Scudo Sports

Cube Acid 2010

Scudo
Gerçekten çok güzel bisiklet Cube , güzel günlerde keyifle pedallayın , konuyu bir çırpıda keyifle okudum, duygularınızı o kadar güzel ifade etmişsiniz ki , sanki kendime yeni bir bisiklet alıyormuş gibi hissettim,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

@Cihan Aydan

Sevgili Cihan,samimi sözlerin için gerçekten çok teşekkürler.Gerçekten çok haklısın,Keşanı bilen bilir yıllarca içki tüketiminde kişi başına düşen rekorların sahibidir böyle bir yerleşim yerinde alkolden uzak kalmak zordur ki bizler bunu başardık ve böyle güzel bir ekip oluşturduk sporu ve sağlığını düşünenler artıkça ekibimizin sayısıda artacak.Zaten bu bisiklet sevdası bizleri dahada zinde tutuyor.Sağlıklı günler dilerim.

Arkadaşlar, bugün yine 2-3 kez toplandık bir araya geldik. Yeni bisiklet edinecek arkadaşlarımızda var ve onlardada kıpırdanma başladı ancak akşam üzeri sohbetimizde önümüzdeki 5 yılın hayal planlamasınıda yaptık ve CUBE'ler orta yaş sendromuna girdiğinde CARBON kadro ile CUBE'lere sürpriz yapma kararı aldık, iyi mi ?

Bugünlerde kırmızı beyaz kadro olarak belki de birbirine bu kadar uyumlu duran tek bisiklet. Gerçekten insanın imrenesi geliyor.

Güzel anlatım ve ayrıntılı fotoğraflarla bizlerle duygularınızı paylaşmanız çok sevindirici.

Kazasız belasız sürüşler ve nazar değmesin diyorum.

İyi pedallamalar.
Caner

@haluk akalın

İlk yazıda yazmayı unutmuşum Kamil Beyinde çok emeği geçmiş kendisini ayrıca tebrik ederim...Birde Ahmet Murat Beyin...Rica ederim.Ben sizlere çok teşekkür ederim...Keşan da bu kadar alkol tüketildiğini bilmiyordum:(Ben genel yazmıştım...Ekibinizde çok güzel hem doğa yürüyüşleri hem bisiklet turları ile iyi ve uyumlu bir ekipsiniz:)Bisikletli günler dilerim:):):)

@HAKAN VİDİLLİ

Çok teşekkürler, bu keyifli süreci yorumunuzla paylaştığınız için.

@bener kırkkavaklı

Çok teşekkür ediyoruz. Yolunuz Keşan'a düştüğünde elbette bekleriz. Kapımız her daim; bisiklet seven, doğayı seven herkese sonuna kadar açık.

@Ender Alıcıoğlu

Çok teşekkürler. Neşemiz, azimli davranışımızın bir yansımasıdır aynı zamanda. Olaya tam anlamıyla ticaret diyemeyiz ama "neden olmasın" diyebiliriz:) Siz hele almaya karar verin elbet bulunur bir çaresi. Sevgi, saygı ve selamlar benden. Bu arada profildeki "bisikletinizin markası" bölümünde bir çok marka olmasına karşın Cube yok. Bu sorun çözülebilir mi?
Sevgi, saygı ve selamlar bizden.

@Yasin Kukur

Çok teşekkürler Yasin kardeşim. En kısa sürede "sevgililerimizle" faaliyet fotoğraflarımızı da foruma atacağız.

@tolgayalcin

82 Maşallah'a 82 teşekkür gelsin. Mutluluğumuzun yansımasını yorumunuzla bize yansıttığınız için 82'ye bir teşekkür daha eklemek isteriz. Bisiklet sevgisi onu seven herkesi sarıp sarmalayacaktır...
Sağlıklı ve mutlu günler bizden de size olsun, bilmukabele...

@gokhan erdogan

Çok teşekkürler Gökhan. Alman Kurdu benzetmen çok hoşuma gitti. Sağolasın. Umarım bir gün birlikte pedallarız kurtlarla...

@Metehan Mendi

Çok teşekkürler, keyifli sürüşler hepimizin olsun...

@Berke ÖZTÜRKMEN

Çok teşekkürler, bizi cezbeden yanlardan biri de buydu...

@KAMİL TABAK

Kamil ağbi bizi sabırla dinleyip bilgi ve görgünle yönlendirdiğin için sana çok teşekkür ediyoruz. Bu Cube'lerin alınmasında senin de payını yadsıyamayız. İnşallah birlikte çok güzel turlar yapacağız. Baharı bekliyoruz kumrular gibi...

@Ahmet Murat Gürer

Ahmet Murat arkadaşım çok teşekkürler, sen ki bu süreçlerin hep içinde oldun, hepsine canlı şahitlik ettin, bizi yüreklendirdin ve desteğini hiçbir zaman kesmedin; uzun yıllara konu olacak bir maceranın, bir filmin her karesinde bulundun. Desteğin ve yardımların için sağolasın. İnşallah güle oynaya hep birlikte kullanacağız yepyeni turlarda...

@Kerem Gürgüt

Beğendiğinize sevindik, çok teşekkür ediyoruz.

@yusuf bekar

Çok teşekkür ediyoruz. Hepimize nasip olsun kazasız belasız binişler.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk, umarım bu yaz buralarda bu güzellerle turlar yaparız birlikte.

Geri