yüzden yol bisikleti de araştırdım.Ama şimdi görüyorum ki ikisin karması olan bir bisiklet türü var.Cyclocross bisiklet.Bu bisiklet türkiye şartları için bire bir gibi gözüküyor.Ancak fiyatlar konusunda Türkiye şartlarına göre değil.Ta ki bu bisikleti bulana kadar.Forumda bununla ilgili bir konu var ama çok üzerinde durulmamış.
Bu bisiklet ile ilgili aslında cyclocross bisikletlerle ilgili bir kaç sorum olacak.
1.Bu tarz bisikletlere uzun turlarda kullanmak için çamurluk takıla bilir mi?
2.Aydınlatma sorununu nasıl hallede bilirim?
3.CR-CX GIRO bisiklet modelinin üst kilo limiti ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim?
4.Bu fiyatlar arasında başka Cyclocross bisiklet varmı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu bisiklet ile ilgili aslında cyclocross bisikletlerle ilgili bir kaç sorum olacak.
1.Bu tarz bisikletlere uzun turlarda kullanmak için çamurluk takıla bilir mi?
2.Aydınlatma sorununu nasıl hallede bilirim?
3.CR-CX GIRO bisiklet modelinin üst kilo limiti ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim?
4.Bu fiyatlar arasında başka Cyclocross bisiklet varmı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.