Scudo Sports

Cst lastik nasıl ömrü uzun mudur?

Bisikletin lastiğinin üzerini iyi okuduğuna emin misin? Zaten üzerinde 2.1 lastik var.
nasıl 2.1 lastik var 26x1.75/2.125 yazıyor arkadaşımda da 26x.1.95 var daha kalın o mesela
videoda 1.90 diyor benim ki 1.75 nasıl oluyor bu :D
Bisikletin lastiğinin üzerini iyi okuduğuna emin misin? Zaten üzerinde 2.1 lastik var.
aa pardon şimdi baktımda 26x1.95/2.125 yazıyor 1.95 miş kalınlığı

Scudo
Merhabalar, Cst Jack Rabbit 29X2.2.5 lastik nasıldır? Şuan mitas ocelot 29X2.10 kullanıyorum ve henüz 400 km yapmama rağmen dişleri epey yıprandı. Jack Rabbit tavsiye eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Merhabalar, Cst Jack Rabbit 29X2.2.5 lastik nasıldır? Şuan mitas ocelot 29X2.10 kullanıyorum ve henüz 400 km yapmama rağmen dişleri epey yıprandı. Jack Rabbit tavsiye eder misiniz?
Cst Jack rabbit çok hafif bir lastik , yol tutuşu iyi ancak ilkokuldaki silgim gibi hızla aşınıyor.

Anladım, o zaman pek uygun olmaz bana teşekkür ederim. Peki uygun fiyatlı önerebileceginiz uzun ömürlü bir lastik var mı? Mitas ocelot da gördüğüm kadarıyla yumuşak kuru da iyi de tutuyor aslında ama çabuk eriyor ve ıslak da çok kötü, geçen gün bu yüzden kaza yaptım.

Ben epeydir kullanıyorum cst jack rabbit lastikleri mtb de, yol tutuşu çok iyi , çok aşınma görmedim yaklaşık 500km toplam sürüş ortalamasında.
Ama bir dahaki sefere merak ettiğim Maxxis crossmark ii alırım.

Anladım, o zaman pek uygun olmaz bana teşekkür ederim. Peki uygun fiyatlı önerebileceginiz uzun ömürlü bir lastik var mı? Mitas ocelot da gördüğüm kadarıyla yumuşak kuru da iyi de tutuyor aslında ama çabuk eriyor ve ıslak da çok kötü, geçen gün bu yüzden kaza yaptım.
gözlemlerime dayanarak söylüyorum, katlanır lastiklerin hamuru yumuşak oluyor. telli lastikler genelde sert hamurlu oluyor. biraderimin bisikletine (link) lastikten almıştım 2 sene önce, telli mi katlanırmı hatırlamıyorum. hala iyi durumda. ıslak zeminde nasıldır bilmem ama dayanıklı bir lastiğe benziyor, dişleri hemen erimiyor.

Teşekkürler, 530 TL 'ye iki adet CST Jack Rabbit 29X2.25 buldum, fiyatı iyi mi? Mitas Ocelottan daha iyi bir lastik mi?

Merhabalar Cst Jack rabbit lastik aldım internetten ama ikisinide farklı firmalar dan almam gerektiği için farklı olarak aldım lastikler geldiğinde inceledim ve birinde C1747 - 1 yazarken diğerinde C1747-2 yazıyor aralarındaki fark tam olarak ne oluyor

Merhabalar Cst Jack rabbit lastik aldım internetten ama ikisinide farklı firmalar dan almam gerektiği için farklı olarak aldım lastikler geldiğinde inceledim ve birinde C1747 - 1 yazarken diğerinde C1747-2 yazıyor aralarındaki fark tam olarak ne oluyor

1: Katlanır 60 tpi
2: Telli: 27 tpi

Bi sıkıntı yaratır mı öyle olması peki
Telli lastik katlanır lastikten ~200 gram kadar daha ağırdır.
Tpi değeri bildiğim kadarı ile lastik uzerindeki bir inç lik bölgedeki iplik sayısı. 60 tpi ile 27 tpi arasinda ne kadar ne fark vardır bilemiyorum. Ama ciddi fark olmadığını ve amatör kullanıcı için önemsiz olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak 2 lastiği de bisikletinize takıp sorunsun kullanabilirsiniz.

Telli lastik katlanır lastikten ~200 gram kadar daha ağırdır.
Tpi değeri bildiğim kadarı ile lastik uzerindeki bir inç lik bölgedeki iplik sayısı. 60 tpi ile 27 tpi arasinda ne kadar ne fark vardır bilemiyorum. Ama ciddi fark olmadığını ve amatör kullanıcı için önemsiz olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak 2 lastiği de bisikletinize takıp sorunsun kullanabilirsiniz.
Madem ikisi arasında fark var ama sıkıntı yaratmaz hangisini öne hangisini arkaya takmami tavsiye edersiniz
Tpi farkının önemine baktım tpi ne kadar yüksek ise patlama direnci o kadar çok oluyormuş

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Madem ikisi arasında fark var ama sıkıntı yaratmaz hangisini öne hangisini arkaya takmami tavsiye edersiniz
Tpi farkının önemine baktım tpi ne kadar yüksek ise patlama direnci o kadar çok oluyormuş
O zaman tpi si yüksek lastiği arkaya takabilirsin. Arka lastikte yük daha fazla olur bu yüzden arka lastik (öne göre) yere daha çok basar. Patlama riski nispeten artar.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
O zaman tpi si yüksek lastiği arkaya takabilirsin. Arka lastikte yük daha fazla olur bu yüzden arka lastik (öne göre) yere daha çok basar. Patlama riski nispeten artar.
Tpi yüksek olanı arkaya takarsam tam tersi azalmış olmuyo mu patlama direnci yukseliyomus sonuçta tpi arttıkça

Amber yanak 700x38 Cst pika almayı düşünüyorum. deneyimleyen arkadaşlar var mı . yorumlarınızı paylaşırsanız çok minnettar olurum

cst recourse kullandım.. patlama direnci oldukça yüksek bir lastik.. ama sanırım yuvarlanma direnci de yüksek.. michelin lithion 2 lere geçtim.. daha yumuşak ve akıcı.. aldığım model sanırım daha çok şehir içi komute vs için daha iyi.. performans için orta şeker..

Tpi yüksek olanı arkaya takarsam tam tersi azalmış olmuyo mu patlama direnci yukseliyomus sonuçta tpi arttıkça
Direnc bir ise karsi yapilan zorluk değil mi? Patlama direnci artarsa, patlamaya karşı gösterilen direnç artmis oluyor. Ben mi yanlış düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: phrygian
Direnc bir ise karsi yapilan zorluk değil mi? Patlama direnci artarsa, patlamaya karşı gösterilen direnç artmis oluyor. Ben mi yanlış düşünüyorum
Patlaması zorlasmis olmuyo mu ben öyle biliyorum

Patlaması zorlasmis olmuyo mu ben öyle biliyorum
Tamam işte "tpi si yüksek olan daha zor patlar" dedin. O yüzden onu arkaya tak dedim. Arka teker yere daha çok bastığı için daha kolay patlar.

• Beğen
Tepkiler: Eren21601
CST Platinum protector kullandım. Lastik patlamıyor ve eskimiyor. Sadece ıslak zeminde biraz kayıyor.

Geri