Babaların iyiliği adına vermek istediğim mesaj şuydu, sonucu beklemeyin, önce teşvik ve ödül, başarı sonra gelir. (ygs iyi geçmiş mişte, bir yıldır orada o cube resmi, babana maddi manevi baskı (mobbing) uyguladığını anlamadık sanki)
Hayvanlar da böyle eğitilir. (hemen alınmayın)
Önce balıkları verirsiniz, sonra dev balina o çubukların üzerinden atlar. Tersi olsa, mesela :
"hacım, şimdi sen havuzdan fırlıyorsun, sonra gelip basket topunu alıyorsun ve potaya kadar sürerek, step yapmadan, çemberden geçiriyorsun, sonra gelip çipuraları götürüyorsun"
"ya git, dün de böyle dedin, vermedin, akşam gördüm lüferlerimi mangal yapıp rakıyla zıkkımlandığını. valla patron gelsin şikayet edicem"
"abicim anlamıyorsun ki, dertliyim diyorum, aşığım diyorum, sms lerime cevap vermedi diyorum.."
Aytuğcum, babanın kredi kartı ekstresi kesildiyse, aşağıdaki aksesuar listesini vererek bıçağı çevirebilirsin.
* Orjinal forma-tayt: SKY , Saxo bank vs: 400 kaat
*Giro kask : 150 kaat
*Look karbon pedallar: 500 e kadar yolu var.
* Ayakkabı: 900 kaat (valla billa forumda okudum, var böyle ayakkabı, Black Sabbath ın efsanevi solisti Tony Martin in sahnede giydiği ayakkabıymış, oğluna daha azını layık görmezsin, değil mi?)
*GARMIN GPS li yol bilgisayarı : 1.300 kaat (GPS şart baba, Ankara nın ne kadar karışık olduğunu sen biliyorsun. Hem ayrıca arkadaşlarla, çadırlı çok uzun turlara çıkacağız, mesela Gölbaşı na gideceğiz, Batıkent te olur)
Oğlumla alışveriş yapıyoruz, elbise ayakkabı, oyuncak ne varsa alıyoruz, hatta burger de whooper dan sonra üzerine italyan dondurma vs, eve geliyoruz, bina altındaki marketten çupa çups alalım diyor.Nefret ediyorum o diş düşmanından, fiyatı bilemedin 40-50 kuruş, almayınca yıkıyor ortalığı, senden kötü baba yok. Lan daha iki dakika önce dünya para harcadık. Yok, al hepsini geri, ver bana çupa çupsu...