Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cr1 7900

Scudo
Çok güzel bisiklet güle güle kullanın

Çok güzel bisiklet, jantlar çok hoşuma gitti, umarım ileride böyle bir canavara sahip olabilirim. Güle güle, kazasız belasız bol kmler.

Gerçekten çok güzel bir yol bisikleti donanım kadar kadroda bi okadar güzel olunca diyecek fazla bir şey kalmıyor zevkli sürüşler

Her zamanki gibi gene cok guzel bir bisiklet ortaya cikarmissin, ust sinif parcalar ve Scott, klasik Ozan Tuna :) Gule gule kullan.

Gerçekten çok güzel, güle güle kullanın...

Çok güzel bisiklet,jantlarda ayrı güzel..Güle güle kullanının...

Uzun zaman yol bisikleti bindim.....Böyle şeyleri yayınlayıp bana da aldırtacaksınız bir yol bisikleti..:D

Jant ve lastiklerin marka ve abatlarını tam yazabilir misiniz acaba?

çok hoş bi bisiklet güle güle pedallayın. geçenlerde sanki kordonda gördüm gibi ama bu bisiklet miydi ki o? çıktınız mı hiç?

duraace whm 7850 jant seti marka modeli.
C50

Lastikler'de: schwalbe ultremo R1 700x23

Fakat maşa ile lastik arasında 3 parmak kadar boşluk var tırmanış için mi kullanacaksın ?

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Teşekkür ederim not aldım. Bende süper bir şey toplamayı düşünüyorum.

Bu jant ve teker takımını çok beğendim. Hem binmek hem de hava atmak için bire-bir. :D

(Tabi açıkta bırakmanın anlamı yok çok dikkat çekici, bisiklet hırsızlarını kedi gibi peşinden koşturur.)

Dilekleriniz için teşekkürler.Fakat Cant Seti 7850 C 50 Değil.Yeni model 7900 C 50 Bisiklet Komple 7900 olarak topladım.Sadece C24 Jant seti 7850 oda 7900 den hafif olduğu için tercih ettim.

herşey bir yana dura-ace'ler bir yana ... resmen aşığım o parçalara :) şiir gibi olmuş..kazasız belasız bolllcaaa kadanslar dilerim.

Çok güzel olmuş. Elinize ve gözlerinize sağlık. Jantlar ayrı bir güzellik ve hız katmış. Ağırlığa zaten söylenecek bi şey yok :S İyi pedallamalar diliyorum.

Geri